Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
én most kérdeztem a hollósnál a hengerfejtömitést,
hatezervalahányszázat(bruttó) mondtak rá,
nincs raktáron nekik, és kb két hét, ha megrendelik....
a hengertalpra meg kettőfél körülit mondtak.
Üdv!
Van egy ilyenem eladó! Érdekel valakit?
sanyaa!megyünk holnap felétek!de most ne tünj el!
Ok! Köszi.
Hali!
Nem tudom pontosan, mert tele van extrákkal, szóval mit ad hozzá, és mit külön, mindig mást mond. A anszi29kukacfreemailponthu tudsz vele értekezni, kint van Olaszországba de minden nap netezik, írj neki nyugodtan válaszolni fog.
Holnap merre?
universalmotor.hu racetech hívd fel őket lehet tudnak rendelni/hozni
Én is hamarosan ha leveszik a törött újjam ról a sínt meghajtom havernak a GAS GAS 450 esét terepen... nehogy ellustuljon amíg ő külföldön tartózkodik :) a Dörzi meg marad utcára bohóckodni :)
Parilla?
Ma motoroztam, egy "kicsit".
Én meg a paripámtól szarok be. Brutál.
Nem tudok vele betelni.
üdv!
fekete idomszettet hol lehetne szerezni drz-hez?
köszi!
Szerintem egy DT vel jobban jársz , erősebb igaz hogy többet eszik(4-6L), de kevesebb alkatrész kevesebb hiba lehetőség, nagyobb élvezet.
ilyenem nem volt még.vagy nagyon olcsón vegyed mert ha nem jó sokat kell rá költeni.vagy inkább megse vedd hanem gyűjts még 1 kis pénzt és jót vegyél.volt már sok motorom,tapasztalatból mondom.
Nem tudod Albi mit kér a drz-ért,esetleg hogy tudnám öt elérni?
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni! MOTORVÁSÁRLÁS ÜGYBEN szeretnék egy 125-ös gépet venni egy suzuki dr -re gondoltam 96-os évjáratú 4 ütemű a himba elvan kopva szal csípi az olajat.elsősorban tapasztalat kellene h mit tudtok róla menyire megbízható mien nyomatékos gép.alkatrész ellatotság is szóba jöhet.köszönök mindenk sziasztok.
müködik az a lényeg
11000ft ért vettem itt az apró rovatban alumerevitös igen
hát nem egyenletesen van bekopva azért gondoltam majd a fékbetét hozzákopik
kézvédőt most vetted,fémbetétes,mennyi volt?
nesze neked japán minőség
na uccsó kép
dettó ilyen nekem is
helló DRZ-s kollégák ilyen lett a dörzim
ha a féktárcsa nem egyenletesen van bekopva az abszolut nem jó...