Ha ki tudod járatni a benzint akkor próbáld meg, szerintem könnyebben indul úgy. Én sajnos nem tudom megpróbálni mert nincs zárt állása a csapnak (SM). De ha lenne tuti úgy állítanám le hosszú időre.
Szombaton sajnos nem érünk rá. Vasárnapra terveztük, mert mindegyünknek a az a nap üres. Kíváncsi leszek a Kaposvári mókára, mi szerintem mindenképpen megyünk, de még egyeztetni kell az öreggel mert részleteket még ő sem tudott mondani. Egy biztos, a Zselici dombok azok k**** jók, és a talaj is állat.
Na mind 1 majd vasárnap meggyük egyet a nyomotokon.
A tiédnél teljesen mindegy, hogy micsinálsz, nem E karbid van, nem kényes rá az sm drz. Szerintem indulnia kell bármikor bármennyi állás után.
Amúgy ez az adalék marad csak többi elpárolog téma szerintem hülyeség, szerintem ahhoz több hónap kell, vagy több.
Az E a membrán miatt nem indul, mert "összeragad" állásában elvileg. Nem vagyok szerelő, nem értek hozzá
A másik DRZ topikban arra hívták fel a figyelmemet, hogy ha nem átlátszó plexit teszek fel, az zavaró lehet. Lehet, hogy a füst színű BMW F650GS Dakar plexi lesz mégis a megoldás. Igaz, hogy az nem a legesztétikusabb (meg olcsóbb), de a célnak megfelel.
Én több éve így rakom el a motorjaimat és még 5 hónap állás után is elsőre indult mindegyik!
Az úszóházban nagyon kevés benzin van, abból kipárolog a benzin és csak az adalékanyagok maradnak, de azzal meg nem indul a motor!
Az oldalradöntős technika is erre épül, a régibenzin kijön a túlfolyón és utána frissel jól indul!
kész lett a fejidom,de nem lett túl jó, nagyon magas nem lehet kilátni tőle...csináltatok még egyet, a mostani tapasztaltok alapján, de így már nagyon sokba lesz ez nekem:(
majd arról rakok fel képet ha kész!
"Ajánlották azt, hogy használat után úgy állítsam le, hogy csap elzár, és leáll ha kifogyott a benzin. Majd elővételnél benzincsap nyit, szivató, és röttyenik akármennyi állás után. Vélemény?"
én is ezt javaslom,mert bevált, még ha csak 1-2 hétre is lerakja az ember a motort!
Szombaton sajnos nem érünk rá. Vasárnapra terveztük, mert mindegyünknek a az a nap üres. Kíváncsi leszek a Kaposvári mókára, mi szerintem mindenképpen megyünk, de még egyeztetni kell az öreggel mert részleteket még ő sem tudott mondani. Egy biztos, a Zselici dombok azok k**** jók, és a talaj is állat.
Na mind 1 majd vasárnap meggyük egyet a nyomotokon.
Majd ha terepen is mész írj már légyszi tapasztalatot.
Amúgy hangos
Nekem 1 finster van rajta de biztos "szeretnek " a szomszédok....
De hát elmondani nem nagyon lehet, érezni kell.
a rencccámtábla keretemből letépett egy 10 centis darabot az oroszlánüvöltés.
teljesítményen dobott valamit?
Leóó
A tiédnél teljesen mindegy, hogy micsinálsz, nem E karbid van, nem kényes rá az sm drz. Szerintem indulnia kell bármikor bármennyi állás után.
Amúgy ez az adalék marad csak többi elpárolog téma szerintem hülyeség, szerintem ahhoz több hónap kell, vagy több.
Az E a membrán miatt nem indul, mert "összeragad" állásában elvileg. Nem vagyok szerelő, nem értek hozzá
A másik DRZ topikban arra hívták fel a figyelmemet, hogy ha nem átlátszó plexit teszek fel, az zavaró lehet. Lehet, hogy a füst színű BMW F650GS Dakar plexi lesz mégis a megoldás. Igaz, hogy az nem a legesztétikusabb (meg olcsóbb), de a célnak megfelel.
Azért kíváncsi leszek a javított verzióra
Az úszóházban nagyon kevés benzin van, abból kipárolog a benzin és csak az adalékanyagok maradnak, de azzal meg nem indul a motor!
Az oldalradöntős technika is erre épül, a régibenzin kijön a túlfolyón és utána frissel jól indul!
majd arról rakok fel képet ha kész!
én is ezt javaslom,mert bevált, még ha csak 1-2 hétre is lerakja az ember a motort!
akkor te profi vagy
én egy és fél évet virasztotam
Majd alszom ha...
de igy a szép
Mindenem az övé.
Megérkezett a kameránk. hétvégén teszteljük S.babodon.
Te milyen dvd szerkesztőt használsz?
meg láncot is, mert az szakadt...