Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha minden igaz, 2235 mm.
hello
google a barátod: Overall lenght
Egyszer már kérdeztem régen, most felvetem ismét, hátha azóta belebotlott valaki.
Ilyen tárcsvédővel nem találkoztatok valahol.
Akinek alacsonyabb ülés kell ez is egy jó típus. Nem olcsó de zselés. Kb. 140 dollár.
Sziasztok!Új vagyok itt a fórumon..
Olyan kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni,hogy valaki megtudná-e nekem mondani,hogy a DRZ 400E milyen hosszú,első keréktől a hátsóig?Ez azért lenne fontos nekem,hogy felfér-e egy Mitsubishi L200-as platójára,mert most szeretném haza hozni az új szerzeményt s ha fel tudom tenni akkor nem viszek utánfutót!Ha valaki tudná leírhatná nekem!Köszönöm!
nekem volt 6 kiló ...
hát igen, de te legalább olcsón vetted... én meg 900ért még anno és arra jött rá a javítás... mondhatni kurva jó
Belevolt...A rák vigye el...:(
Mind1 úgy fogom fel hogy vettem egy jó motorikus állapotú motort,a nagyját egyben kifizettem,a többit apróbb részletekben...
Mondjuk ezt a témát úgy hívják hogy "használt motor"
bele volt kalkulálva akkor a javítási költség
Bizony bizony.... De 430 ért nemtom tudnék e szerválni 2004 es drzt most...
Előző tulajmár lehet sejtett valmit abból a hibából mikor neked eladta, és az is elég aljas hogy kicserélte a gyári cuccokat...
Hát elhiszem... Én meg csak reménykedek!
Csütörtökön volt a szülinapom,amugy is mentem volna berugni,ma hogy visszaszóltak hogy a drz nek ez a baja,így duplán seggrészeg leszek!
senkinek nem kívánom... ráad nem is tudtam azonnal megcsináltatni mert nem volt rá pénzem
Bár ne járnék úgy mint Te :(
jaja beszoptam... 30.000nél történt az eset... a hengert azért kellet cserélni mert összekarcolta a a gyűrű, előző gazdi baszott nézni az olajszintet
Köszönöm!
Jön valaki holnap nézőnek, vagy versenyezni?
Köszi a linket bandit,hátha nem fog kelleni,Phoenix,én nem fogok menni vele,itt nem kispénz a tét... Konkrétan ha így elmondtad negyedmilla!
jah de nekem 440es hengerszettem van hozzáteszem, de igyis olcsóbban kijöttem mintha a gyári 400ast veszem
én is igy voltam vele h. majd kicserélem a dugót mikor lesz rá pénz... hát nem lett és hamarabb állt be a főtengely csapágyam....
Most találtam 25eFt-ért egy jó állapotú sérülésmentes hengert!
itt
link

260ezer? :O
Amíg nem lesz pénzem még nem bontatom meg a hengert,megvárom amíg össze nem jön vagy 60k,utána nekilátunk,és ha a henger is sérült,akkor kezdhetek gondolkozni hogy mi lesz,henger kit vagy csak hülvely... Vagy kitudja...
nekem cserés volt.... megszabadultam 260 rongytól