Helló Szabi!
a paripa még mindig rossz bőrben májusban remélem orvosolom a baját
Hallom ti is mentek Orgoványra, megpróbálok valahogy én is eljutni majd, hátha ott tudunk beszélgetni már kicsit
Hello Mindenki!
Én egy 2004-es Drz 400 S-t tankolok
Van eladó új gumigarnitúrám drz-re is,
a legendás Metzeler Enduro 3 Sahara(26000ft a pár) és még sokféle más tipus is......
Szia!
2007-es DRZ 400E-hez nincs véletlenül egy balos hűtővédő műanyagod,vagy nem tudom mi a pontos neve?Használt kéne...csak annyi,hogy ne legyen eltörve,meg ne legyen annyira karcos!Egy árat mondhatnál,ha van.Köszi előre is!
Hali mindenkinek!
Voltam ma csapatni a járgánnyal és mikor hazaértem észrevettem hogy a jobboldali telóm szára olajos nyomja a szimeringnél az olajat de rendesen. Szerintetek elég csak szimeringet cserélni vagy komojabban szét kell kapni?
Mi a véleményetek?
egy darabig hordotam de ki eset a zsebemböl és beraktam a konyhába
szar ? hát ha meg érte akkor jó
én meg a sitbe Galus kint volt ma felmérni a terepet
lehet hogy csinálja nekem a föld munkát a gépel
jó lenne tulenni rajta
Sziasztok.
Milyen lehetőségeim vannak, ha műanyag tankot szeretnék drz sm re? Gondolom az E verzióé nem passzol rá, meg E nincs feketébe. A motor meg hülyén nézne ki feketén sárga tankkal :D. Arra gondoltam, hogy valahol nem lehet e kapni kimondottan sm hez fekete műanyag tankot, vagy esetleg lehet e ilyet valahol csináltatni?
szia dávid...
nekem oylasmi kellene a drz hez ami ezen a képen is van amit feltöltöttél.....a vázon ahol a csizma ö9sszeveri lekoptatja állandóan afestéket eza múanyag y alakú védő jobbról balról..
köszi!
Valakinek volt már gondja műszakin hogy nem a gyári kerék volt a motoron, ( S-drzbe Sm kerék) ?
a paripa még mindig rossz bőrben májusban remélem orvosolom a baját
Hallom ti is mentek Orgoványra, megpróbálok valahogy én is eljutni majd, hátha ott tudunk beszélgetni már kicsit
Mi van a paripáddal?
Reméltem, hogy megküzdhetünk K.majsán ha lesz DR-Z kupa.
Kipróbálhatnád az új gépemet.
Én egy 2004-es Drz 400 S-t tankolok
Van eladó új gumigarnitúrám drz-re is,
a legendás Metzeler Enduro 3 Sahara(26000ft a pár) és még sokféle más tipus is......
2007-es DRZ 400E-hez nincs véletlenül egy balos hűtővédő műanyagod,vagy nem tudom mi a pontos neve?Használt kéne...csak annyi,hogy ne legyen eltörve,meg ne legyen annyira karcos!Egy árat mondhatnál,ha van.Köszi előre is!
Voltam ma csapatni a járgánnyal és mikor hazaértem észrevettem hogy a jobboldali telóm szára olajos nyomja a szimeringnél az olajat de rendesen. Szerintetek elég csak szimeringet cserélni vagy komojabban szét kell kapni?
Mi a véleményetek?
szar ? hát ha meg érte akkor jó
én meg a sitbe Galus kint volt ma felmérni a terepet
lehet hogy csinálja nekem a föld munkát a gépel
jó lenne tulenni rajta
Milyen lehetőségeim vannak, ha műanyag tankot szeretnék drz sm re? Gondolom az E verzióé nem passzol rá, meg E nincs feketébe. A motor meg hülyén nézne ki feketén sárga tankkal :D. Arra gondoltam, hogy valahol nem lehet e kapni kimondottan sm hez fekete műanyag tankot, vagy esetleg lehet e ilyet valahol csináltatni?
engem hivot Novi ,Bundi ,Zoli de sajnas nem tudtam menni
pedig de jó lett volna
hát motorozás az nekem se most lesz
betonozás vár rám 180 m2-ren és egy exkluziv nagy mühelyt és áll szándékomba telepiteni
nekem oylasmi kellene a drz hez ami ezen a képen is van amit feltöltöttél.....a vázon ahol a csizma ö9sszeveri lekoptatja állandóan afestéket eza múanyag y alakú védő jobbról balról..
köszi!
Régen jártam errefele, tessék mesélni mi újság van
nekem az a kurva motor májusba lesz megcsinálva ha minden jól megy
http://www.kepesmotor.hu/motor...