miki bocsánat félrenéztem az írásodat azthittem hogy arra válaszoltál amit olvastam énis adrzs fiunak hogy miért nem megy a drzje ha 3 hónapig áll...
bocs miki mellényultam nehari:(
Szia!
Én is próbáltam tavaly dr650-en, de nekem is csak durrogott, és csattogott légszűrőház nélkül. Szerintem simán elképzelhető, hogy elszegényedik az anyag a túl sok levegő miatt. Tedd csak vissza:) jobb lesz mindenkinek.
én csak leírtam a téves elmét nem az olaj befojásolja a gátló fasza müködését... én ezt már megtapasztaltam ,saját bőrön ,,,Azt az lett a vége lett egy 2 kilós futómíívem
A sárvédő sem jooo amit kérdeztél,,,pont tegnap volt itt a Zsoltika Levélről ,,annak akartuk felfaragni de nem megy a dolog
szia szerintem csak annyi volt hogy a mocsoknak sikerült leülnie a karbi alján ígyhát nem tudott rendesen jó minőségű anyagot szívni...
nekem 3 hónap állás után be sem indul amugy....de rájöttem ha tankolok a régi benzinre akkor már beindul....
a benzinek kutyulásában van aprobléma mert már nem oylanok mint régen..most már mindenféle szart belekavarnak csak hogy több leygen...vigyázz a mocira meg magadra és add meg neki ami jár--jó olaj friss benzin és menni fog!
üdv gabó
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Ma hoztam elő a motort több hónap állás után. Megnéztem a légszűrőt, teletankoltam, stb., de nem tettem vissza a légszűrőfedelet, és így mentem vele. Meglepődésemre elég rosszul vette a gázt, pedig bemelegítettem. Nem akart felpörögni normálisan nagyobb gázadásra, sőt fuldokolt is menet közben, egyszer majdnem le is állt. Kb. 10 km után hazajöttem, feltettem a légszűrő burkolatát, ill. a karbi alján található csavarral leengedtem a karbiban esetleg felgyülemlett akármit / vizet, stb. Ezt követően minden rendben volt, szépen vette a gázt, és ment mint régen.
Járt már valaki így? Esetleg a benzin / levegő arány megy el, ha nincs rátéve a fedél? Vagy mi lehet egy ilyen pillanatnyi elmezavar?
Kösz a tippeket.
Hali.
Rá lehet fabrikálni az rmz sárvédőt is de nem szép.
Volt az egyik haverén.
Lámpa keret nélkül 20e ft.
Ha érdekel küldj e.mailt a nagy.david@kalocsakom.hu ra
üdv.
az olaj nem összenyomható