Hát fotóm nincs róla, de elég egyszerű a felfogatása. A kosárra rárakod a szivacsot, és a szárnyas csavarral felfogatod a hejére. A csavar és a szivacs között van egy fekete műanyag alátét féle is. Ha minden darabja megvan akkor kb. csak egy féle képpen lehet összerakni.
vazeg 4órát vártunk ám :D
láttalak téged meg még 1fórumos srácot meg egy fekete DR350et tudom,hogy msnen beszéltem a sráccal régebben de jó szépen levolt festve matt feketére a DR350 :) hegyalja powa.
Helló mindenkinek! Suzuki Drz 400 s-re vennék vagy javíttatnék tekercset! ha tudtok segíteni akkor szoljatok! tel:70/3287127.ja és eladó ugyanerre a típusra 1 feszültségszabályzó! ára 15ezer Ft
faahhh...olyan mintha belerejszolt volna az előző gazdája
szerintem oxidos, a hűtőfolyadékcserével nem ártasz neki, mivel nem is kerül sok pézbe ajánlott akár rövidebb periódusba cserélni mint 2év
láttalak téged meg még 1fórumos srácot meg egy fekete DR350et tudom,hogy msnen beszéltem a sráccal régebben de jó szépen levolt festve matt feketére a DR350 :) hegyalja powa.
Asszem izzé, há nekem eztet monták
Azért ne temessetek el!
Nem mondok le a mocizásról, csak kicserélem a buksimat, meg eladom azt ami a dokiból maradt!
van helyette valami ?
Lazer X-Pro4-es, Xs-es (53-54) buksi, D gyűrűs, kivehető, mosható bélés.
Ár:13000 Ft.
Tel.:30/5490936
szerintem oxidos, a hűtőfolyadékcserével nem ártasz neki, mivel nem is kerül sok pézbe ajánlott akár rövidebb periódusba cserélni mint 2év
Ár:80000Ft.
Tel.: 30/5490936