Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Keresek DRZ-E első 250es féktárcsát, vagy esetleg SM első tárcsát olcsón, illetve sportdobot (csak véget összekötővel).

Felkerült Dávid sm szettje a gépre, bár normális kép még nem született
Hello! küld el nekem a mobil számod a vargasati@gmail.com címre és felhívlak.
sztem fém fékcső kell rá legalább
Az előbbi válaszom még nem válasz a kérdésre, tehát ez a sűrítési arány ha valóban S es motorod van, ami a motor élettartama során nem változik, ellenben a sűrítési végnyomással ami mutatja a motor kopottságát és futásteljesítményét(ez folyamatosan csökken), 10 alatt már nem igazán jó, lehetnek problémák a gyűrűnél, szelepeknél és a hengerfejnél is...A mérést meleg motornál nyitott fojtószeleppel(teljes gáz) oldott tengelykapcsolóval (behúzott kuplung) kel végezni.
Milyen hibával vitted szerelőhöz? amúgy gyári S sűrítési aránya 11,3 : 1
Nekem nagyon nehezen indult a motorom,a szerelőm mért rajta egy kompressziót,kerek 4es volt,de menni ment,ha beindult, a szelepek rosszul zártak vagy valami ilyesmi volt,mondta a szerelő hogy a dugóm,hengerem fasza, és új szelepekkel valami 10es körüli lett a kompresszió...Ami közelíti a gyárit,ha jól tudom...
Nem vagyok szaki,de sztem a 9 az elfogadható..
Helló. El kellet vinnem a DRZ szerelőhöz és 9es kompressziót mért rajta. Szerintetek kevés?
Csomagtartód nincs véletlenül drz-re?
szép stoppie DRZ vel,gyári fékkel csinálhatja szerintetek?
Szia Elveszettke
Végre felébredt a téli álomból
We Love Dirt! Szombat - Monor
eseménynaptár
promo
Jól láttam, hogy árulsz egy DRZ-t? Nem a sajátod, igaz? Vasárnap este gurultam el előttetek...
Szép.
Grat hozzá.
SZÉLES UTAT...
Jó hangja van a paripának :) , én levettem a sportkipufogómat és feltettem az E-s dobot de azt is lefolytottam, városban idegesítő ez a nagy hang...
Igen cseréltem. 49x60x10 Csak arra figyelj, hogy speciális alternáló mozgásra tervezett teleszkóp-szimeringet tegyél bele! Mert ha sima forgó szimeringet raksz bele akkor tuti hogy folyni fog...
videoimnál halhatod a hangját is!
kormánycsapágy 13ezer, motoroswebaruhaz.hu
vegyél fel msnre enjoy87yamaha@hotmail.com Nekem van...
hali! itt vannak a képek!
Hello,
Cseréltél benne szimeringet is?Ha igen megtudod mondani a méretét.
Sikerült szereznem egy újszerű krossz kerék szettet 60-ért, így csere után szintereztetném a régi kerekeket, mielőtt feltennék rá az új utcai gumi párt. Mi a véleményetek, fűzés nélkül telibe szinterezném a kerekeket(agyat,küllőket,ráfot). Milyen színű legyen, gumisok fel tudják tenni az új gumit, hogy ne sérüljön a szinter, van akinek szinterezett? Képet lehetne róla látni valahol? Köszönöm! Ha féktárcsákat is szintereztetném, hogy szedjem le a fékezett felületről a festéket?
Elnézést a kiváló helyesírásért :) msn......