Köszi :) mert most akarok egy kapcsolót feltenni (yamaha TDR 125), az 48 mm csak feleslegesen nem akartam elküldetni a sráccal, mostmár csak annyi a gond he felteszem kell vennem új kuplung kart mert levan törve a végéből és nem fogom elérni...
anyagáéban szinezett műanyagot nem nagyon érdemes lefújni szerintem... inkébb idomszett csere, a kormánykapcsolót a lámpához valki mérje majd le nekem milyen széles köszi...
Hali Lenne pár ELADÓ cuccom!
DRZ SM gyári kerék gumival újszerű állapotban(160e ft)!
Ha kell tudok hozzá adni vagy külön is eladók:520 VM D.I.D.láncot kb 500km van benne(15e ft),lánckerekeket,Lucas arany szinű fékátalakítót(15eft),310es első(25e ft),Hátsó féktárcsát(10e ft),Első sárvédőt(10e ft),Bukó gombákat(10e ft).
ár:Egyben 200eft!
SM Hátsó kerék 1db 70e ft gumival.
Van még 1 SM Fordított teleszkóp kompletten 100e ft.
SM Felső munkahenger 15e ft.
E lámpa maszk 18e ft.
E hűtő idomok utángyártott használt 6e ft.
Oldal dekni váltó felöli ÚJ! 33eft.
Gázmarkolat ÚJ! 18 eft.
Kipufogó rendszer S tipusra 25 e ft.
Kipufogó könyök E tipusra Új! 18e ft.
Műanyag a kipufogó felöli oldalra 10e ft.
Küllők 800ft/DB.
Kamera Új! 20 e ft!
Okker,köszi! Megoldom valahogy :)
Sejtettem hogy valami trükk van benne mert eddig csak szemre mérve gondolkoztam...De jól gondoltam hogy vastagabb a tartály,mint a flakon:D
hello, szétvágod szépen a flakont egy éles ollóval, a hátoldalát is szét kell hosszában mert nem egyforma az átmérője a gáztartállyal, aztán ráragasztod vmivel, fbs is jó de nekem pálmatexel van, érdemes úgy feltenni hogy 1-2 napra rászorítod 2 bilinccsel.
nekem tetszik, de ennyit nem adnék érte
DRZ SM gyári kerék gumival újszerű állapotban(160e ft)!
Ha kell tudok hozzá adni vagy külön is eladók:520 VM D.I.D.láncot kb 500km van benne(15e ft),lánckerekeket,Lucas arany szinű fékátalakítót(15eft),310es első(25e ft),Hátsó féktárcsát(10e ft),Első sárvédőt(10e ft),Bukó gombákat(10e ft).
ár:Egyben 200eft!
SM Hátsó kerék 1db 70e ft gumival.
Van még 1 SM Fordított teleszkóp kompletten 100e ft.
SM Felső munkahenger 15e ft.
E lámpa maszk 18e ft.
E hűtő idomok utángyártott használt 6e ft.
Oldal dekni váltó felöli ÚJ! 33eft.
Gázmarkolat ÚJ! 18 eft.
Kipufogó rendszer S tipusra 25 e ft.
Kipufogó könyök E tipusra Új! 18e ft.
Műanyag a kipufogó felöli oldalra 10e ft.
Küllők 800ft/DB.
Kamera Új! 20 e ft!
e.mail: nagy.david@kalocsakom.hu
SÉRÜLT MOTORHIBÁS DRZ-T VÁSÁROLOK!
06-20-5-636-213
Ha tudsz szerezni akkor szólj lécives e-mailen: narancs72@hotmail.com
köszi előre is.
Nem szereti a gyertya ha takarítod!
ENNYI!
Én két db kábelkötegelővel oldottam meg.
Sejtettem hogy valami trükk van benne mert eddig csak szemre mérve gondolkoztam...De jól gondoltam hogy vastagabb a tartály,mint a flakon:D