Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló. tudja e valaki, hogy hol lehet ilyen matricát szerezni és mennyiért?
1,5 bar megvan, az útszéle meg tiszta hullámos volt arra futottam rá, mert beljebb meg kikátyúsodott...
Ugye jobb a 15-ös fogaskerék?
Hali! Utcára nagy sebességhez teljesen fel kell keményíteni alul-felül, és ami még fontosabb, figyelj oda, hogy az első kerékben legalább 1.5 bár legyen
énsem cseréltem 2,5 éve...és kitudja előtte mikor volt
egyik srác aki megpöckölte elejét hogy húde frankó lett most ment enyémmel és kérdezte hogy mit csináltam vele én mert ez kva jó
mondtam neki hogy gyári....csak lesett
Végre Téged is látni itt a fórumon.
Nagyon eltűntél, biztos a márc 26-27.-ei találkozót dolgozod ki a legapróbb részletekig.

Kár hogy nem jöttetek el ma D.földvárra, jó kis összeröffenés volt.
Átalakították a cross pályát, bővült az endurós rész, és a teljes hossz minden métere kifogástalan minőségben várta a motorosokat.

Miért nem jöttök el valamikor a jövőhónap elején amikor már jó idő lesz?
mondjuk hozzá kell tennem mióta megvettem Október azóta még nem cseréltem Teló olajat, az meg nem árt évente szerintem, és ki tudja mikor volt utoljára
hozzákell szokni hogy néha beszilál
nekem nemszokott nah
Részemről a szépség másodlagos, a pratikum az első. Nem mindegy, hogy milyen kényelemben töltök el 45-50 napot a nyeregben.
Egy háttérnek valót dobtam össze valamikor , ha kelle valakinek :) és egy SM DRZ koncepció, asszem ebből se lesz már semmi, azt várom mikor lesz mondjuk RMX ből SMX
Én nekem ki volt puhítva elég rendesen , endurozáshoz, most alul felül beállítottam úgy hogy a H max állástól vissza állítottam S felé 8-10 kattanást...előtte úgy képzeld el (enduros beállítással) jó magyar úton már szerintem 100 felett voltam amikor odatéptem még neki és elkezdett bepattogni az eleje majd járt a kezemben a kormány ...
Miért akarjátok mindenáron elcsúfítani azt a szép kis motort?
műgyanta kell hozzá meg üvegszövet.jól néz ki egyébként a teneré hez hasonlít
Ez tényleg nem olcsó :(

Akkor jön a 'B' verzió: F650GS Dakar plexi felcsavarozva.
Köszi!
ilyesmire gondoltam én is!
elviszed a gyári fejidomot bárkihez, aki üvegszállal dolgozik, mondod nyújtsa meg felfelé. sztem pár ezres max
nem,ez csak a lámpa tartó idom...
Sajnos egyesével kézzel készül és 4+2 óra munkát ír az ember + 69Eur az anyag...És külhonba van ára a kézimunkának.
6eFT/óra
Annyiért lehet még én is megcsinálom
szia! már nincs pályám a lézerhez sajnos vágj aluból,elbírja az is
gondolom lámpával együtt van,de akkoris k. drága
Pont 2 perce válaszolt a levelemre a gyártó, és kicsit meglepődtem 200Euro + posta /db....
Szép ára van, ennyiért itthon is legyártatom bármelyik műanyagossal....el is kezdek itthon egy jó műanyag idom gyártót keresni! Ha tud valaki szóljon!
nekem smezéshez fullra felvan alul felül keményítve......úgy nem esek be a kaynarba és lehet erősebbet fékezni.69kg vagyok.
persze rumplis úton 1 kézzel nem szabad menni akkor
Mégsem lesz 28-as kormányom
11 000 ft volt a legolcsóbb 28-as kormány + még az átalakító.
Sajnos vannak sürgősebb javítanivalók a motoron, amik elviszik a pénzt
Azért köszi, ha lesz rá keretem és meglesz még neked akkor majd érdeklődök.
Köszi még1*!
Ennyi!
Használd egészséggel!
Ha kell valami csak szólj!
üdv!
Ennyi!
Használd egészséggel!
Ha kell valami csak szólj!
üdv!