Hi! Ja most már együtt törhetjük a hűtöket babodon.Ti milyen méretű lánckereket használtok 14-47?Ill a vapor kerékátmérőjét 2110-re szoktátok állítani?
csak mert nem hiszem el hogy haverom gépe télleg 450 es...eszméletlen könnyü..szerintem 100 kilo sincs...és szerintem csak 250 es...neki ez az elsö motorja....2005 ös..4 sebeséges...4 t ugye...remélem tudtok segiteni....:)
Szevasztok! Engem az Érdekelne Honnan lehet megkülönböztetni egy Yz450f egy 250 f töl...
Nekem egy drz 400 e-m van....Haverom most vett egy 450 es yz-t és sokkal kisebb mint az enyém..a sulyáról nem is beszélve...motorszám adat nincs motoron mint ahogy okmány sem..én még élöbe sose láttam ien motort...Különbséget tudtok mondani? esetleg valami adatot mind2 ről?
hello Trobee. Lattama forumon a 320 tarcsara az adaptert. Volna egy keresem, hogyha lehetne nem tudnal nekem mereteket adni az adapterol. Erdekelne a juktavolsagok a vastagsag esetleg egy rajzod nincse vagy te ugy csinaltad hogy az eredetit le masoltad? Varom valaszodat koszonom elore is
hello
kettévágod szépen a flakont vmi éles ollóval, a hátoldalát is fel kell hasítani és bekened palmatexel vagy fbs-el és 2 abba bilinccsel odafogatod amíg meg nem köt a ragasztó de gyorskötöző is jó megoldás
Hello!
Valaki tudna segíteni, hogy csináljam meg a lengéscsillapító gáztartálynak a borítását? Monsteres fémpoharat szeretnék tenni.
Előre is köszönöm.
Kérdés :Műszaki vizsga lejár márciusban nekem, addig nem tudom összejönnek e az anyagi dolgaim, ha lejárat után viszem el a motort a vizsga többe kerül? útvonalengedély pénzbe van? mert akkor inkább futón viszem....
20-5-636-213