Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen volt a VOLT?
jaja sztem is ezt nézd meg... mert nekem is ugyanez volt a multkor, akkor szorult
Az első kerék berakását hogy csinálod?Mert ha nem jól,akkor összehúzhatod a teló alját a tengellyel valamelyest,amitől szorulik...
hát köszi azért! remélem valaki fog tudni segiteni
én 62, nekem simán működött, sőt full keményen volt. De az tuti, hogy ha kiengedtem, érzékelhetően dolgozott. Nekem nem volt vele problémám, sajna nem tudom hogy mitől lehet.
65kg
hány kiló vagy?
drz400s motorrol van szó!
sziasztok!
mi lehet annak az oka hogy az első futóművem nem nagyon akar dolgozni?
már át álitottuk a gyári beállitásról puhára de igy sem akar jó lenni nagyon kemény és szinte nem is rugózik!
:D okos vagy:D
be kell csiszolni a szelepeket
Eladó 2005. 12. havi Suzuki drz 400E.
Ár: 850.000Ft
Extra: Albert sport dob, vissza pillantó tükrök, új olaj olaj szűrő, új hajtókar, ufó hátsó lámpa, sport kormány, kormány magasító. Tel: 06303185779
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok!
A héten valószinüleg veszem egy 2003-as DRZ-400S-t!
A motor szép állapotú valószinüleg utcán használták,nekem terepezni kell!
Az lenne a kérdés,hogy mennyit mennek el ezek a motorok megbontás nélkül?
22000 km van benne és ezért aggódom kicsit!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv.
Béla
Nagyvolt a kakucsi mocis...vidám...vasárnap
Ha valaki lövöldözött képeket...és meg tudja osztani...tegye meg please...hátha látható vagyok rajta valahol....

Köszike
Valami szarakodott a billentyüzeten....:-)
hello
dr 600-as vÁltÓjavÍtÁsÁhoz keresek szerelŐt,budapest,heves,nÓgrÁd kÖrnyÉkÉn.
vÁrom segÍtŐ vÁlaszotokat kÖszÖnettel:
h.gÁbor
pÁsztÓ
sziasztok DRZ 400 alapjáraton néha mintha kicsit utogyujtása lenne ugy durrog nem nagyon ez baj ? hogy lehet rajta állitani?
Ahoj !
Erdőkertesen is van remek hűtős !
Mindenképp....majd hílak
Kösz de valami közelebbi jobblenne .Kérdés:a hütöre az van irva 1.1 liter,ennyi kell a hütöbe vagy az egész rendszerbe?Hol tudom leüriteni a rendszert?Desztillált vizet rakjak bele?áááááááááááááááááááááááááá miért nem vettem 1hütövédööööööööööööööööt
Szia kakukk79!
Pápán van egy nagyon komoly cég aki hűtők javításával, és gyártásával foglalkozik, a kocsink hűtőjét pont most csinálják mert az is kilyukadt. null
Ma eldöltem és egy cseppet enged a hütö.Hütöjavitó folyadék kocsinál bevált,itt is megprobáljam?vagy javittassam?
Hali,az e-nek ugyanaz a hütöje mint az s-nek?sürgös köszi
sziasztok DRZ 400 alapjáraton néha mintha kicsit utogyujtása lenne ugy durrog nem nagyon ez baj ? hogy lehet rajta állitani?