Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv kollégák :)
Ma gondoltam visszaülök a gépezetre közel 1 éve nem mentem már a géppel..szokásos tennivalók olajcsere szürő.... ugye a központi telót mindíg zsírzom,gondoltam meg kell nézni a kormánycsapágyakat.. hát igen cserés.
Felső teljesen beállt,az alsó pedig kb 5cm-es vízben úszott.Érdekes az alsó teljesen okés volt.
Tapasztalat hogy sac/per kb mennyi a két csapágy mivelhogy párba illik cserélni? holnap ugyis kiderül csak kivácsi vagyok kinek mennyi :)
Apropó olajszűrőt ma 990 forintért vettem.. szerintetek?

Üdvözlettel:Dave
Hi!
Írh itt Nagy Dávidnak Ő szokott bontani DRZ-t neki szerintem van.
Üdv
L.
Hello mindenki!Kéne egy kis help hol tudnék 400e-hez napi számláló spirált venni baráti áron,mert az enyém leszerelt!
Köszi a választ mindenkinek.
Hello!
Igen megegyezik, egy bizonyos évjáratban! Én is nem olyan régen újítottam fel, prox felújítószettel. A különbség érezhető, fényévekkel jobb így a teleszkópom mint régen! Mondjuk én az utolsó O-gyűrűig mindent újra cseréltem benne.
Nincs véletlenül valakinek ilyen táskája?
http://cdn-6.psndealer.com/e2/...
Májusi Napfürdőzés ;)
Sziasztok.
DR 250-hez keresném az alábbi cuccokat. Szabadonfutó+ez a nagy fogaskerék amin elhelyezkedik.
Nem, S-em van, de FCR-el, egy ideig szórakoztam a gyári karbival, de aztán raktam rá egy keihint!
Csá! Adom az en dobomat ? leüsük a rendszerböl?
Szia ! drz e van neked? Fuvoka vegett érdekel.
most már tudok róla és jöjjön mindenki aki akar menni egy kanyart és ráér!
Finster.Pontos időpont még nincs,de majd jelzem szerda magasságában.
Milyen márka?
Ok,mikor?
sztem igen!
Hello,
A kérdésem a következő lenne az E-s DR-Z első teleszkópja megeggyezi ez S-es teleszkópjával?Mert fel akarom újítani és nem tudom hogy jó e bele ugyan az e felújítószett.
Csak dob+összekötő.Persze rendszerrel jobb lenne, de a célnak megfelel így is.Aszfalton megyünk, gondolom lepence (Visegrád)irányában.
Ja neked milyen kipuffod van? csak dob,vagy rendszer?
köszi!
Köszönöm!
Most 155-ös van benne, de nagyon kormolja a rendszámot, meg a gyertya is korom fekete persze:(
Most vadászom egy 148-as főfúvókát!
Kb félig leragasztottam a kivágott légszűrőnyílást, így tűrhető FCR 39-el!
Merre mentek csütörtökön?
az jó ár, ha köv hónapba meglesz még akkor lecsapok rá, ha nem akk igy jártam
Szerintem neked a gyári kipufogó folytja meg a motorodat.Kellene rá egy nyitott rendszer.Meg persze a 175-ős főfúvóka,ami baromi sok.Az Fcr karbiba a dyno szerint 160-ast lehet rakni max.Nekem a dyno kit leírásában szereplő beállításokkal lett jó.K&n szűrő+8x8 cm-es kivágás az Airbox-on, dynojetkit(155) fúvóka,nyitott kipuf.De az én karbim más mint a tiéd.A több levegőt a nagyobb fúvóka miatt írtam több benzin(nagyobb fúvóka)=több levegő.Ez logikus.142,5-ös fúvókához nem kell kivágni az Airbox-ot,és nem kell nyitott dob+sportszűrő sem (ez a gyári).Ha gondolod egy közös motorozás alkalmával egyszer elmagyarázom neked.Elvileg ha minden jól megy akkor csütörtökön megyünk Petya001-el, ha akarsz csatlakozhatsz.Bár ő még nem tud róla,de remélem olvasgat az este folyamán.
85eft.
Komplett rendszer.
üdv.
Hali.
ez 1 yoshi rendszer.
eladó ha érdekel.
üdv.
Mitast nem ajánlom: olcsó és nem kopik, de viszont nem is tapad. aszfalton, főleg vizesen nagyon nem jött be!
Heidenau k60-at használok egész jó, de a gyári Bridgeston trailwing is tűrhető, bár vizes aszfalton jobban csúszik a k60-nál!
Elég meglepő helyeken el lehet menni a k60-al tapasztalom szerint:)