főfúúúvoka fővúúúvoka ! még párszor bekell ide írni :) amúgy meg a nagyon nyitott nem fasza mert úgy égnek el a szelepjeid 2-3év alatt mint a kisangyal :)
Sziasztok!
Kipufogó témában kérnék segitséget! DRZ400 S-re csináltattam nyitott dobot, brutál hangos lett (legalábbis nekem) de a nagyobbik problémám hogy már egy sima gázfröccs után is nagyon visszadurrog! Ez káros a motornak? Hogyan lehet megszüntetni?
SaraZ
Hello mindenkinek!
Tegnap vettem észre hogy elveszett kettö nem tudom pontossan minek hivják biztosito szegecs ami az elsö tárcsán van valakinek nincs véletlenül?
A felni egy kawasaki zz400-é.
Köszönöm!
Hali.
Nemrégiben vettem egy suzuki dr 600 s-t, és lenne pár kérdésem, mivel ez az első nagymotorom és mert elhagytam a előző gazdája telefonszámát ezért örülnék a segítségnek. Olyan gondok vannak vele hogy a berúgókar nem ugrik vissza magától nekem kell visszahúzni lábbal ez mitől lehet, de olyat is csinál hogy meg se moccan lefelé múltkor vagy két hétig fájt a lábam mert izomból rárúgtam az meg maradt egyhelyben . Zabálja az olajat is de az gondolom egy gyűrűcsere és innen adódik a másik kérdésem hogy alkatrészt honnan lehet szerezni hozzá. Azt sem tudom hogy olajcserénél cserélni kell-e az olajszűrőt, és hogy az olajdeklin kívűl máshova is kell-e olajat önteni a váltóhoz vagy nemtudom. Egyenlőre ezek érdekelnének a legjobban, ja és hogy a levegőszűrőt hogy kell kitakarítani. Előre is köszönöm a segítséget.
Szerintem menj be a Hollóshoz, bökj rá a robbantott ábrán hogy mi az ami neked hiányzik, és egy héten belül meghozzák. Vagy ha felhívod őket és elmondod hogy mi kell az is jó. Nem lehet olyan nagyon horror összeg egy ilyen műanyag darab. Esetleg a bontókat is érdemes lehet körbetelefonálni, de vigyázni kell mert van amit drágábban adnak DR-hez mint az új ára
A haverom´DRZ-s motorjába leégezz a tekercs, s egy pesti srác csinálja neki a héten...Hétfön vagy kedden viszik el hozzá. Ha megtudok valami részlete, akkor megadom a kontaktot. A te tekercseddel mi lett? Leégett, vagy ledarálódott?
Egyébként pl.egy Yosi gyári dobnál mekkora a csőátmérő meg a dobban a perforáltcső átmérő?