Sziasztok!
Voltunk ma bratyóval Kakucson!Du-ni műszak kellemes meleg,tökéletes egy nyitó pályázáshoz! Kevesen voltunk mégis végreee aszfalt!
Valamikor a szezon folyamán összehozhatnánk egy közös pályázást!Ellephetné a "sárgaság" Kakucsot!Talán bogrács...stb...
Hm?
Sziasztok!
Vasárnap dél körül láttam Tokajban egy DRZ-s bandát (3), esetleg valaki a fórumról? Aztán jött valaki a Tisza-hídon is szembe... Sárga E vagy SM.
üdv.
Hello!
Ha távolságban be tudod vállalni Felsőtárkányt (Bükkön keresztül nincs olyan messze) akkor ott tudok neked ajánlani egy nagyon jó szerelőt.
Üdv!
Aha, hát nekem pincébe volt a motor meg hetente be volt indítgatva de volt mikor kint hagytam garázsba motorozás után ahól olt -5-6 fok.Lehet túl sokat indítgattam és 10 perc járátás után otthagytam és bedugtam a kipufogot a dugójával lehet ezt nem kellet volna Aza baj hogy télen cseréltem olajat és kb mentem eddig vele 2-300 km.Szerintetek cseréljem le vagy várhatok így 1000 ig?
Nem gáz, az csak a páralecsapódás miatt van.
"Igen, ez a hab a motorban kicsapódó pára és a motorolaj elegye. Azok az autók, amelyek télen rövid távokat közlekednek és az olaj nem tud felmelegedni annyira, hogy a víz belőlük elpárologjon, a forgattyúház szellőzéssel visszajusson a szívóoldalra, azok tipikusan ezt produkálják.
A látvány rémisztő, és bizony nem is tesz jót a motornak a sok, nem üzemmelegen megtett rövid út, de nem tudunk ellene tenni. Az egyetlen megoldás az üzemmelegre járatott motor, az üzemi hőfokra melegedő olaj. A párakicsapódás télen még fokozottabb. Egyes motorkonstrukciók jobban hajlamosak rá, másikok kevésbé."
Én a putoline flakonos folyékony légszűrő olajat használom ezt bártan ajánlom mindenkinek, ebbe belemerítem a már patyolat tiszta légszűrőt és alaposan kicsavarom, majd hagyom fél órát és be a gépbe, soha semmi baj nem volt vele
Köszi az infokat. de gondolom nem lett ezzel baja hogy indítgattam amíg be nem indult A fehér hab meg nem tudom hogy kerülhet bele mert a hőtővízből nem hiányzik semennyi. és a nivópálcánál is a beöntőnyílás oldalán van egy kevéske
DRZ 400 Gyári SM szett Eladó!
Újonnan vettem kb.5000km mentem vele.
Gyönyörű állapotú!
Amit adok hozzá:D.I.D 520VM lánc szinte új,Lucas arany fékátalakító,Bukó gombák,Lánckerekek,Féktárcsák,Jó pirelli gumik.
Csak komoly érdeklődők hívjanak!
20-5-636-213
Ár:190eft!
Motorosok!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Az olajban fehér az víz!Nem szabad így használni, irány a szerviz (persze attól függ mennyi fehér van benne ,ha csak1-2 csepp fehéret látsz az nem gáz)
Miután bekented levegőszűrőolajjal a szűrőd, kell állni hagyni 1 órát, amíg teljesen kipárolognak az nem oda való anyagok, különben nem indul! Vagy ha nagyon sokat raksz rá,akkor be tudja szívni az olajat és eltömi a fúvókákat, azért is tud nem indulni!
Hali. Lenne két kérdésem felétek, az olajnívópálcánál a beöntőnyílás oldalán ilyen fehéres harszerüség van eléggé sürű ez mitől lehet? És kimostam a levegőszűrömet majd befujtam ezzel a spravel ami ilyen olajos réteget dob rá és alig akart beinulni a motor utánna.Ezek mitől lehetnek?
Ha kerekeztek, (500-1000 m) kell-e
valamit csinálni az olajozással,
vagy a DRZ-n mindig van kenés?
Attila