Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki próbáltam valamivel jobb lett! Köszi Nagy sztár vagy ! de ismét 1 probléma kormos nagyon a gyertya! és szivatoval sem pörög ki igazán + mint ha forrna a viz de a gyertya nem vizes. Most ilyenkor mi van? Valakinek van e ötlete.
Sziaszto még 1 nagy bajom van a mocival kipucoltam a karbit és tökéletesen sikerült de forralja a vizet és nem henger fejes mert a gyertya nem vizes csak nagyon kormos mintha a kályhából a kormot szednéd! Mi lehet a baj?
sziasztok! egy elég kellemetlen tapasztalatot szeretnék megosztani veletek hátha ti is jártatok már iigy és meg tudjátok mondani mi lehet ennek az oka. szóval 2001 es E-s DRZ-m van. a szitu a következö: ugye el volt rakva télre elövettem megpucoltam a gyertyát és indits, másnap megint csapattam vele egyet és azt csinálja hogy 1 nap nem inditom el hagyom állni egy napot és az istennek se indul el:( megint megpucolom a gyertyát bebikázom mert persze szegény aksi lemerül az inditgatástol és megint jó de ha oylanja van megint áll egy egész napot ráinditok elindul egy pillanatra leáll és nem indul csak rottyra szivja magát benzinnel auspuff visszadurranik és nem indul el amig megint meg nem pucolom. a gyertya jó a szikrát is jó helyen adja de az nem állapot h 1 nap állás után mindig gyertyát kell pucolgatnom hogy elinduljon:( és ebben az a vicces hogyha elinditottam kerülök vele egyet vagya csak 500 métert megyek fel se melegszik akkoris elindul másnap de ha egyszer állni hagyom egy egész napot nem indul el. mit gondoltok mitöl lehet ez? még a hideginditora se reagál ienkor:( és mindig beköpi a gyertyát az olyan áll egy napot és másnap elöveszem inditásoktol pedig nem szabadna neki:s és menet közben semmi baja nem hagy ki nem hörög megy ahogy kell gyorsul hidegen is elindul de egy nap állás után meg ez van mint pl ma is:s ha voltatok már iigy irjatok lécci hogy szerintettek mi lehet a probléma! elöre is köszönöm!
DRZ 400 SM szett ELADÓ
06-20-5-636-213
Szia
A levegőcsavar lesz a ludas. Gyári érték a teljes becsavárástól vissza 1,5 fordulat. Ezzel próbáld.
Üdv
L.
index nem kötelező,de ha van akkor kell rá visszajelző is.
1200környékén cserélem az olajat....(1000-1500 között ajánlott)
ennyiben ki is merül a szervizigényesége
Sziasztok!
Vki tudna nekem segíteni abban h az E-ben télleg 1000 km enként van olajcsere? Meg mivel szervízigényesebb egy S vagy SM től. És h index felrakásához szükség van vmi extrára vagy nem igazán? ja és műszakin index meg ilyenek nélkül átengedik simán? Köszi előre is a válaszokat:)
SM
820mm az esélytelen kutyacsont csere nélkül... 880-890ig le tudod vinni talán, de akkor meg nem az igazi a rugózás, nagyon összeül... a közepes beállítástól nem nagyon érdemes lejebbtekerni szerintem a hátsó telót drznél...
Sziasztok olyan kérdésem lenne h drz 400 van és nem akar menni csak szivatóval de úgy megy rendesen ha vissza tolom a szivatót akkor megy 1 percig és lefullad de ha oda húzok neki akkor is meg áll. most vasárnap vettem a gépet és a régi tulaj szolt hogy mi a probléma. meg állt 1 évig a moci !2szer takaritottam a karbit és már nem tudom mihez nyúljak mert már mindent átnéztem ! csak azt nem tudom hogy az alsó csavaron mennyit kell állitani.
Köszönöm a hozzászólásod. Mostmár csak a kereskedés sm je és az átalakított drz e között gondolkodom. Az E be a tulaj szerint 4-5 ezer km van kb. az sm be 3 ezer! Ami az sm melett szól:friss műszaki, valós kevés km,indexek. Az E mellett pedig h erősebb meg talán alkuképes, de amit lealkudok ugyan ott tartok h friss műszaki és index:S hát nemtudom mi legyen...
nem tudom a gyári adatot fejből ,de az S drz alacsonyabb az E nél, kérdés hogy ez hogy van megoldva, de motoroknál az úgynevezetthimbarendszer"kutyacsontjának" cseréjével szoktak variálni + az ülés szivacsot módosítják...de hát egy enduronak kell a szabad magasság, átérzem azért a problámád, én 168 centi vagyok
Helló
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy a drz400-nál mennyire lehet levinni az ülés magasságát, szemezek a mocival, de nekem a 945mm sok lenne, olyan 820mm-re le lehet csökkenteni, mert pl a ktm exc525 nél olvastam olyat hogy alternatív ülés magasság ami 25cmel alacsonyabb a gyári 92.5 cmnél.

előre is köszi a segítséget
Nekem mindig azt mondták az a jó amibe nem lehet belepiszkálni mert biztos lesz olyan hülye aki elállítja, az enyémen már kicserélték a keverék állítót, és hát el is volt tekergetve...
Áhá, Így már megvan! Nem csoda hogy nem találtam,pedig már jojózott a szemem,annyira néztem. Mégegyszer köszi
Hali!

Rosszul írtam, mert nem levegő csavar, hanem egy levegő és benzin keveréket állító csavarról van szó. Így a helyén nem tudsz rajta állítani, ki kell fordítanod a karbit. Egyébként keveset kap, tehát egy kis anyagot kell neki adni.
a gyujtás dekninél a kis ablakban élisd T re vezérmütengely szlepváltáson a tengely végén van 2 vágás az szineljen a hengerfej sikjával na várj keresek neked 1 videót igaz nekem 600 asom volt de szerintem ez jó az 500 ashoz is

link
Köszke. Melyik is lenne az pontosan? Nézegettem de egyikre se merem rámondani hogy az levegőcsavar. Nem tudsz róla esetleg egy képet linkelni?
elment a dr 500 asomnak a vezérlése de bajt nem csinált tud valaki segiteni hogy birom visszaálitani mert nincs jelőlve vagy nem találom?
Az én tanácsaim döntsd el mi a fontos, ha a lóerő akkor a DR-z E átalakított SM nek, ha nem akkor a gyári SM ott még motor garancia is van ahogy olvastam a hirdetést..., ha pedig olcsón akarsz akkor meg az S típust 580...
Az első 2 link nem sikerült az előbb hátha most:)

http://www.kepesmotor.hu/suzuki-supermoto/p540477&st=drz

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_sm-4470731
Naggyából ebbe a sorrendbe érdekelnek a motorok. Vki ha valamelyikről tud vmit ne tartsa vissza:D Egyébként vélemény ki mit ajánlana ezek közül és mért? Köszönöm előre is a hozzászólásokat.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz
-400s-4455473
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_s
m-4470731
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz-4475323

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz-400s-4455473
szépen egyben van első ránézésre, én rögtön beleszerettem, :) de maradok az enyémnél most...
a sárvédő nem gyári rajta az látszik.hirdet itt vki itt egy 2008 as sárga SM et 870 ért.az jónak tűnik
szia, én lehet most tudok szerezni, ha összejön akkor egy héten belül jelzek hogy mennyiért van... S drz segédvázad van, mert azokra lehet ezt feltenni