Nekem az volt az érzésem, hogy a plusz levegőtől csak rosszabbul megy( gyári S kipuffal), 175ös főfúvókát raktam bele és rosszul ment + feketén füstölt, ugyhogy elkezdtem csökkenteni a főfúvóka méretét most 155 van benne, de még ez is sok!
Ha leragasztom a kivágott légszűrő tetőt, akkor sokkal gyorsabban reagál a gázra és jobban is megy!
Szerintem nem véletlenül csinálták ilyen kicsire azt a nyílást!?
Neked milyen beállításokkal lett jó?
szia, erdekelne hogy honnan van krom kipufogo konyokod? mar regota probalok szerezni, de nem talaltam tartozekkent, ugyhogy eppen kipufogoshoz akarok indulni :)
Tekercselő javít generátort, önindítót
A hibás tekercset az alábbi címre küld postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11
3600
további információ : http:/www.indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06302625500
Az E dob nem elég hangos? Amúgy a könyök nem azonos ha minden igaz, mert nekem van itthon S es dobom és nem tudtam rátolni az E könyökre mert az S nek a csöve szűkebb átmérő...
Az 'E' és 'S' kipufogó könyök, összekötöje azonos? Mármint átmérő és egyebek.
Sportdobot vennék az 'E' szériámra és a jelöltek: Leo Vince X3, Two Brothers, Finster, Raptor. Sajna eggyikben sincs e betű és nem mind1ikben van slip on. A nagyobb hang lenne a lényeg, hogy forgalomban jobban hallható legyen, legyek.
sziasztok! KÉRDÉS:
Aki tett s/sm drz-re fcr karbit attól kérdezném hogy mit kellett átalakitani még hozzá? mert most mondta egy drz-s nekem délután h.- a levegőszűrőházat cserélni kell hozzá....
mennyibe adod?