Üdv kollégák :)
Ma gondoltam visszaülök a gépezetre közel 1 éve nem mentem már a géppel..szokásos tennivalók olajcsere szürő.... ugye a központi telót mindíg zsírzom,gondoltam meg kell nézni a kormánycsapágyakat.. hát igen cserés.
Felső teljesen beállt,az alsó pedig kb 5cm-es vízben úszott.Érdekes az alsó teljesen okés volt.
Tapasztalat hogy sac/per kb mennyi a két csapágy mivelhogy párba illik cserélni? holnap ugyis kiderül csak kivácsi vagyok kinek mennyi :)
Apropó olajszűrőt ma 990 forintért vettem.. szerintetek?
Hello!
Igen megegyezik, egy bizonyos évjáratban! Én is nem olyan régen újítottam fel, prox felújítószettel. A különbség érezhető, fényévekkel jobb így a teleszkópom mint régen! Mondjuk én az utolsó O-gyűrűig mindent újra cseréltem benne.
Hello,
A kérdésem a következő lenne az E-s DR-Z első teleszkópja megeggyezi ez S-es teleszkópjával?Mert fel akarom újítani és nem tudom hogy jó e bele ugyan az e felújítószett.
Köszönöm!
Most 155-ös van benne, de nagyon kormolja a rendszámot, meg a gyertya is korom fekete persze:(
Most vadászom egy 148-as főfúvókát!
Kb félig leragasztottam a kivágott légszűrőnyílást, így tűrhető FCR 39-el!
Merre mentek csütörtökön?
Szerintem neked a gyári kipufogó folytja meg a motorodat.Kellene rá egy nyitott rendszer.Meg persze a 175-ős főfúvóka,ami baromi sok.Az Fcr karbiba a dyno szerint 160-ast lehet rakni max.Nekem a dyno kit leírásában szereplő beállításokkal lett jó.K&n szűrő+8x8 cm-es kivágás az Airbox-on, dynojetkit(155) fúvóka,nyitott kipuf.De az én karbim más mint a tiéd.A több levegőt a nagyobb fúvóka miatt írtam több benzin(nagyobb fúvóka)=több levegő.Ez logikus.142,5-ös fúvókához nem kell kivágni az Airbox-ot,és nem kell nyitott dob+sportszűrő sem (ez a gyári).Ha gondolod egy közös motorozás alkalmával egyszer elmagyarázom neked.Elvileg ha minden jól megy akkor csütörtökön megyünk Petya001-el, ha akarsz csatlakozhatsz.Bár ő még nem tud róla,de remélem olvasgat az este folyamán.
Mitast nem ajánlom: olcsó és nem kopik, de viszont nem is tapad. aszfalton, főleg vizesen nagyon nem jött be!
Heidenau k60-at használok egész jó, de a gyári Bridgeston trailwing is tűrhető, bár vizes aszfalton jobban csúszik a k60-nál!
Elég meglepő helyeken el lehet menni a k60-al tapasztalom szerint:)
Ma gondoltam visszaülök a gépezetre közel 1 éve nem mentem már a géppel..szokásos tennivalók olajcsere szürő.... ugye a központi telót mindíg zsírzom,gondoltam meg kell nézni a kormánycsapágyakat.. hát igen cserés.
Felső teljesen beállt,az alsó pedig kb 5cm-es vízben úszott.Érdekes az alsó teljesen okés volt.
Tapasztalat hogy sac/per kb mennyi a két csapágy mivelhogy párba illik cserélni? holnap ugyis kiderül csak kivácsi vagyok kinek mennyi :)
Apropó olajszűrőt ma 990 forintért vettem.. szerintetek?
Üdvözlettel:Dave