Helló ott az alföldön, nagy a csend.
Mi készülünk ám a március 26-27.-ei motorozásra.
Ellepjük a falutokat mint Szergejt a lapostetű.
Felverünk 30 sátrat a víztorony köré, aztán sülhet a süti.
Este jól besörözünk, és fejlámpás futóversenyt rendezünk az udvaron....
4,25"os felnin használható 160as metzeler sport-túra gumi, vagy nagyon összehúzza? Szélesebb, mint egy 165ös vágott slick.
És egyáltalán befér ekkora E-be, vagy eszi a lánc? Most 150/60 van fenn, azzal nincs ilyen gond.
Tapasztalat?
A karbiból a benzint bal oldalról a széles lapos réz színű csavarral lehet leengedni?
És mégegy: sok állás után nem indul a gép, mint mindenki másnál se. Nálam nem jön be az általatok használt indítás, meg se pöffen önindítóra. Tolásra 2.ra indult.
Ajánlották azt, hogy használat után úgy állítsam le, hogy csap elzár, és leáll ha kifogyott a benzin. Majd elővételnél benzincsap nyit, szivató, és röttyenik akármennyi állás után. Vélemény?
Próbálni nem tudtam, egyedül nem álltam neki tologatni, csak a garázsban nézve jött az ötlet
Szia!
Most vettem egy X patentet remélem jó lesz bár nem nagy összeg, csak hétvégén már mennék aztán addig meg nem tudom rápróbálni, mert messze van a vas...
hol sikerült venned? nekem a Motoroázis mondta, hogy már nem gyártanak és nem lehet kapni...
Üdv
L.
szia!
jó bele, legalábbis én most raktam O-s patentet X-es láncba
ha még aktuális nekem van egy O gyürüs patentszemem, ha nagyon kell....
még gyártják, tegnap vettem...
Motorosok!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
DR350-hez van pár megmaradt cuccom:
-14es első, 38-as hátsó lánckerék
-nyitott kipuffogó dob
-első fékbetét
(meg egy kopott hátsó féktárcsa meg egy kopott 45ös hátsó lánckerék ) akit érdekel vmi szóljon, küldök képet
Mi készülünk ám a március 26-27.-ei motorozásra.
Ellepjük a falutokat mint Szergejt a lapostetű.
Felverünk 30 sátrat a víztorony köré, aztán sülhet a süti.
Este jól besörözünk, és fejlámpás futóversenyt rendezünk az udvaron....