Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor esélyes, h nincs a helyén rendesen...
Ha lefotózod, többet látunk.
Alátét nem kell.
Hali
Sziasztok
Eladnám a motoromat kategóriaváltás miatt. Az ár alkuképes! (azért sűrgős mert a másik hoz kellene a pénz amit már kinéztem és félek hogy elviszik előlem)
Ha valakit érdekel írjon/hívjon bátran bármilyen kérdésre válaszolok a motorral kapcsolatban.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-4215
890
A kép csak illusztráció!
jó,de ez egy 2009es rmz 450
Attól nem lehet a probléma hogy amit most vettem a lemez amin a ferodol van le van festev valami müanyagszerü masszával és kicsit nagyob azáltal a kampo is az elején és nem fér be jobbra teljesen.Akkor az alátéteket vegyem ki? Vagy attól nem lesz baja? De az nem kavarhat be hogy a féktárcsám nem egyeletesen van elkopva?
DRZ-nek nem számít az egykeró, folyamatosan negatívban is fog kapni olajat!
én van hogy belecsípek ritkán, de az tuti hogy nem használ a fogaknak, főleg az oldalsó kapcsoló körmöknek, hamarabb lekophat a sarka, úgyhogy nem is erőltetem ezt az egykerekezős témát, meg azt mondják ha sokáig egykerekezik az ember főtengelycsapágyas lesz a gép az olajzás miatt, mondju szerintem ennek szárazkarteresnél mint a DRZ kisebb az esélye
Én azért egy kicsit mindig belesimogatok a kuplungkarba.
Lehet váltani finoman kuplung nélkül, de azért jobb a békesség.
Más is szokott egy keréken kuplung nélkül váltani? írjátok már meg pls
Nincs valakinek lekopott kuplung lamellája?
Kellene vagy 3db.
Szerszámot akarok belőle építeni.
a nyereg amin csúszik picit zsirozd meg, és a fékfolyadékot cseréld ki , a munkahenger dugattyúját nyomd be , járasd meg ha ezek mind nem segítenek, lehet érdemes karmantyút cserélni a dugattyún...a dugattyú elviekben attól mozdul vissza mikor már fékeztél hogy a gumi karmantyú rajta négyszög profilu, ha ez elveszti a rugalmasságát lehet ilyen hiba
Ettől egyszer én is rendesen beszartam...
vettél ki az olajból? mivan? :)
hiába raksz alátétet a felfogatáshoz. ez úszónyerges. mozognia kell jobbra-balra a nyeregnek. ha be van rágódva, attól is befoghat
lehet szorul a munkahenger, mert visszakellene engedni magától a betétet. meg kell járatni egy kis fékolajjal. vagy esetleg vastag a betét,üveglapon tudsz finoman csiszolni rajta
Hali. Vettem az első tárcsához uj fékbetéteket, beraktam és ahogy megyhúztam a két csavart már kicsit fogta a kereket, az egyik fékbetétet pedig még rá se pumpáltam, vettem ki az olajból de az se segített, majd elmentem kb 200 km hogy majd bekopik de még mindig fogja kicsit, most raktam 1-1 alátétet a féknyereg felfügesztéséhez a csavarra hogy 1-2 mm bentebb legyen a féknyereg ,de még mindig fogja kicsit Valakinek valami tipp?
Szia
Nekem is van/volt hasonló probléma, bár a gyertyát nem csinálta ki, csak leállt, de nekem az alapjárati csavar nem segített. A levegő csavarral játszottam egy kicsit. Próbáld ki a gyári értéket, ami a teljes becsavart állapottól vissza 1,5 fordulatra van. Bár az enyémen yoshimura rendszer van és azért kellet szórakozni vele.
Üdv
L.
mindenkié ilyen
Sziasztok!
Akkor senkinek semmi ötlete a problémáimra? Senkinek nem volt még ilyen gondja?
Hello,
Én legutóbb innen rendeltem:06 30 997 1373.Szerintem olcsóbb kérdezd meg.
drz 400 alkatrészeket itt is találtok:
http://robogotuning.hu/spl/366...
A tömítés szerintem olcsóbb
az alsó, fekete a hengerfejtömítés. fémből van. az a zöld hengertalptömítés. annak is fémből kéne lenni. S/SM 3 rétegű, E 1 rétegű. ez a zöld lehet hogy csak egy fólia a fémen? cometic márka a jó. ezt még nem láttam
legutóbb mikor én cseréltem az enyémben , én nem tapasztaltam ezt, de a következőnél jobban megkuksizom
nekem is ilyen,ne aggódj :)
Az enyém is hasonló.