Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne tegyél bele többet
az olaj nem összenyomható
Köszi, sztem teszek bele 7,5w és egy kicsit többet, 7,5dl.
Suzuki dr 600 bontás:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

tel:06305770865

Sz
lehet még progressziv rugóval próbálkozni az az összenyomódás végső stádiumában jobban felkeményedik, mondjuk ez nem olcsó az tuti
A fedél a ludas. Amikor kivágtam a légszűrőházat, nekem is állítani kellett a levegő arányon. Fent jó volt, mert nagyobb főfúvóka van benne.
endurozni használom, de most olyan puha hogy sokszor lekoppan, amatőr szinten talán elég egy olajcsere nem akarok én versenyezni.
miki bocsánat félrenéztem az írásodat azthittem hogy arra válaszoltál amit olvastam énis adrzs fiunak hogy miért nem megy a drzje ha 3 hónapig áll...
bocs miki mellényultam nehari:(
változik a viszkozitástól a csillapításod, mert nem ugyanúgy tud átáramolni a szelepeken az olaj
Szia!
Én is próbáltam tavaly dr650-en, de nekem is csak durrogott, és csattogott légszűrőház nélkül. Szerintem simán elképzelhető, hogy elszegényedik az anyag a túl sok levegő miatt. Tedd csak vissza:) jobb lesz mindenkinek.
erre csak a 5 ös 7,5 ös ,10-es közti külömbséget értem attol nem lessz joo futómü ,ha 10-est raktok az 5-ös helyett
én csak leírtam a téves elmét nem az olaj befojásolja a gátló fasza müködését... én ezt már megtapasztaltam ,saját bőrön ,,,Azt az lett a vége lett egy 2 kilós futómíívem
A sárvédő sem jooo amit kérdeztél,,,pont tegnap volt itt a Zsoltika Levélről ,,annak akartuk felfaragni de nem megy a dolog
miki bazdmeg te ne osszad a drz seket jó!:)
szia szerintem csak annyi volt hogy a mocsoknak sikerült leülnie a karbi alján ígyhát nem tudott rendesen jó minőségű anyagot szívni...
nekem 3 hónap állás után be sem indul amugy....de rájöttem ha tankolok a régi benzinre akkor már beindul....
a benzinek kutyulásában van aprobléma mert már nem oylanok mint régen..most már mindenféle szart belekavarnak csak hogy több leygen...vigyázz a mocira meg magadra és add meg neki ami jár--jó olaj friss benzin és menni fog!
üdv gabó
szerintem meg ez egy nagy hülyeség, ebben a formába ahogy leírtad
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Ma hoztam elő a motort több hónap állás után. Megnéztem a légszűrőt, teletankoltam, stb., de nem tettem vissza a légszűrőfedelet, és így mentem vele. Meglepődésemre elég rosszul vette a gázt, pedig bemelegítettem. Nem akart felpörögni normálisan nagyobb gázadásra, sőt fuldokolt is menet közben, egyszer majdnem le is állt. Kb. 10 km után hazajöttem, feltettem a légszűrő burkolatát, ill. a karbi alján található csavarral leengedtem a karbiban esetleg felgyülemlett akármit / vizet, stb. Ezt követően minden rendben volt, szépen vette a gázt, és ment mint régen.
Járt már valaki így? Esetleg a benzin / levegő arány megy el, ha nincs rátéve a fedél? Vagy mi lehet egy ilyen pillanatnyi elmezavar?
Kösz a tippeket.
attól függ mire használod, endurora 70 kg os embernél elég az 5W nálad szerintem ha lazán motorzgatsz a 7,5 W ----a 10W crossmotorokba szoktak
Na mit mondtam, engem a no name sportdob után is meglepett.
Vedd ki belőle az összes szűkítőt aztán kövér gáz....
Hali!
Keresek Leo Vince L X3 dobhoz DRZ-re való gyári, karbon felfogatót. A képen látható.
Meglehet bundázni de bekell vinni egy suzuki szakszervizbe -boltba és ők egy kis felár ellenében elintézik..tapasztalat
A leovince.com oldalon meg is lehet találni hozzájuk pdf formátumban.
link
Drz-E első telóba milyen olajat szoktak tenni? 5w,7.5w 10w? Kb 100kg vagyok.Ki mit ajánlana?
Kerettel együtt 25eft.
Simán a lámpa 20e ft hibátlan.
Hali.
Rá lehet fabrikálni az rmz sárvédőt is de nem szép.
Volt az egyik haverén.
Lámpa keret nélkül 20e ft.
Ha érdekel küldj e.mailt a nagy.david@kalocsakom.hu ra
üdv.
csak a lámpa mi pénz ?
Cuccok ELADÓK.