Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Tudna valaki ajánlani nekem egy motorbontót, ahol postáznak is? Egy Krisztus előtti DR500-hoz kellene szimmering rögzítő lemez az olajszűrő mögé! Ha tudnátok segíteni, megköszönném!
SM SUPERMOTO KERÉK SZETT ELADÓ:
felnik,jó gumik,trécsék,uj lánckerék
ár=85eft
érd:705377495
Ok, köszi, akkor marad így. Olajat használok, persze.

Az sm légszűrővel semmi telj. növekedést nem lehet érezni
Ott a Pont Ennyi.
Utángyártott fúvóka is létezik kemény 700ft a Yamaha fehérnél, tudom ez nem Yamaha de az enyémben speciell KTM-fúvóka van. Tehát 1 próbát megér
Nekem nem gyári főfúvókám volt, hanem gyártattam bele kb. 1500 Ft-ért. Amúgy kérdeztem anno telefonon valamelyik márkaszervízt és azt mondták, hogy 3-4 e. Ft és max 1 hét a szállitás.
Gyorsabb csináltatni és olcsóbb! Igaz a kulcsnyílás a fúvókán nem 8-as lett mint a gyárin hanem, 10-es, de ez kit zavar. Amikor odavittem az esztergályoshoz mutatta, hogy csak 10-es hatszögletű bronz szálanyaga van amiből csinálni tudja de ez nem volt probléma mert elfért a karbiban.

A légszűrőkre visszatérve, ha utcán használod mindegy, ha terepen akkor a sűrűbbiket válaszd a por miatt!
Egy a lényeg, használj mindig légszűrősprayt vagy olajat! ( gondolom ezt tudod )
ha a super-moto légszűrő van benne akkor ,érezni a teljesítményen valamit?
Mennyiért hoztak neked gyári főfúvókát?

Kérdezek még1et. Van két twin aur légszűrőm, és tisztításnál ezeket szoktam cserélgetni. az egyik sima a másik supermoto, amin láthatóna nagyobbak a lyukak, biztos több levegőt enged át. Gond ez szerinted? Mármint, hogy így cserélgetm. Nem lenne jobb venni két egyformát?
zsirok vagytok köszönöm a tanácsokat!
asszem nagyobb fuvoka lessz!
Keress másik esztergályost aki tud ilyen kicsi alkatrészeket gyártani. A másik lehetőség az, hogy elmész mintával egy motorosboltba, ahol tartanak fúvókákat és válogatsz és azt fúrod fel. Vagy rendelsz drz-be fúvókát. Én a gyárit nem bántottam, mert akkor még nem tudtam, hogy mekkora a jó méret.
Lehet motor váltás lesz.....de már elis kelt a kipuff.....
Üdv!Én semmit nem állitottam rajta!Nem akartam belenyúlni!Állitani amúgyis akkor kell ha teljes rendszert raksz fel!Plusz fúvóka csere!Akkor kell még állitani hogy ha injektoros a moci!
a mester azt mondta ,túl kicsi alkatrész nem tudja megcsinálni azt mondta fúrjam ki 1,8-as fúróval ,ezen kívül van más megoldás?
köszi a segítséget,már indulok is az esztergályoshoz!
Szia!

A gyári karburátorok mindig alulhangoltak még a gyári dobhoz is, a környezetvédelmi károsanyag kibocs. miatt.
Én is nyitott dobot raktam régen a drze-re, és terhelés alatt pl. dombon felfelé elfogyott az anyag a karbiból és fulladt, megált. A gyári főfúvóka az E-ben 165-ös, esztergáltattam 180-ast és a mennyiségcsavaron kitekertem fél fordulatot.
Az eredmény: -nincs fulladás
-keményen érezhető nyomaték növekedés / könnyebben rántja fel az elejét /
-minimális fogyasztás növekedés
A képen egy crf karbi látható, de az elrendezése kb. ugyanaz mint a drz.
az e-nek amúgy mekkora a gyári főfúvóka mérete?
látom ugyanaz a dobunk :) FIMes verzió a tied vagy nem? ha FIMes akkor nem kell karbizni írja is a kiskönyve ha nyitott teljesen akkor nagyobb főfúvoka sztem.
de télleg a gyertyaképet érdemes n ézegetni.
FIMes kipuffba középpen van egy kis lemez így nem üvölt tőle annyira és 100decibel alatt marad ,hogy közúton is használható legyen törvényesen,.
hat ezer volt az ára, de sokkal jobb mint az s-en a gyári
Szeva,miért adod el?
uhh sorry nem olvastam vissza az előttem szólókat! de még annyit ha nem állítok a fuvókán lehet vmi komolyabb baja ettől?
Hello Kispohi csak annyit kérdeznék h te állíottál (valamin) utánna a kipuffnak amikor felraktad?
Mert én majd lehet visszarakom a gyárit és nemtom h ienkor mit kell tenni!

Üdv: Mátéé
hali,mennyi volt?tudsz képet róla?köszi
áá még levagyok maradva vizsgaidőszakom van meg UV hét most pihen a DR majd jövőhéten lesz időm telefonálgatni remélem.
hali
na km kihajtót sikerült találnod?
hajtsd meg,és nézzél egy gyertyaképet!ha világos----fehéres,akkor keveset kap és mindenképp állítanod kell rajta,vagy ahogy sada írta nagyobb főfúvóka kell.
de állítgatás előtt meg mindenképp takarítsd ki a légszűrőt,meg ilyenek.