Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Lábtartó elkelt de lehet hogy lessz.
7 végén kiderül.
Lámpa komplett,felfogatással,kerettel 25e ft.
üdv.
Hali!
Volt ilyem bajom!
Cseréld ki a gyertyát és megoldódik!
Hali!

Csiszold meg, fújd be szilikon sprayvel és hőlégfúvóval melegítsd fel annyira a felületet, hogy visszafényesedjen, s hagyd kihűlni. Tuti tipp. Saját fejlesztés.
Hali! Engem az első lámpa érdekelne! (árban is)
Illetve ha esetleg lenne hátsó lábtartód, akkor az is, vagy ha ismersz olyant aki tud... Szóval lábtartó az kell nagyon, de a lámpa sem jönne rosszul.
Remélem baráti árat gondolsz és sikerül megegyeznünk.
Előre is köszi!
szia!
megkérdeztem autószerelő haveromat, aki évekig müanyagozott.
azt mondta ezt nem lehet semmivel átpolírozni....
a legjobb amit szerinte tehetsz, h veszel turtlewax "viaszdarabot" , és azzal vagy háromszor átkened, de ez nem lesz végleges, néha ismételgetni kell.... :(
nem vágom milyen viaszdarabról beszélt, ha te se akkor megkérdezem pontosan, de áll., ha bemész pl. tescoba, akkor az autós részen biztosan megtalálod....
Legjobb.
Sziasztok!
Van valamelyikőtöknek eladó nem túl drága fűzött sm szettetek?
Elküdtem.
Szia!
Fel tudtad adni a cuccost?
én filc korongot használtam, amit a bricoban adnak párszázért... :)
elöször próbálrd ki nem látható helyen ,mert lehet ,h olyan
lesz a végeredmény ,minthe egy kicsit "zsiros" lenne. sima lesz ,fényes ,de a csillogása változhat....
esetleg folyékony autópolír(pl.turtlewax), de ezzel nincs tapasztalatom, csak haveroméktól hallottam...
én egy betonon elb@szott egykerék nyomiat csináltam meg így,
a kipufogónál levő fehér idomon. kb 2mm mély árkok voltak, azt hittem az anyag átszakad....
én a te helyedben , nem kezdenék bele egy egész motorba, ez inkább hibajavítás.
szétnézek ötletekért, ha van vmi jelzem :)
lehetséges...majd ha mindkét kezem...100 osan tudom használni meglesem:) Köszönöm!
"Reméljük több ien esés nem fordul elő"
én még anno a KTM el estem így első nap mikor hazahoztam, az előző tulaj 30 kg al volt nehezebb nálam és nagy tempónál nekem is becsapkodott kormány... meg az előtt volt egy DR 600 am azzal mentem egyszer 120 al földúton, azt hittem dakar versenyző vagyok, de félelmetes volt az a tempó is :)
de de
Drz alkatrészek eladók!
06-20-5-636-213
Drz alkatrészek eladók!
06-20-5-636-213
Mert,már lehet ilyen gyönyörű állapotúak ,azt meg állítgathatod
Köszi a választ...probáltam volna enyémmel is..de esélyem nem volt....kettöt rántott jobbra balra pofán vágott a kormány azt csett...eltört az ujjam...meg leoffoltam a lámpám...meg eltört a kormányom...jo 90 nel...4 dik kerékböl tettem le...de hülye vtam mert ha uton megyek ami mellettem futott 2 méterrel,nincs probléma...csak ugye megint a hülyeség tombolt elönyben...
ég és föld a két említett motor... futóműbeállítás, meg nem olyan dolog hogy mindenhol minden körülmények közt jó lesz, pl a versenyzők nem hiába álllítják minden versenypályára máshogy a futóművet... ez a kormány beszitálás nekem már nem egyszer volt, meg kell tanulni kezelni...
Köszi szépen a választ :D

milyen polírozókorogot használtál sima szövetett?
szevasztok...Terepeztem,és már mentem azon uton...de most valamiért beszitált az elsö kerék..igaz kicsit gyorsabban is mentem mint szoktam...de még soha nem csinált iet a motorom....ien füves buckás szar volt a talaj....haverom yzén tapasztaltaltam elöször....ezt a veszélyhelyzetet...de azt szerencsére megusztam...kitudtam korigálni...de enyémmel elég nagyot estem...:S de övén meg kemény teleszkop...gondoltam azét szitált be...ugyan azona a helyen...de hát enyémen elég puha volt...és sose szitált még be seholse...mitöl lehet ez?
jah és ha már igy irtam akkor valakinek...eladó drz gázbovden?meg fej idom e hez....komplettan lámpa stb....
első lánckerékhez keresek anyát!Ha valakinek van,vagy tudja hol lehet venni szóljon légyszi
köszi
Köszi szépen
Keresd Hellest.

Neki van eladó.

helles@freemail.hu
Hali
Itt az apróban láttam!
Attila
Majd szombaton meghallgathatod.
Kíváncsi vagyok hogy mutatsz a narancssárgán...