Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig így a képen eléggé hasonlít valami vizes/olajos emulzióhoz...
Akkor tapasztaltam még hasonló színt,amikor a gyárihoz gagyi fagyállót töltöttem.Összetúrósodott.
Régebben nekem is volt ott lé,de amióta lecseréltem a hűtőfolyadékot,akárhogy feltöltöm,egy csepp sem érkezik oda...
Az a fehér retek az oldalán vízkő is lehet akár, ha nem desztillált vizet töltötek utána.
nekem is volt benne,de mindig állandó volt a mennyisége.Most leengedtem a vizet és ujra töltöttem.De a tartályból szerintem soha nemtud visszamenni a viz a rendszerbe!
tévedsz
az csak a tartály oldalát fogta meg az anyag.....
maygarul redvás
klékes színű van benne ha feljön! fagyálló.....
újonna sincs uyg benne?akor fasza!csak aszittem h alapból is kell lennie vmennyinek benne
köszi szépen
Attól hogy így vettétek, még lehet hengerfejes. Az a víz ami a tartályban van az tuti olaj, és víz keveréke, még a színe is rossz.
De ha tévednék, akkor bocsi
hello én mostvettem a motort újonnan és nekem sincs benne víz csak ha meleg motor,de azértvan mert tágul a térfogata a meleg hatására és vhova menni kell neki.
nem hinném
alapból iylen volt amikor megvettük
és ha bemelegszik ako feljön benen a víz kb 3 centire..... de nem telik meg v vmi,me ott jön fel ahol összeszűkül....
de ha a hűtőkupakot lekapom ako ott tetejéig van víz...
mi van iylenkor?
ELADÓ KERÉKAAGYAKAT KERESEK BITTE KURVA SÜRGŐS LENNE
Nem hengerfejes a mocid ?
nektek ebben a kiegyenlítőben menyni víz szokott lenni kb?tom h melegen feljebb jön benne....
nekem iylenkor nincs benne víz......
KERESEK DRZBE VALÓ HAZSNÁLT KERÉKAGYAKAT!
tudsz róla képet küldeni?
Szia,
nekem van egy használt az előző motoromról, az egy 1997-es Suzuki DR 250 Djebel volt. Nem tudom hogy jó-e a tiédre, vagy ez sportdobnak számít-e (jó nagy a kipufogó, hangos és durrog )

Ha érdekel, küldök elérhetőséget!
Hali eladó sportdobot keresek enduro/cross barátságos áron
v.Peti véletlenül nem most veszik meg a drzdet?
sziasztok
kerÉkagyakat keresek sÜrgŐsen hasznÁltan! elsŐ + hÁtsÓ! drz e tÍpusba!
akinek van eladÓja szerintem megegyezÜnk.......
sÜrgŐs
Sziasztok!
Na képzeljétek ma elvittük a vasat a "szakértő" szerelőkhöz még reggel.
na kérem szépen levettük a Trafic-ról ok meghallgatjuk.
kint vok benzincsap szivató 2 gázhúzás nyomom az önindítót(a motor 1et fordul már pöfög)mondom kissé ordibálva látod vigyázok rá!
kb 15 MÁSODPERCET se megy SZABÁLYZÁS(szerelő)ja gondolom ért a 4t motorokhoz
jaja mondom neki minél melegebb annál jobban kerreg mentem vele finoman aztán ő,naná szabályzás jo meleg volt úgy kerreg mint a p........csa mire,én nem hallom(doktor úr)!má majdnem sirtam halál kom!
na szal ne vigyétek kaposvár közelébe a verdát csakis ojan emberhez vigyétek a vasat akiben MAXIMÁLISAN megbíztok most értem haza kivettük a kocsiból még mindíg meleg sajna ez van !
yeah haverok körül legyen sátorhely az a lényeg :D mert a hegyalja camping belül az nagoyn fos .
he ma (kedd) a -1 nap tegnap volt a -2 már akkor majdnem tele volt !
metáááááál

húúdebebaszok folyamatosan
majd megint a körforgalomban fogjuk a kamionokat igazgatni
de azé durva,hogy már -1nap is ennyien vannak haver mondta,hogy már majdnem tele a kemping ucccsóra 3éve voltam akkor nem volt ekkora tolongás .
mondjuk nekme a Volt jobban bejött volna cska Qva vizsgaidőszak
szegedről van már fenn egy szolnoki haver brigád de ma még nem akarta mfelmenni főleg,hogy ma esett holnap valami 11.30ra futunk be aztán jó kis gyalog túra aztán szerdától metál
ezaz csinálhatnánk egy fórum találkozót
én ma levittem 6 sátrat állitottam fel !
leszünk páran már most minusz 2. nap nagy volt a tömeg !
honnan jösz amugy?
hőhő én is reggel 7kor indulok bár a moccot nem merem vinni nagy züllés lesz az tuti tokaj powa
A TM nem rossz, csak kevés alkatrész van hozzá.
Most szerzek supermoto-szettet a CR-emhez
A héten meglesz.
ja amugy csö keme mester
5óra mulva indulok a HEgyalja Fesztiválra!
kirúgunk a hámból
már rajta vagyok az ügyön !
Lehet elcserélem egy gyári krossz TM 125 ös re
szasz Laci, eladtad már a CRM-et?