Hali!
Villamos cuccaid is vannak DRZ-hez? Nekem az a vezeték kéne, ami az akksi negatív pólusáról megy az első csokiig. Egy kb 10-15 centi hosszú fekete vezeték. Megnéznéd nekem? Köszi előre is.
Szia!
Rakd vissza a 165-ös fúvókát,és szerezz be egy szűrőt.Fentebb van egy eladó.Kérdezd meg Dávidot tudja-e postázni.A szűrőház valóban gyárinak látszik.Ha ezek megvannak rendben lesz a gépezet.
Sajnos az történt hogy leszakadt az egyik szelep tányérom szétverte a hengerfejet dúgót lehet a hengert is még egy szakinak meg kell nézni -e. A Drz nekem E jelű.
Tudok bontott sm hengerfejet dugót henger jó áron.
Kérdésem lenn a következő ha a E vezérműtengelyeket teszem az Sm fejbe akkor elvileg más különbség nincs köztük ha jól tévedek?
Az sm fejen van egy pici nyílás ami a E típuson le van vakolva.
Azt tudom hogy az egyik vízcső más irányba fordul az sm en azt ki lehet cserélni azzal nincs gond.
Szal tömören szerintetek ha ráteszem a E blokkjára az
SM hengert dugót hengerfejet az E vezérmű tengelyeivel akkor gondolom müködni fog csak kérdés h lesze olyan erös mint az előtt?
mit gondolsz? ez már valami tu ningon eset át vagy minden drz e légszürő nyillása ilyen. én már nem értek semmit . az én mocimba kell a dyino vagy az egy nagy semmi?
miért nem? tiltja a vallásod?
ha fizeted a postát akkor 7ért is jöhet, de nem kell utánvét mert elutalom előre, Te meg ha megkaptad elküldöd. Így jó?
Vagy esetleg személyes átvét, Bp-n és BP Kiskunfélegyháza útvonalon...
Üdv
L.
Még régen láttam róla videót, remélem még mindig üzemel a kis sárga
Már így vettem a motort féklámpával elől hátul féklámpakapcsolóval.
A hátsó lábtartó jobb oldalt a kipufogó tartó helyére van becsavarva, bal oldalt meg bilincses megoldással.
Hali!Bocsi a zavarásért!Bátyám töled vette még meg az sv-t!azt akarom kérdezni ,látom E-s drz-d van,nekem is az van, hogy a hátsó lábtartót és a féklámpát hogy oldottad meg rajta?
Esetleg még az lehet érdekes, hogy ez minek a lábtartója volt eredetileg.