Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

165től szélesebb gumit akarsz bele? hát azt megnézném... lehetetlen h. attól nagyobb bemenjen, már a 160as is necces
http://youtu.be/mP4ktT7d0kU

SZIA ITT MEGTUDOD NÉZNI RÖGTÖN A VIDEÓ ELEJÉN AHOYGAN KEZDŐDIK HOGY MIIT MESÉLTEM....űrült amerikaiak:)
Bocs szabi hogy közbeszólok ennyi idő után de kérlek nézd mega linkelt rmz hátsókerekének az árnyékát és akkor rájössz hogy ezeket az amerikai homokmotorokat a fiuk oylan hátsókerékkel szerelik amin nem bütykös gumi van hanem raknak rá olyan fémlapátokat stb amivel jobban belekap a homokba.állítsd meg a vidit 4-5 másodperc körül vagy valahol a közelében és látod az árnyékot hogy miről beszélek...először énsem értettem hogy hoygan keróznak homokos talajon de már tudom...üdv gabó
ja,azon nincsenek kampók,én átfurtam és csavar neki fentről
VALAMI LEMARADT:)
30 605 6883
SZIASZTOK A képen látható DRZ 400 E JELADÓK ELADÓ,,
7000 FTOS IRÁNYÁRON DARABJA!
30 605 6883
ÜDV GABÓ
szia sanya hátsósárvédőt vettél négy félért?
vagy mit mert nekem is kéne egy hátra E hez!
csak mert boltban 6500 ft az utángyártott itt győrben........az meg nemkell ha van 4500 körül..a postát meg megoldom valahogy..i
nemtudsz hogy hol vehetek sárgában?
előre is köszi
Hy Dávid és Mindenki!
Drz Sm-hez keresek "nagyobb szájú",kisebb görbületű leömlőt,tuning légszűrőt,oldalidomot(légszűrőoldalit)!
Érdekelne még 160-165 medium slick!Inkább szélesebb!
Fékbetét E-H!Esetleg felső radiál fékmunkahenger,négydugós alsó nyereg!:):)
Válaszokat köszönöm!
köszi
Hali!
Nekem van 1 arany szinű Pazaz kormányom 8e ft.
Küldj e.mailt a nagy.david@kalocsakom.hu ra és küldök képet.
üdv.
Megvan a fotó este küldöm.
köszönöm a tippet. Meg is vettem a sárvédőt, 4500 Ft UFO. Picit még kell agyalni, hogy kerül rá a lámpás rendszámtartó toldat.
Akitől vettem nem a gyárit adta, és ezt be sem ismerte...
de minek ez neked? nem ilyen van rajta?
szia, küldesz akkor képet a láncvezetőről?
nekem retnhal 22 mm es van merevítős asszem 15 körül mozog, én aszfalton elestem a supermotoval, az égvilágon semmi baja nem lett, de a gyári szerintem már masniba lenne hajtogatva ezek után
Köszi.
A.
Köszönöm mindenkinek a légszűrő fedéllel / karbival kapcsolatos tippeket. Megnyugodtam, hogy nem haldoklik a jó kis S-em.
Üdv, és motorozásra alkalmas időt kívánok mindenkinek!
Szia
Gyárit semmi esetre se vegyél, nagyon könnyen hajlik. Nekem Reikon 28-as van az nagyon jól bírja. Itt van link, ahol ilyet lehet venni:
http://www.parilla.hu/index.ph...

Biztos van sok jó kormány én csak a saját tapasztalatról beszélek.
De az universalmotornál is lehet venni. bár szerintem, ha már veszel inkább 28-as kormány szerezz be.

http://www.universalmotor.hu/s...

Üdv
L.
Sziasztok.
A hétvégén sikerült a DRZ gyári kormányát, elgörbítenem. /perec/
Szerintetek milyet-hol vegyek?
A gyárit vagy valami alumíniumot keressek.
Attila
hívj fel.20-5-636-213
Hali.
Nekem van fűzött sm szett Gyári!gumival,tárcsával,lánckerékkel,láncal,fékadapterrel,sárv
Hali.
Nekem van fűzött sm szett Gyári!gumival,tárcsával,lánckerékkel,láncal,fékadapterrel,sárv
Helló!Komplett DR650 hengerfejet keresek!91-93 körüli évjárat!
Hali!

Egy DRZ 400E endurót mennyibe kerül fullra vagányosan átalakítani supermotóvá?