Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Ha kerekeztek, (500-1000 m) kell-e
valamit csinálni az olajozással,
vagy a DRZ-n mindig van kenés?
Attila
Benne vagyok!Ki hozza a bográcsot?A gulyáskrémet bevállalom!
Mi ebben a hihetetlen srácok?200Km. egy tankal?Nem mondtam,hogy kentem neki "50 sec. környéki idők". Aztán hazafelé tankoltam Kakucson!
Sziasztok!
Voltunk ma bratyóval Kakucson!Du-ni műszak kellemes meleg,tökéletes egy nyitó pályázáshoz! Kevesen voltunk mégis végreee aszfalt!
Valamikor a szezon folyamán összehozhatnánk egy közös pályázást!Ellephetné a "sárgaság" Kakucsot!Talán bogrács...stb...
Hm?
Pest,ki Kakucs,ott 150 kör és hazafele tankolás!Nee már!Akkor vagy két tankod van vagy toltad a motort a pályán!
Sziasztok!
Vasárnap dél körül láttam Tokajban egy DRZ-s bandát (3), esetleg valaki a fórumról? Aztán jött valaki a Tisza-hídon is szembe... Sárga E vagy SM.
üdv.
Hello!
Ha távolságban be tudod vállalni Felsőtárkányt (Bükkön keresztül nincs olyan messze) akkor ott tudok neked ajánlani egy nagyon jó szerelőt.
Üdv!
én elmennék vele de ez saját vélemény...Szerencsére nekem nem votl iylen gondom sok állás ilyesmi, én rengeteget használtam télen is a motort :)
Hát én befujtam és rögtön beleraktam és be is indítottam Akkor valszeg várnom kellet volna, na majd legközelebb
Aha, hát nekem pincébe volt a motor meg hetente be volt indítgatva de volt mikor kint hagytam garázsba motorozás után ahól olt -5-6 fok.Lehet túl sokat indítgattam és 10 perc járátás után otthagytam és bedugtam a kipufogot a dugójával lehet ezt nem kellet volna Aza baj hogy télen cseréltem olajat és kb mentem eddig vele 2-300 km.Szerintetek cseréljem le vagy várhatok így 1000 ig?
Nem gáz, az csak a páralecsapódás miatt van.
"Igen, ez a hab a motorban kicsapódó pára és a motorolaj elegye. Azok az autók, amelyek télen rövid távokat közlekednek és az olaj nem tud felmelegedni annyira, hogy a víz belőlük elpárologjon, a forgattyúház szellőzéssel visszajusson a szívóoldalra, azok tipikusan ezt produkálják.

A látvány rémisztő, és bizony nem is tesz jót a motornak a sok, nem üzemmelegen megtett rövid út, de nem tudunk ellene tenni. Az egyetlen megoldás az üzemmelegre járatott motor, az üzemi hőfokra melegedő olaj. A párakicsapódás télen még fokozottabb. Egyes motorkonstrukciók jobban hajlamosak rá, másikok kevésbé."
Én a putoline flakonos folyékony légszűrő olajat használom ezt bártan ajánlom mindenkinek, ebbe belemerítem a már patyolat tiszta légszűrőt és alaposan kicsavarom, majd hagyom fél órát és be a gépbe, soha semmi baj nem volt vele
Van új 160/60 pirelli
Köszi az infokat. de gondolom nem lett ezzel baja hogy indítgattam amíg be nem indult A fehér hab meg nem tudom hogy kerülhet bele mert a hőtővízből nem hiányzik semennyi. és a nivópálcánál is a beöntőnyílás oldalán van egy kevéske
hátsód nincs most?
DRZ 400 Gyári SM szett Eladó!
Újonnan vettem kb.5000km mentem vele.
Gyönyörű állapotú!
Amit adok hozzá:D.I.D 520VM lánc szinte új,Lucas arany fékátalakító,Bukó gombák,Lánckerekek,Féktárcsák,Jó pirelli gumik.
Csak komoly érdeklődők hívjanak!
20-5-636-213
Ár:190eft!
Motorosok!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt:
http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Igen.
De előre láthatóan nem lessz.
üdv.
Az olajban fehér az víz!Nem szabad így használni, irány a szerviz (persze attól függ mennyi fehér van benne ,ha csak1-2 csepp fehéret látsz az nem gáz)
Miután bekented levegőszűrőolajjal a szűrőd, kell állni hagyni 1 órát, amíg teljesen kipárolognak az nem oda való anyagok, különben nem indul! Vagy ha nagyon sokat raksz rá,akkor be tudja szívni az olajat és eltömi a fúvókákat, azért is tud nem indulni!
Még el kellene mennem az előlegért a másik helyre, de oda se jutottam el, sajnos nagyon kevés az időm:(
A "megszokott" minőség!

Bótba mikor jössz
Hali. Lenne két kérdésem felétek, az olajnívópálcánál a beöntőnyílás oldalán ilyen fehéres harszerüség van eléggé sürű ez mitől lehet? És kimostam a levegőszűrömet majd befujtam ezzel a spravel ami ilyen olajos réteget dob rá és alig akart beinulni a motor utánna.Ezek mitől lehetnek?
Voltam tegnap EnduroCrosson Sóskúton,itt vannak a képek:
link
Helló.
Valakinek elsö gumi 115/50/17 Dunlop
115/70/17 Dunlop 2db 4,5 5mm minta mélység

Pályázni utcára van tükör slick is 5000ft 1db
Kössz az infokat mindenképp felujítatom. Esetleg miskolc környékén tudtok valakit aki foglalkozik teló felújítással?