Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem is kérdezek, te megteszed helyettem...

Esetleg még az lehet érdekes, hogy ez minek a lábtartója volt eredetileg.
Ja és még azt akartam hogy neked is egy személyre van vizsgáztatva?ha igen rendörök nem geciznek veled lábtarto miatt?
Köszi szépen a képeket!ahogy nézem az nem gyári e-s fékkar!Lábtartot azt ti csináltátok meg igy vagy gyárilag tudtad igy venni hozzá?
Hali!
Villamos cuccaid is vannak DRZ-hez? Nekem az a vezeték kéne, ami az akksi negatív pólusáról megy az első csokiig. Egy kb 10-15 centi hosszú fekete vezeték. Megnéznéd nekem? Köszi előre is.
Hello!

1-2. kép bal hátsó lábtartó,
3. jobboldali a kiputartó csavar helyére csavarva.
4. kép hátsó féklámpakapcsoló
5. kép első féklámpakapcsoló

Edem
Szia!
Rakd vissza a 165-ös fúvókát,és szerezz be egy szűrőt.Fentebb van egy eladó.Kérdezd meg Dávidot tudja-e postázni.A szűrőház valóban gyárinak látszik.Ha ezek megvannak rendben lesz a gépezet.

Üdv.: Böcsi
Hali!

Van gyári SM 310-es tárcsához fékadaptered?
Ez a lábtartó felfogatàs engem is érdekelne. Ha tudsz tegyél fel többet amin látszodik minden részlet..
Köszi
Előre is köszi!A motor még mindig szuperál neki!most megyünk épp felvonulásra! a képeket elöre is köszi!bálint
A régi vezérmű tengelyeimnek semmi baja azokat bele tudom tenni azt megnéztem
Elméletileg nem lesz olyan erős, ha csak nem cseréled ki a vezérműtengelyeket is, annak pedig elvileg nincs akadálya nem?
Helo új vagyok a fórumon 5 éve van drz-m.

Sajnos az történt hogy leszakadt az egyik szelep tányérom szétverte a hengerfejet dúgót lehet a hengert is még egy szakinak meg kell nézni -e. A Drz nekem E jelű.
Tudok bontott sm hengerfejet dugót henger jó áron.
Kérdésem lenn a következő ha a E vezérműtengelyeket teszem az Sm fejbe akkor elvileg más különbség nincs köztük ha jól tévedek?

Az sm fejen van egy pici nyílás ami a E típuson le van vakolva.
Azt tudom hogy az egyik vízcső más irányba fordul az sm en azt ki lehet cserélni azzal nincs gond.

Szal tömören szerintetek ha ráteszem a E blokkjára az
SM hengert dugót hengerfejet az E vezérmű tengelyeivel akkor gondolom müködni fog csak kérdés h lesze olyan erös mint az előtt?

Elöre is köszi Üdv attila
ELADÓ
Olcsón megszámolom ha v.kit érdekel
Há ja!
És ez a tuti a szett!
CSAK RÁD VÁR!
Van már tárcsám is!
Ne habozz mert elviszik!
üdv.
K&H Légszörő eladó! 8eft.
DRZ Bontott cuccok ELADÓK nagy választékban!
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Hívj!
Vagy írj e.mailt: nagy.david@kalocsakom.hu
mit gondolsz? ez már valami tu ningon eset át vagy minden drz e légszürő nyillása ilyen. én már nem értek semmit . az én mocimba kell a dyino vagy az egy nagy semmi?
Lehetne csinálni pl. egy Esztergom - Parassapuszta - Esztergom rövidített kört (kb. 120 km), hogy többen jöjjenek.
zsííír, jövö hónapba meg is rendelem, már nem mert most vágtam ki 40et az ablakon
Hali. Megvan a láncvezető, és passzol, fel is tettem. Tessék pár kép.Jah és SUZUKI termék
Igen!
165 ha nem látszik!
küldöm a képeket !
miért nem? tiltja a vallásod?
ha fizeted a postát akkor 7ért is jöhet, de nem kell utánvét mert elutalom előre, Te meg ha megkaptad elküldöd. Így jó?
Vagy esetleg személyes átvét, Bp-n és BP Kiskunfélegyháza útvonalon...
Üdv
L.
Hello!

Még régen láttam róla videót, remélem még mindig üzemel a kis sárga

Már így vettem a motort féklámpával elől hátul féklámpakapcsolóval.
A hátsó lábtartó jobb oldalt a kipufogó tartó helyére van becsavarva, bal oldalt meg bilincses megoldással.

Estefelé rakok fel neked képeket

Edem
Hali!Bocsi a zavarásért!Bátyám töled vette még meg az sv-t!azt akarom kérdezni ,látom E-s drz-d van,nekem is az van, hogy a hátsó lábtartót és a féklámpát hogy oldottad meg rajta?