Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja cirip hangja volt :D de kié volt a fekete DR350? asszem valami peti csak nem jut eszembe.
jaja RS 125 el
jaja sztem meg valami 125ös speed gépes tag de itt már láttam a profilját az meg full kék fekete bőrbe volt de nem jut eszembe a neve
engem vaze?
Hát fotóm nincs róla, de elég egyszerű a felfogatása. A kosárra rárakod a szivacsot, és a szárnyas csavarral felfogatod a hejére. A csavar és a szivacs között van egy fekete műanyag alátét féle is. Ha minden darabja megvan akkor kb. csak egy féle képpen lehet összerakni.
vazeg 4órát vártunk ám :D
láttalak téged meg még 1fórumos srácot meg egy fekete DR350et tudom,hogy msnen beszéltem a sráccal régebben de jó szépen levolt festve matt feketére a DR350 :) hegyalja powa.
köv héten intézem majd elkérem a telo számát de még én se tudom haverom visz el majd hozzá enki már csinált DRhez szóval jónak kell lennie.
Helló mindenkinek! Suzuki Drz 400 s-re vennék vagy javíttatnék tekercset! ha tudtok segíteni akkor szoljatok! tel:70/3287127.ja és eladó ugyanerre a típusra 1 feszültségszabályzó! ára 15ezer Ft
Elég joo srác lennél ,ha nekem is xolnál....
én most kaptam egy tippet van egy csávó tán esztergályos itt szeged melett aki 4ezer körül marat rézből jövőhéten beteszteleóm és szólok jó -e .
Az tágulási tartály, ha fő a víz, akkor oda folyik, majd az ha lehül visszakerül a rendszerbe.
Asszem izzé, há nekem eztet monták
hi. kéne valami fotó féle a szivacs légszűrő rögzítéséről ...DR350
Sziasztok,tud valaki drz-be supermoto szettet?olyat ami egy az egybe belemegy?köszi
ugyan ez a helyzet velem is ha találsz vhol szóljál nekem is!
Srácok!

Azért ne temessetek el!

Nem mondok le a mocizásról, csak kicserélem a buksimat, meg eladom azt ami a dokiból maradt!
jutm eszembe keresnék km óra kihajtást DR 91' -höz . vettem spirált ,de még mindig nem mutatja a rettenet sebességet
SZia ! ezekxerint nem lett meg a vasad ? ! sajnálom (
van helyette valami ?
Eladó:

Lazer X-Pro4-es, Xs-es (53-54) buksi, D gyűrűs, kivehető, mosható bélés.

Ár:13000 Ft.

Tel.:30/5490936
Hi! Akinek gyári sm van, megtenné, h leméri a tengelyvédő gombákat? Köszi
oks és előre is kössz
faahhh...olyan mintha belerejszolt volna az előző gazdája
szerintem oxidos, a hűtőfolyadékcserével nem ártasz neki, mivel nem is kerül sok pézbe ajánlott akár rövidebb periódusba cserélni mint 2év
A hétvégén tudok róla képet küldeni (szombat)
Eladó Suzuki DR/DR-Z-be is jó enduro kerék!

Ár:80000Ft.

Tel.: 30/5490936
Az a tartály nem a hűtővíz kiegyenlítő tartálya abba nekem sincs sok víz hideg motornál de amikor tűzforró visszanyomjaoda a feles vizet