Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Milyen Drz-n volt?
E vagy S?
Én vevő lennék rá..4500 plusz ha feladnád postán?
HALI.
Van 15eft.
üdv.
Hali.
A gyári 310es új 45eft!
Tudok adni újszerűt 4e km van benne 25eft-ért!
Használtat 15eft ért!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
üdv.
utas lábtartod van Dávid? mi pénz?
Én a Mitas E09 , vagy E10 -et javasolnám , de még nem próbáltam, kb. egy hét múlva tudok véleményt mondani E09-ről...
Sziasztok gyári sm első féktárcsát keresek 310mm ujjat, de nem találok esetleg van ötletetek hol tudnék beszerezni.előre köszi.
Mitas E07
Üdv. a Klubban!
Melyik lett végül?Képeket dobhatnál fel róla.
megvan a motor
E vagy S ?
Vki aki zudja az segítsen!E-s drz-t hogy tudnák lemüszakiztatni 2 személyre?
Majd küldök képet.
üdv.
üdv mindenkinek!
eladó drz 400-ra
sérülésmentes,esztétikailag kitűnő
5000ft
szia....ezt neked kell érezned hogy milyen stílusban motorozol...milyen gumi illik a 40 lóerőhöz....nekem pl drz e van és krosszgumával aprítok mindenhol....csak egyfajta úttal nem fogsz találkozni...szóval lehet hogy van egy fasza gumit agyagra de az már az erdős avaros részen már nem jó..ezt neked kell eldöntened hogy hol motorozol többet....ez nem krosszpálya itt nemlehet egy gumival felkészülni a terepre....üdv gabó
tudom nme segítettem vele de hát mégis csak elmondtam a véleményemet....szia jó motorozást
Nagyon tákolmány? kép? köszi
ELADÓ Acerbis profile övtáska!

Zsír új! Bolti ára 12000Ft-

7000Ft- ért vihető!
Üdv.
Azoktól kérdezem, akik endúró kerékszettel mennek utcán és laza terepen is, hogy milyen gumit érdemes venni S-es DRZ-re.
A motort már ezzel a felszereléssel vettem az előző tulajtól. Minden felszerelt extra mellé szerencsémre forgalmiban is 2 személyre van vizsgáztatva, tehát engem nem tudnak büntetni.

De akinek egy van, az 90% hogy bírság... legalábbis itt Dunántúlon nem elnézőek.
Többet nem tudok tenni értetek sajna.

Edem
Van 1 de házitákolmány.
üdv.
f1 után kinézek.
Ok. Holnap jössz Kaloringre?
Van.
Hétfő du.cseregj rám.
20-5-636.213
üdv.
Azért sokat számít!Kell a motornak a plusz levegő.
köszönöm! Már ma reggel megrendeltem Dávidtol. Tényleg olyan sokat tesz a szürö?