Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenre gondoltam amire már télleg nem kell költeni . Szerintetek megéri?
jól nézd meg őket, választék meg van bőven szerintem, DRZ-ből sosincs hiány
http://racing-bazar.hu/motorke.... Ha nem jó akkor szűkítőt tudsz rá csinálni!
Kösi . akkor lehet inkább 700 körül veszek 1 fullosat :)
Itt megtalálod a szelepeket és sok mást is:
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Nekem 550 volt gyári felszereléssel a DRZE 2004 es, rendszámmal, és még kapott mellé egy CBR 600 utcai kerék garniturát 70 ezerbe szóval azt nézem picit voltam 6 kiló fölött így, a többi extráról nem írnék...mert mindenki tudja sok kis apró szar kibaszott sok lóvét felemészt még ,de ilyen ez a motoros élet...
Időm mint a tenger csak (a türelmem egyre kevesebb már ) ha motort veszek nem nagyon akarok rákölteni ilyen extra dolgokra ( kipufogó stb.) és amik már tényleg jól néznek ki és valamelyikhez dob is van sm szettel az 700 körül van . Azért vacilálok hogy olcsóbb motor + szett vagy szettel együtt jövök ki jobban mivel 50esem után második motorom lesz lesz még sok költeni valóm rá ( ruha főképp )
Köszi a jókívánságot és viszont kívánom neked is és minden motorosnak . :)
Helló!Lehet olyat is találni ami 600 körül van és van hozzá utcai is csak keresni kell és majd találsz nekem is nehéz volt ilyet találni de lett!Sok szerencsét a motorvásárláshoz és ha megtalálod a megfelelőt balesetmentes vezetést kívánok hozzá!
Helló sziasztok.

Olyan kérdésem lenne h drz e -re kb mennyi az sm szett ? megéri 7-800ezerért olyan drz-t venni mihez van vagy elég 5-600ezerért olyanhoz amin nincs. 1 kb árat ha tudtok mondani meg köszönném.
Sziasztok!

Esetleg tud valaki eladó sport kipufogót S-es drz-re? Budapest környékén?
sziasztok!Vki tudna árat mondani hogy most mennyi szelepnek darabja drz be? Nem találtam neten semmit se erről és remélem vki tud árat mondani nekem....köszi előre is...
Dávid irtam e-mail olvasd el Kösz
Kopaszkak1 csinál neked
Motoroswebaruhaz.hu, hátsót most vettem onnan 13ért, szerintem első is van fent!
Szép napot mindenkinek.Segítséget kérnék DRZ téren.Van egy gyári SM-em és a két féktárcsám kuka.Rákérdeztem a gyárira és nem lett őszinte a mosolyom.Utángyártottat meg sehol nem találok.Tud valaki segíteni,hogy hol kaphatnék újat?
sokkal szebb vele mint a gyárival. nézd meg nekem van egy galériám a sárvédőkről.
harminc 268 hetven2tízen4 szerintem megfogunk.
Egyéb iránt hirdetések között van ilyen 170 helyett 140 ér akciósan. Annál lényegesen barátibban adnánk.
Miben külömbözik ez a sárvédő az E sárvédőjétől?
Eladó SM gyári sárvédő jó állapotban.lásd az alábbi linket.
Új CZ 520 (o ring) as 120 szemes lánc eladó. az új ára 19500 volt. 17000 ért odaadom. a szállításban tudok segíteni.
Hali, már nincs meg.
Hi Koko

Továbbra is kellene a táska. Adj egy mail címet vagy telszámot, hogy meg tudjuk beszélni!

L.
miben tudnánk megegyezni?