Nekem 550 volt gyári felszereléssel a DRZE 2004 es, rendszámmal, és még kapott mellé egy CBR 600 utcai kerék garniturát 70 ezerbe szóval azt nézem picit voltam 6 kiló fölött így, a többi extráról nem írnék...mert mindenki tudja sok kis apró szar kibaszott sok lóvét felemészt még ,de ilyen ez a motoros élet...
Időm mint a tenger csak (a türelmem egyre kevesebb már ) ha motort veszek nem nagyon akarok rákölteni ilyen extra dolgokra ( kipufogó stb.) és amik már tényleg jól néznek ki és valamelyikhez dob is van sm szettel az 700 körül van . Azért vacilálok hogy olcsóbb motor + szett vagy szettel együtt jövök ki jobban mivel 50esem után második motorom lesz lesz még sok költeni valóm rá ( ruha főképp )
Köszi a jókívánságot és viszont kívánom neked is és minden motorosnak . :)
Helló!Lehet olyat is találni ami 600 körül van és van hozzá utcai is csak keresni kell és majd találsz nekem is nehéz volt ilyet találni de lett!Sok szerencsét a motorvásárláshoz és ha megtalálod a megfelelőt balesetmentes vezetést kívánok hozzá!
Olyan kérdésem lenne h drz e -re kb mennyi az sm szett ? megéri 7-800ezerért olyan drz-t venni mihez van vagy elég 5-600ezerért olyanhoz amin nincs. 1 kb árat ha tudtok mondani meg köszönném.
sziasztok!Vki tudna árat mondani hogy most mennyi szelepnek darabja drz be? Nem találtam neten semmit se erről és remélem vki tud árat mondani nekem....köszi előre is...
Szép napot mindenkinek.Segítséget kérnék DRZ téren.Van egy gyári SM-em és a két féktárcsám kuka.Rákérdeztem a gyárira és nem lett őszinte a mosolyom.Utángyártottat meg sehol nem találok.Tud valaki segíteni,hogy hol kaphatnék újat?
harminc 268 hetven2tízen4 szerintem megfogunk.
Egyéb iránt hirdetések között van ilyen 170 helyett 140 ér akciósan. Annál lényegesen barátibban adnánk.
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Köszi a jókívánságot és viszont kívánom neked is és minden motorosnak . :)
Olyan kérdésem lenne h drz e -re kb mennyi az sm szett ? megéri 7-800ezerért olyan drz-t venni mihez van vagy elég 5-600ezerért olyanhoz amin nincs. 1 kb árat ha tudtok mondani meg köszönném.
Esetleg tud valaki eladó sport kipufogót S-es drz-re? Budapest környékén?
Egyéb iránt hirdetések között van ilyen 170 helyett 140 ér akciósan. Annál lényegesen barátibban adnánk.
Továbbra is kellene a táska. Adj egy mail címet vagy telszámot, hogy meg tudjuk beszélni!
L.