Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre a kérdésre én is kiváncsi leszek, nekem még feltűnőbb az öntött alu CBR 600 kerék az E-DRZ-ben, és 18-án lejár a műszakim...
Sziasztok!
Valakinek volt már gondja műszakin hogy nem a gyári kerék volt a motoron, ( S-drzbe Sm kerék) ?
Tegyél rá Clarke vagy IMS tankot. 200 USD környékén találsz 15 literest közel 20 féle színben.
Ez nem tűnik rossznak Menet közben próbáltad már?
Helló Szabi!
a paripa még mindig rossz bőrben májusban remélem orvosolom a baját
Hallom ti is mentek Orgoványra, megpróbálok valahogy én is eljutni majd, hátha ott tudunk beszélgetni már kicsit
Szevasz Balikám.

Mi van a paripáddal?
Reméltem, hogy megküzdhetünk K.majsán ha lesz DR-Z kupa.
Kipróbálhatnád az új gépemet.
mit takar az exkluzív szó? közelebb lennék mennék segíteni bétonyozni
Hello Mindenki!
Én egy 2004-es Drz 400 S-t tankolok
Van eladó új gumigarnitúrám drz-re is,
a legendás Metzeler Enduro 3 Sahara(26000ft a pár) és még sokféle más tipus is......
Szia!
2007-es DRZ 400E-hez nincs véletlenül egy balos hűtővédő műanyagod,vagy nem tudom mi a pontos neve?Használt kéne...csak annyi,hogy ne legyen eltörve,meg ne legyen annyira karcos!Egy árat mondhatnál,ha van.Köszi előre is!
Hali mindenkinek!
Voltam ma csapatni a járgánnyal és mikor hazaértem észrevettem hogy a jobboldali telóm szára olajos nyomja a szimeringnél az olajat de rendesen. Szerintetek elég csak szimeringet cserélni vagy komojabban szét kell kapni?
Mi a véleményetek?
26-án várunk benneteket
egy darabig hordotam de ki eset a zsebemböl és beraktam a konyhába
szar ? hát ha meg érte akkor jó
én meg a sitbe Galus kint volt ma felmérni a terepet
lehet hogy csinálja nekem a föld munkát a gépel
jó lenne tulenni rajta
Nalam semmi,ma nyakig voltam à szarban de megerte.holnap is melo.Motor darabokba.telefont meg vedd fel!
Sziasztok.
Milyen lehetőségeim vannak, ha műanyag tankot szeretnék drz sm re? Gondolom az E verzióé nem passzol rá, meg E nincs feketébe. A motor meg hülyén nézne ki feketén sárga tankkal :D. Arra gondoltam, hogy valahol nem lehet e kapni kimondottan sm hez fekete műanyag tankot, vagy esetleg lehet e ilyet valahol csináltatni?
Tiszteletem nálad mi a szitu volt motorozás ?
engem hivot Novi ,Bundi ,Zoli de sajnas nem tudtam menni
pedig de jó lett volna
Szeva haver!
szeva Balikám
hát motorozás az nekem se most lesz
betonozás vár rám 180 m2-ren és egy exkluziv nagy mühelyt és áll szándékomba telepiteni
És most van benne valamilyen ahogy elhoztam tőled vagy ez a gyári? És Karbon matrica van akkor?
Dehogynem.
Karbon fóliád nincs már véletlen oldara a blokkhoz?
szia dávid...
nekem oylasmi kellene a drz hez ami ezen a képen is van amit feltöltöttél.....a vázon ahol a csizma ö9sszeveri lekoptatja állandóan afestéket eza múanyag y alakú védő jobbról balról..
köszi!
Szűkítők nincsenek a yoshimura kipufhoz?
Szép jó napot!
Régen jártam errefele, tessék mesélni mi újság van
nekem az a kurva motor májusba lesz megcsinálva ha minden jól megy
DRZ 400 E-S-SM Bontott cuccok!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Én is jártam már úgy (K4 S) hogy "zárva" volt (vízszintes állásban volt) a csap és megállt alattam,rányitottam lefele és újraéledt.. :)