egy motorszerelőnek ehhez is kell értenie, hidd el érdemes felújítani ,a futómű fontos eleme a motornak, én is most fogom megcsinálni az enyémet ha megvannak a szimeringek meg az olaj
Pedig ennyi!Direkt néztem az ősszel.Bp. XVIII.Ker. telitank,onnan Kakucs ott 150 Kör Kb. 50Sec. környéki köridők,és hazafelé tankolás.
Ha gondolod megmutatom egyszer ,ha erre jársz.
a teleszkópot sosem árt teljesen szétkapni minimum egy évben egyszer, főleg ha terepezel, ott kapja az igénybevételt, illik szépen elmosni és olajjal feltölteni
én most voltam 180 km es túrán és 100km re 4,2 re jött ki a fogyasztásom...tartósabb 90-100 km /h tempó kevés városi kigyorsítás...még engem is meglepett ez a baráti fogyasztás a motortól
Hali mindenkinek!
Voltam ma csapatni a járgánnyal és mikor hazaértem észrevettem hogy a jobboldali telóm szára olajos nyomja a szimeringnél az olajat de rendesen. Szerintetek elég csak szimeringet cserélni vagy komojabban szét kell kapni?
Mi a véleményetek?
nekem speciel 2,5 bar az első és a hátsó is
meg talajfüggő is
homokos talajon puhább a jobb szerintem.
majd kitapasztalod hol ,hogyan megy a szekér
meg ugyebár gumi tipus függő is
a keményebb gumi alapból kevesebb levegőnyomással is jó
ezért fordult elő az velem tavaj,hogy Duro hátsó gumim defektel is hazajött 30km-ert igaz 20km/h val.
ezért ha valaki vesz gumit jó ha keményebbet vesz
gyári fúvókával légszűrővel stb stb minimum 7et 8at bevág pályán. az a 200km igen sok. utcán megy el annyit az ember HA NAGYON finoman bánik vele...bár én esetemben inkább 180km
Enduró kereket párba adom 80eft.
De van 1 sm hátsó kerekem is azt 70ért gumival gumi nélkül 60ért oda adom ha érdekel.
Külön agy kb 40e ft/db.
Ha érdekel újjat tudok rendelni.
üdv.
na nemár, hogy pályán 200 km-t elmész egy tankkal...Akkor nem nagyon kened neki! 5 literes fogyasztás pályán nagyon kevés! Nekem ott 7-8, az max., átlag 4-5. minimum 3
köszönöm
Minek az neked?
Ha gondolod megmutatom egyszer ,ha erre jársz.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Voltam ma csapatni a járgánnyal és mikor hazaértem észrevettem hogy a jobboldali telóm szára olajos nyomja a szimeringnél az olajat de rendesen. Szerintetek elég csak szimeringet cserélni vagy komojabban szét kell kapni?
Mi a véleményetek?
meg talajfüggő is
homokos talajon puhább a jobb szerintem.
majd kitapasztalod hol ,hogyan megy a szekér
meg ugyebár gumi tipus függő is
a keményebb gumi alapból kevesebb levegőnyomással is jó
ezért fordult elő az velem tavaj,hogy Duro hátsó gumim defektel is hazajött 30km-ert igaz 20km/h val.
ezért ha valaki vesz gumit jó ha keményebbet vesz
Milyen guminyomással jártok? E-H.
Terepen, bütykös gumival.
Attila
De van 1 sm hátsó kerekem is azt 70ért gumival gumi nélkül 60ért oda adom ha érdekel.
Külön agy kb 40e ft/db.
Ha érdekel újjat tudok rendelni.
üdv.
Drz E-re keresek hátsó felnit. Ami a motoromon van, olyan régóta hajtották laza küllővel, hogy kinyírta az agyat már.
Szóval érdekelne az ára.
Szerdán vagy csütörtökön leszek a cuccok közelébe és lefotózom.
Esetleg küld 1 e.mailt nagy.david@kalocsakom ra.
üdv.
Nem jó az?