az kb 3cm-rel alacsonyabb
hideget javasolnak a hétvégére így nem hiszem hogy elmegyünk hidegben se motorozni,se álldogálni nem szeretünk pedig mi is megnéznénk a "nagyokat"
majd csak nemsokára itt a jó idő
Persze akinek gyári alacsony ülése van az könnyen beszél.
Akinek nincs az pedig elvágja a szivacsot.
Más.:
Nem ugrotok át vasárnap Dunaföldvárra?
Lesz egy nyílt edzés nap egy kis házi bajnoksággal.
Valószínű, hogy motorozni nem fogunk, de ha jönnétek azért megnéznénk a "nagyokat. No meg körbejárnánk a pályát, mert úgy is tartoztok egy földvári veretéssel.
elmagyarázná nekem v.ki hogy a korményvégsúlyt hogy tudom kivenni,úgy hogy ami belül fogja az se maradjon a kormányba,mert ok h kitekerem de amibe beletekerem az ott marad benne
Előre is köszönöm
Oké csak megmondom a tuit nekem még nem volt 4ütemüm csak2 ütemüm és abban csak 2évente cseréltem oilt! Ezt a mocit is azért vettem mert inkább hosszú távokat megyünk és arra jobb a 4 ütem legalább is azt mondták az ismerös motorosok!
Az olajat egy nem üzemórás motorban , autóban is évente egyszer minimum cserélik, nem a használat miatt kell mindig cserélni, hanem mert az olaj is öregszik, ugyanúgy a benzin is...
Köszönöm a tanácsokat! csak azért bosszantó mert 2008 as a motor és nem igazán számitottam rá hogy ilyesmit csinál! Még nem mentek vele olyan sokat mert az első oil csere sem történt meg rajta 15 öt mutat a számláló ami rajta van! Tényleg még tök gyári állapotban jutottam hozzá! És akié volt az nem sokat járt vele!
Öööööh meg azt hogytom megoldani hogy a RedBull flakon a teló gáztartályára passzoljon? Láttam pár képen,gondolom szét kell vágni a flakont...És utána? FBS?
Jaja igen az elejét is lejjebb engedtem kicsit... Jó lesz az már csak jó időt kellene varázsolni...
Meg persze mindig van valami kis extra cucc amire a plusz pénzt el tudom költeni... Lassan a postakocsi már akkor is jön,ha nem kéne :D
De hála istennek most már nem alkatrészt hoz
Hát ha az enduro set maradt volna,kénytelen lettem volna valamit csinálni :) Így most meg vagyok elégedve,de télen ha visszamegy a másik kerékszett valamit ki kell találnom,de az még messze van!
Tesóm egy pár éve még úgy motorozott, hogy itthon felültettem a motorra egy kisszékről és addig meg sem állt míg haza nem értünk. Azóta viszont majdnem kétszer akkora darab lett mint én meg 110 kiló... Úgyhogy már nincsenek ilyen gondjai
Ha túlmelegszik a vized jobb esetben a tágulási tartájban emelkedik rohamosan a szint felfelé, nekem még soha nem forralta, másik meg a vizpumpa alatt fogja nyomni ha már rég votl tömítés meg szimering cserélve. Gyertyából én most raktam bele az iridiumos CR8EIX et és kicsivel jobban indul, 10 fok alatt nekem is küzdős, a szivatót rá se merem húzni úgy telikapja magát úgyhogy mindig egy kis hajszárító beállít a légszűrőboxba és csak a gáz rántogatással sprickolgatok be naftát neki indítás előtt, igazándiból nem ártana átkarburálni téli időszakra... ha meg még a szelephézagok se tökéletesek akkor megint csak nehezebben indul, és ez itt kulcskérdés, nem egy sor 4 es ahol 1 hengert elvisz a másik 3 jó
a szívató nem is pörgeti teljesen ki a motort, kis melegítés után menj vele és úgy próbáld, hogy kiforog-e. a kormos gyertya a túl dús keverékre utal, menj vele egy keveset és nézd meg utána, ne a szívatós járatás után csekkold. illetve nézd meg, hogy jó gyertya van-e benne. CR8E a gyári gyertya, de van már CR8EIX CR8EVX ezek is jók.
hideget javasolnak a hétvégére így nem hiszem hogy elmegyünk hidegben se motorozni,se álldogálni nem szeretünk pedig mi is megnéznénk a "nagyokat"
majd csak nemsokára itt a jó idő