Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan mi baja lesz a vezérműlánc feszítőnek?
hello atsz, érdekelne milyen kerék van a gépedbe, nekem is dr350 van és átszeretném építeni, hogy a km/h órám is meg maradjon. előre is köszi.
Sziasztok!
Segítség kéne az a helyzet h a DRZ-m megevett már 2 VEZÉRMÜLÁNC FESZÍTŐT!
multkor cserélték ki azóta mentem vele kb 2!üzemórát!
A motor rendesen be volt járatva vigyázok rá nem mek vele sárba,porba nincs szétbarmolva és ezt kapom!nézzétek meg az adatlapom h hogy néz ki!1836km van most benne kb 1000km-t járattam ugy ahogy kell fordulaton,nem terhelve nem,szabályzásig,meg minden.
Szal v mi tanács,vagy történt valakivel ilyesmi?nagyon összezakkantam.mit tegye kihez forduljak.
Előre is kössz!
bocs nekem is jó lenne
yoshimura off roadhoz könyök az nekem jó lenne mert tegnap vettem dobot
Sajna azt nem tok...
Helo! Van 1 drz400 sm-em eladó ha vkit érdekel! 2005ös 17000km sok extra 1m pénz
...........
helló ilyen dobhoz keresek első könyököt yosimurat
Jojjestét...jó szurkolást....

http://kepesmotor.hu/kipufogo/...
pang a fúrum.Rajtam kívül mindenki motorozik mi?
a balckmotorsnal a ketto volt 15e, poppet sok az a 30e
Sziasztok!
Úgy döntöttem,hogy eladom a gépet.Ha valakit érdekel,itt:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Nekem a kuplungkarnál szorult az a kis kapcsoló.Néhányszor kilőttem a kuplungot és indított.
Már ha a nem hajt a cucc kifejezés ezt jelöli...
Úgy tudom a DR350-en ilyen csak akkor fordulhat elő, ha a leállító gombhoz vagy a gyújtáskapcsolóhoz menő gyújtást tiltó vezeték letestel valahol, (úgy rémlik fekete - sárga vezeték) mivel a gyújtás elektronikája a világításétól függetlenül kap tápot, és azok a vezetékek nem is mennek előre a műszerfalhoz.
Szerintem a DRZ kapcsolása is hasonló lehet, én ezeket nézném meg elsőnek.
Hali én is supermoto szettet keresek überjó áron
nekem ugyanez van,néha biztit kiverte!keresd meg a hibát,nekem ledörzsölödött a szigetelés a kábelekröl.
hallottam oylanról h csávónak drzn elszakad vmi vezeték a fejidom mögött és ne mvolt neki így gyújtás....
enyémen néha nem hajt a cucc... lámpa világít... ha megigazgatom ott elöl a vezetékekekt,akkor elindul.... ötletek?
Rendben! Köszönöm szépen! Üdv.
Hello!
kössz a segítséget dr imi!
pocok87 valószínü h megtartom a cross cuccost de nem 100% ha úgy alakulna feltétlen kereslek!
Ezeket az árakat sajna már én is ismerem ,és ha így közelítjük meg a dolgokat tökéletesen igazad van.
Ettől függetlenül én keresgélnék olcsóbb megoldást,mert tuti van.Most nekem full karbonból(de lehetett volna karbon/kevlár is) csinálják a bal oldalit,előreláthatólag 6-7e pénzért.Ha meglesz és lesz képem,beteszem.És úgy állapodtunk meg,hogy lehetőleg legyen az is vagy 4mm,mert az előző üvegszálas picit vékonyabb volt és nem bírta.
Rövid a lábam na!
Ha neked nem kell a cross szett, akkor megegyzhetnénk. Igaz nekem SM-ből van a szett, de szerintem tuti jó az E-re is. Zsír, fekete!
hello http://www.kepesmotor.hu/felni... ,ezt nézted már? 75 pénz a sm szett drz-be.
Sziasztok!
DRZ 400E k7-hez keresnék super moto szettet(normál áron),ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
a választ előre is kössz.