Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felénk az a baj minden tájvédelmi körzet, és közel van a város, egy két homokbánya van ahova kijárunk, de a legjobb helyek még nyugatabbra vannak, Veszprém környékén, erdők hegyek dombok, hihhetetlen jó, oda aztán megéri kimenni endurozni, osztrákokkal is találkoztam többször
Hali!

A karburátor alján van egy levegő csavar, azon kell állítani.
Sziasztok Lábtartott vennék a DRZ E-mre :D valakinek van eladó?
Sajna nincs.
érdeklődj igértek egy komplett motort.
üdv.
Sziasztok!
Én meg olajhőfokmérőt keresek, olyat amit a nívópálca helyére lehet becsavarni. Nem tud valaki eladót esetleg?
Sziasztok! Vki tudna erről a motorról mondani vmit?Tulajáról,h használták akármit. Vki tud ajánlani 6-800 ezer közt drz 400 sm et nekem?http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz400sm-4461462 itt a link. Előre is köszi a válaszokat.
DR-hez hol kapok elfogadható áron csapágyat Budapesten?
Üdv mindenkinek! Kérdésem lenne. Van egy 2004es DR-z-m, új kora óta nálam van. Az utóbbi időben olyat csinál hogy ketyeg alapjáraton,és egyszer csak minden előjel nélkül leáll. Restart-majd megint jár egyszer csak megint leáll.Hidegen melegen egyaránt. Karbit kipucoltuk semmi változás . Ha meg tovább emelem az alapjáratot már nagyon pörög a motor! Hol keresgéljek szerintetek? Blokkja nem volt még bontva,csak szelephézagot állítottam.
Szia Dávid

Nem tudsz tágulási tartályt a dörözöre?

Köszi
Sajnos nekem ami eddig volt/van csizmám mindegyik beázik egy idő után...lehet full bőr, vagy műanyag, egyik se gumicsizma!
olyat vegyél ami kényelmes és tetszik is.
Szia. Jah eléggé elvan már kopva a menet rajta, kellene a gyári uj majd ird már meg az árát.meg hogy mikorra jön meg.
Haló.
Mit csináltál vele?
Ferdén tekerted be mi?
Gyári újjat tudok.
Ha gondolod holnap megkérdem neked.
Hello,
A segítségeteket szeretném kérni hogy szerintetek milyen cross csizmát érdemes venni?Melyik amelyik nem ázik be?Valakinek tapasztalat esetleg?
Egyszer szívesen elmennénk feléd motorozni.
Hali. Olajnivópálcát nem tudsz szerezni nekem mert ami van most benne annak tiszta rossz amenete és elég szar betekerni
Szia elküldtem a képeket mikor lesz belőle valami és kb mennyi lesz?
Drz 400 sm szett eladó!
ár.165e ft.
Én e-bay en találtam, használatan forintra átszámolva 12 ezer...
Köszi!
Tegnap megrendeltem itt miskolcon, így legalább nincs postaköltség.
Az hogy az ember a szülinapjától számított plusz/minusz pár nappal itallal fűti magát,és nem érzi annyira a hideget :D
Magamból indulok ki :D
Hello!
Valakinek nincsen véletlenül egy eladó hátsó lábtartója?
én meg januári és NEM na de mi az összefüggés ?
februári vagyok bírom a hideget!
Miért?lesznek nagyok?
bakker,mot nézem a légszűrőm,5X mostam át benzinben,utána ultrás vízben,sima vízben és még mindíg hullik belőle a homok
rosszul bírom a hideget. Lehet csak kisétálok barátkozni, meg bámulni a nagyokat