de a középső nekem is zárt állás, jártam már ugy h. elindultam vele ugy h. középen volt és leáll egy fél perc után mert nem kapja a benzint, és én is ugy szoktam levenni a tankot ha közép állásban van a csap.. (2005 Sm)
Ott a hiba, hogy nem látta még szakember, akinek van műszere, próbalámpája, tapasztalata...
Azt nézném meg először, amit egy csajon is néznék, hogy jó-e a teste :)
szükségem lenne gyorsba néhány kuplunglamellára drz-hez.
jó a használt,kopott is.megvenném.nem baj,ha már teljesen kopott,mert másra kell.
2db csúszó és 2db kopó kéne,tehát összesen 4db.
sziasztok nemrégiben vettem egy drz 400e -t. 2003.évjárat.
mint kiderült nincs töltése. az előző gazdija elmondása szerint a tekercs és a fesz szabajzo kilett cserélve . SZERINTETEK HOLL LEHET A HIBA? Elöre is köszönöm.
Nincs zárt állása. ON, PRI, RES. Sorrendben: vákuum, átfolyó, tartalék.
A vákuumos (membrános) állásban csak akkor folyik ha a motor jár és a csövön ami a csaphoz csatlakozik vákuum van. Kijáratni a nem tudod a benzint, csak a tankból.
Én így tudom, nem vagyok szerelő
Ilyen írást találtam itt fórumon: belsö résznél amiben a shuber is van ott a levegö felöli oldalon van egy lapka és azon van egy membrán!ha nem membrán akkor ahoz hasonlo...
Ha igaz ha nem, valami szarakszik benn, hogy nem indul rendesen állás után, (membrános motorok produkálják ezt, és ne a benzin adalék szöveggel gyertek, mert a ZX9R kawám ugyanazzal a benzinnel több hét, vagy hónap állás után is pöccre indul. És a DRZ-m sincs rosszabb állapotba, csak nem szereti, ha nincs használva
Azt nézném meg először, amit egy csajon is néznék, hogy jó-e a teste :)
A piros vonalig ér a rövidebbik verzió,ez volt az eredeti, ami túl magas és nem lehet kilátni tőle...
szükségem lenne gyorsba néhány kuplunglamellára drz-hez.
jó a használt,kopott is.megvenném.nem baj,ha már teljesen kopott,mert másra kell.
2db csúszó és 2db kopó kéne,tehát összesen 4db.
üdv.
mint kiderült nincs töltése. az előző gazdija elmondása szerint a tekercs és a fesz szabajzo kilett cserélve . SZERINTETEK HOLL LEHET A HIBA? Elöre is köszönöm.
A vákuumos (membrános) állásban csak akkor folyik ha a motor jár és a csövön ami a csaphoz csatlakozik vákuum van. Kijáratni a nem tudod a benzint, csak a tankból.
Üdv.
DR650SE-hez vettem.
+SOK MINDEN
http://www.kepesmotor.hu/motor...
utolsók.
Én így tudom, nem vagyok szerelő
Ilyen írást találtam itt fórumon: belsö résznél amiben a shuber is van ott a levegö felöli oldalon van egy lapka és azon van egy membrán!ha nem membrán akkor ahoz hasonlo...
Ha igaz ha nem, valami szarakszik benn, hogy nem indul rendesen állás után, (membrános motorok produkálják ezt, és ne a benzin adalék szöveggel gyertek, mert a ZX9R kawám ugyanazzal a benzinnel több hét, vagy hónap állás után is pöccre indul. És a DRZ-m sincs rosszabb állapotba, csak nem szereti, ha nincs használva