Sziasztok!
Segítség kéne az a helyzet h a DRZ-m megevett már 2 VEZÉRMÜLÁNC FESZÍTŐT!
multkor cserélték ki azóta mentem vele kb 2!üzemórát!
A motor rendesen be volt járatva vigyázok rá nem mek vele sárba,porba nincs szétbarmolva és ezt kapom!nézzétek meg az adatlapom h hogy néz ki!1836km van most benne kb 1000km-t járattam ugy ahogy kell fordulaton,nem terhelve nem,szabályzásig,meg minden.
Szal v mi tanács,vagy történt valakivel ilyesmi?nagyon összezakkantam.mit tegye kihez forduljak.
Előre is kössz!
Úgy tudom a DR350-en ilyen csak akkor fordulhat elő, ha a leállító gombhoz vagy a gyújtáskapcsolóhoz menő gyújtást tiltó vezeték letestel valahol, (úgy rémlik fekete - sárga vezeték) mivel a gyújtás elektronikája a világításétól függetlenül kap tápot, és azok a vezetékek nem is mennek előre a műszerfalhoz.
Szerintem a DRZ kapcsolása is hasonló lehet, én ezeket nézném meg elsőnek.
hallottam oylanról h csávónak drzn elszakad vmi vezeték a fejidom mögött és ne mvolt neki így gyújtás....
enyémen néha nem hajt a cucc... lámpa világít... ha megigazgatom ott elöl a vezetékekekt,akkor elindul.... ötletek?
Ezeket az árakat sajna már én is ismerem ,és ha így közelítjük meg a dolgokat tökéletesen igazad van.
Ettől függetlenül én keresgélnék olcsóbb megoldást,mert tuti van.Most nekem full karbonból(de lehetett volna karbon/kevlár is) csinálják a bal oldalit,előreláthatólag 6-7e pénzért.Ha meglesz és lesz képem,beteszem.És úgy állapodtunk meg,hogy lehetőleg legyen az is vagy 4mm,mert az előző üvegszálas picit vékonyabb volt és nem bírta.
Rövid a lábam na!
Segítség kéne az a helyzet h a DRZ-m megevett már 2 VEZÉRMÜLÁNC FESZÍTŐT!
multkor cserélték ki azóta mentem vele kb 2!üzemórát!
A motor rendesen be volt járatva vigyázok rá nem mek vele sárba,porba nincs szétbarmolva és ezt kapom!nézzétek meg az adatlapom h hogy néz ki!1836km van most benne kb 1000km-t járattam ugy ahogy kell fordulaton,nem terhelve nem,szabályzásig,meg minden.
Szal v mi tanács,vagy történt valakivel ilyesmi?nagyon összezakkantam.mit tegye kihez forduljak.
Előre is kössz!
http://kepesmotor.hu/kipufogo/...
http://kepesmotor.hu/kipufogo/...
Úgy döntöttem,hogy eladom a gépet.Ha valakit érdekel,itt:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Már ha a nem hajt a cucc kifejezés ezt jelöli...
Szerintem a DRZ kapcsolása is hasonló lehet, én ezeket nézném meg elsőnek.
enyémen néha nem hajt a cucc... lámpa világít... ha megigazgatom ott elöl a vezetékekekt,akkor elindul.... ötletek?
kössz a segítséget dr imi!
pocok87 valószínü h megtartom a cross cuccost de nem 100% ha úgy alakulna feltétlen kereslek!
Ettől függetlenül én keresgélnék olcsóbb megoldást,mert tuti van.Most nekem full karbonból(de lehetett volna karbon/kevlár is) csinálják a bal oldalit,előreláthatólag 6-7e pénzért.Ha meglesz és lesz képem,beteszem.És úgy állapodtunk meg,hogy lehetőleg legyen az is vagy 4mm,mert az előző üvegszálas picit vékonyabb volt és nem bírta.
Rövid a lábam na!
DRZ 400E k7-hez keresnék super moto szettet(normál áron),ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
a választ előre is kössz.