Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!
mennyibe adod?
Nekem az volt az érzésem, hogy a plusz levegőtől csak rosszabbul megy( gyári S kipuffal), 175ös főfúvókát raktam bele és rosszul ment + feketén füstölt, ugyhogy elkezdtem csökkenteni a főfúvóka méretét most 155 van benne, de még ez is sok!
Ha leragasztom a kivágott légszűrő tetőt, akkor sokkal gyorsabban reagál a gázra és jobban is megy!
Szerintem nem véletlenül csinálták ilyen kicsire azt a nyílást!?
Neked milyen beállításokkal lett jó?
hmm, vagy az is a yoshimura szetthez tartozott? :)
szia, erdekelne hogy honnan van krom kipufogo konyokod? mar regota probalok szerezni, de nem talaltam tartozekkent, ugyhogy eppen kipufogoshoz akarok indulni :)
Tekercselő javít generátort, önindítót
A hibás tekercset az alábbi címre küld postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11
3600
további információ : http:/www.indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06302625500
irtam emailt !
Jól emlékszek, hogy 85pénz lenne?
Ok.
Ha esetleg összejön a bobó szólj.
üdv.
Köszi a választ. Lehetne hangosabb is
Az E dob nem elég hangos? Amúgy a könyök nem azonos ha minden igaz, mert nekem van itthon S es dobom és nem tudtam rátolni az E könyökre mert az S nek a csöve szűkebb átmérő...
Érdekelni, érdekel csak nincs rá pénzem 40-50e ig keresek megoldást.
Yoshimura nem érdekel?
Nekem van 1 full rendszerem DRZ--re!
üdv.
Az 'E' és 'S' kipufogó könyök, összekötöje azonos? Mármint átmérő és egyebek.
Sportdobot vennék az 'E' szériámra és a jelöltek: Leo Vince X3, Two Brothers, Finster, Raptor. Sajna eggyikben sincs e betű és nem mind1ikben van slip on. A nagyobb hang lenne a lényeg, hogy forgalomban jobban hallható legyen, legyek.
DRZ 400 E-S-SM Alkatrészek Nagy Választékban!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.
kepesmotor.hu/teles...

Nekem van!
Fehér,lámpával,égővel!
20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.
hu
Nagyon Baba :)vigyázz rá, meg magadra is , én is most teszem a jogsit aztán irány "supermotozgatni"
kinek van karburátorban165 ös fuvóka drz e ben? vagy akörüli?
Elkelt.
Nem mozog.
Fel kell szabályozni és tuti.
Pár barázda van rajta.
üdv.
Köszönö ezen még gondolkodom rajta. Váro a csomagot szegedre légszürö és lánckerék. üdv
Szia megvan még a K&N szűrő?
Szevasztok...Komplett fejidomot keresek..kizárolag gyári Drz "e" re valot..Jah és h Meniybe lenne:)Elöre is kösz!
Helló a használt menyire mozog a görgöknél?
ez lett a nyerő
sziasztok! KÉRDÉS:
Aki tett s/sm drz-re fcr karbit attól kérdezném hogy mit kellett átalakitani még hozzá? mert most mondta egy drz-s nekem délután h.- a levegőszűrőházat cserélni kell hozzá....