Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én most hallgattam sok embert erről a karbi állítgatásról ... van aki esküszik rá van aki nem ... én annyit mondok,hogy ha nyitott dob akkor pár számmal nagyobb főfuvóka azt kész :)
helló én felraktam az e-re a táskát , eü doboz és égő készletnek ufó tipusú és az aunner katalógusban találtam rá!
légyszi segitsetek!
sziasztok drz-e tipusra szeretnék tenni egy kis táskát a hátso sárvédöre.
valaki tett már fel,és miet honnan szerezte be?
ja a legfontossab ha tetem fel egy sport dobot a karbit tényleg utánna kell állitani?
Képek a dobról....Élőben jobb
Üdv!Eladó egy TRIOVÁL alucarbon mintázatú RAPTOR sportdob DRZ 400 Sm-re!Brutális hangal!Egy szezont ment!Egyfolytában durroggggg patogggg lövöldöz!32000 pénzért összekötőcsővel!Van még alumerevitős UFO kézvédő feketében 8000 ft 2 hónapos!A kettő együtt 35
Érd:06-70-459-4292
Csáztok !

DRZ-E-re fel lehet rakni az S-nek a kipuffját ?
ja,bocsi
akkor passz
De ez gyári matrica:D
'98-as DR350-em van kitudjamennyi kilométerrel.
Legutóbb összesen fél litert öntögettem utána 5000km-en ásványi 20W50-es Valvoline-ból. Hidegen - melegen jól indul, nem füstöl, nem gyenge, úgyhogy szerintem ez az olajfogyasztás még elmegy.
jaja,én is parillától szedtem le a képet
helles:a hűtőidomról lehet azért válik fel,mert amikor felragasztottad levegős lett alatta,vagy nem zsírtalanítottad mielőtt felragasztottad!
Az okosok olajtémában azt mondják,hogy ilyenkor melegben mindenképpen,de amúgy is ajánlott a léghűtésesekbe kicsit vastagabb olaj.nekem pl. 15w50es van a motorban.(több szerelő is mondta,és nem kókányoló szerelők)
de a folyadékhűtéssel nemtom mi van
a DRem már öreg de félszinti 10-50ből 1-1,5deciket becsipked .
de állíólag most ,hogy bitang meleg van jobban eszi az összes gép.
Sziasztok!
Szükségem lenne 110-es átmérőjű kipufogóvégre! Sajnos sérült, szerintetek hol tudok venni?
nekem nem csak tankon puposodik, hanem a ""hutoidomoknal" is! az mitol?
parilla,11900,én is ott vettem
És hol lehet ilyet venni és mennyibe fáj
Kinek mennyi olajat eszik a motorja,monnyuk 1000 km-en?Pontosat nem tudok mondani,de sztem az enyém relatíve sokat...
érdekes... kissé hihetetlen de igen érdekess.....
majd kibökködöm a amtricámat... :)
ilyenről beszélek pl.ha jól fel van ragasztva(alatta zsírtalanítva a felület rendesen)akkor ez nem válik fel
Mert a műanyagon keresztül "kipárolog" a benzingőz,és az felnyomja a matricát.A műanyagtankra ezért vastag,jól tapadó,lyukacsos matrica való!
Kössz szépen kelethaqod az ötletet nekem bejönne,majd még kiderül h a szerelők meg a főnök hogyan dönt,mert a garancia 1 hónapon belül lejár bocs h így fogalmazok de baszhatom utánna az egészet ha 50 km-enként csere-berélni kell azt a szutykot vazz!
Hali! Valaki használ metabondot? Bármelyik fajtáját...? Megéri? Nem éri? Thx!
dehogy lukassssssssssss
áááá
kurva sok apró buborék lesz rajta
fater felmatricázta faszán.... ere felpuposodnak
de láttam már gyárit is puposodni
mitől van?
lehet lukas a tank
azé köszi
cs
mitől puposodik fel a tankon a matrica? E verzió műanyag tank.....