Nekem K7-es SM-em van,nyitott rendszerrel,nekem is zabál!
Közúton 120-130 km -nél kell tarcsira raknom!Kakucson megcsinálja,h teli tankról 75 km nél kellet tarcsiznom!Sajnos picit gyenge és szerintem igy reagálja a keményebb gázkezelést!
Hello!
Lehetséges az, hogy a drz sm-em 7 litert fogyaszt?
Múlthéten Tankoltam tele és 115km-nél kellett tartalékra raknom.
Esetleg azért lehet, mert a kipufogóm ki van fúrkálva és a légszűrő fedél is?
Sziasztok Keresek! 2005-ös sárga Sm-re balos hűtőtakarót (lerágta a bulmasztiff) Hihetetlen ha dőlök is a motorral inkább próbálom az utolsó pillanatig fogni hogy ne legyen nagy baja erre a rohadt dög +eszi tavaszra....
Még 1 kérdés LED-es indxhez mekkora ellenállást kell tenni hogy jó ütemben pislákoljon? (nem akarok relét venni)
Nagyon remélem, hogy ma már végre fehér színű lesz, és akkor kipróbálom, de sajnos nincs műszaki a motoron, valami állt januárban vette ,így most járt le az első vizsga, talán jövőhéten már lesz értelme levizsgáztatni,mert itt a jó idő és akkor bezsámolok:)
Ez jól hangzik
Bőrkanapé.... végülis az legalább nem ég ha ráhullok az izző salak
ami legfontosabb h kályha legyen benne mert karbantartani úgy is télen kell
am meg lehet télleg jobb h nem a haveri kör betonyozik, mert az lehet elfajul és sörözés lesz belöle
exkluziv azt hogy tágasas, lesz satupadom, sörös hütüm, és börkanapém ahol meg pinek a olajcsereközbe
rendes vagy hogy segitenél de igazábol én se tudom hogy legyen mert nagy a terület és nagyot lehet hibázni is
és olyan sok pénzbe van hogy nem szeretnék repedt betont vagy görbét stb szoval lehet hogy szakember fogja huzni
olyan hosszu ideig álljon mint a piramisok
Közúton 120-130 km -nél kell tarcsira raknom!Kakucson megcsinálja,h teli tankról 75 km nél kellet tarcsiznom!Sajnos picit gyenge és szerintem igy reagálja a keményebb gázkezelést!
Mit csináljak vele, hogy kisebb legyen a fogyasztás?
Lehetséges az, hogy a drz sm-em 7 litert fogyaszt?
Múlthéten Tankoltam tele és 115km-nél kellett tartalékra raknom.
Esetleg azért lehet, mert a kipufogóm ki van fúrkálva és a légszűrő fedél is?
Meg tudja valaki mondani, hogy műszaki vizsgához mit kell pontosan?
Ha jól tudom, akkor index nem, de visszapillantó igen.
Köszi a választ.
a sörözás az igen gyanus lenne
Le tudtad mérni nekem a leömlőt?
Műanyag tankod nincs véletlenül?
06-20-5-636-213
Még 1 kérdés LED-es indxhez mekkora ellenállást kell tenni hogy jó ütemben pislákoljon? (nem akarok relét venni)
Bőrkanapé.... végülis az legalább nem ég ha ráhullok az izző salak
ami legfontosabb h kályha legyen benne mert karbantartani úgy is télen kell
am meg lehet télleg jobb h nem a haveri kör betonyozik, mert az lehet elfajul és sörözés lesz belöle
rendes vagy hogy segitenél de igazábol én se tudom hogy legyen mert nagy a terület és nagyot lehet hibázni is
és olyan sok pénzbe van hogy nem szeretnék repedt betont vagy görbét stb szoval lehet hogy szakember fogja huzni
olyan hosszu ideig álljon mint a piramisok