Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton S.babodon motorozunk, és pihenésképpen grillezünk valamit, ha valakinek van kedve csatlakozni, vendégem egy grillkolbászra, és egy forró teára.
köszi a fogyasztással kapcsolatos tapasztalatokat!Héten végre jön a jobb idő.. :D
Csak halkan jegyzem meg 2 szezont motoroztam 350 es Dr nyergében , és nem igen sikerült 8-10 alá küzdenem terepen vagyis soha
Amíg járatós,addig kicsit jobban melegszik az normális, azért is kell kímélve használni , ilyenkor bekopik,bejáródik a motor.
Hogy újították fel a dugattyút?
Nem cserélték?
Szia

http://www.motogrid.com/pages/...

ez alkatrész kereső lehet ez is segítség neked, vannak robbantott rajzok.

Üdv
L.
Ha van valakinak Suzuki dr125/berugos/ robbantott rajza és elküldené azt megköszöném.
Dúgattyut,hengerfejet felújitattam,szelephimbák cserélve voltak.
Kb 10 perc alatt úgy felmelegszik hogy füstöl és lehet odaragadna a hengerhez a kezem.
Amit a képen láttál alkatrészeket, a csapágyakat és szimeringeket vettem 5200 Ft-ért, a csavarok és perselyek voltak másik 5000 Ft. Szerintem ez nem egy egetrengető összeg érte. Amit írtál hogy ipari műanyag, (danamid) abból a láncvezető görgőket szoktam esztergálni. Ettől függetlenül a te elképzelésed sem rossz.
Mármint mennyire nagyon melegszik? Mert léghűtéses ugye és nincs rajta hőfokmérő. Kezed megégeti.

Szelephézagot néznék első körben, aztán kipufogó ne legyen eltömődve.
Felújítás mit jelent: fúrás, új dugó/gyűrű? Mert lehet, hogy nagyon "passzentos" lett, nem?
Sziasztok egy kis segitséget kérnék,van egy Suzuki dr125 motorom most újitottam fel pöcre indul,de hihetettlenül melegszik.Aki tudd segitsen Kösz.
Igen, ő lesz az azt hiszem
Varafan becenéven ismerősnek tűnik
Orlovácz György, ismered?
Néhány tagot ismerek, voltam a klubbal többször is gurulni
Értem. Egyik volt középsulis osztálytársam faterja tag, gondoltam megkérdezem, hogy nem ismered-e.
Nem vagyok Varaklub tag. Gondolkodtam rajta, de végül nem léptem be :)
Varaklubnak tagja vagy
Imádok túrázni
Nekem olyan 9-10 l.
Ejha, te aztán nem szórakozol
Azt nem tudom, hogy mennyit eszik literben, de azt tudom, hogy egy tele tankkal kb. 170-180 km-rt mentem terepen. Igaz nem nagyon volt "gyontatva" .
2012 május.

Addig még összeismerkedem a motorral, meg felkészítem a nagy útra
Természetesen rakok fel néhány képet.
Mikor indulsz?