Felénk az a baj minden tájvédelmi körzet, és közel van a város, egy két homokbánya van ahova kijárunk, de a legjobb helyek még nyugatabbra vannak, Veszprém környékén, erdők hegyek dombok, hihhetetlen jó, oda aztán megéri kimenni endurozni, osztrákokkal is találkoztam többször
Sziasztok! Vki tudna erről a motorról mondani vmit?Tulajáról,h használták akármit. Vki tud ajánlani 6-800 ezer közt drz 400 sm et nekem?http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz400sm-4461462 itt a link. Előre is köszi a válaszokat.
Üdv mindenkinek! Kérdésem lenne. Van egy 2004es DR-z-m, új kora óta nálam van. Az utóbbi időben olyat csinál hogy ketyeg alapjáraton,és egyszer csak minden előjel nélkül leáll. Restart-majd megint jár egyszer csak megint leáll.Hidegen melegen egyaránt. Karbit kipucoltuk semmi változás . Ha meg tovább emelem az alapjáratot már nagyon pörög a motor! Hol keresgéljek szerintetek? Blokkja nem volt még bontva,csak szelephézagot állítottam.
Sajnos nekem ami eddig volt/van csizmám mindegyik beázik egy idő után...lehet full bőr, vagy műanyag, egyik se gumicsizma!
olyat vegyél ami kényelmes és tetszik is.
februári vagyok bírom a hideget!
Miért?lesznek nagyok?
bakker,mot nézem a légszűrőm,5X mostam át benzinben,utána ultrás vízben,sima vízben és még mindíg hullik belőle a homok
A karburátor alján van egy levegő csavar, azon kell állítani.
érdeklődj igértek egy komplett motort.
üdv.
Én meg olajhőfokmérőt keresek, olyat amit a nívópálca helyére lehet becsavarni. Nem tud valaki eladót esetleg?
Nem tudsz tágulási tartályt a dörözöre?
Köszi
olyat vegyél ami kényelmes és tetszik is.
Mit csináltál vele?
Ferdén tekerted be mi?
Gyári újjat tudok.
Ha gondolod holnap megkérdem neked.
A segítségeteket szeretném kérni hogy szerintetek milyen cross csizmát érdemes venni?Melyik amelyik nem ázik be?Valakinek tapasztalat esetleg?
ár.165e ft.
Tegnap megrendeltem itt miskolcon, így legalább nincs postaköltség.
Magamból indulok ki :D
Valakinek nincsen véletlenül egy eladó hátsó lábtartója?
http://robogotuning.hu/shop_se...
Miért?lesznek nagyok?
bakker,mot nézem a légszűrőm,5X mostam át benzinben,utána ultrás vízben,sima vízben és még mindíg hullik belőle a homok