NiCaSil-osztasd újra,ne cseréld!
Igaz ez se olcsó amikor utoljára néztem 40-50eFt körül volt...
Lehet annyiért már lehet venni külföldön nagyobb henger kittet?!
Enyém S-es az a baj nemtom mennyi km lehet benne,törött műszerfallal vettem...
Azon imádkozok hogy a henger ne legyen cserés mert akkor nemtudom mit csinálok:(
Sziasztok! hozzájutottam ma 2 cross gumihoz:
- Pirelli Mt 32 120/100
- Metzeler Six Days Extreme 140/80
Melyiket rakjam fel szerintetek drz-mre?
A koszos a pirelli, a tisztább a metzeler
AKINEK VAN TAPASZTALATA EZEKKEL A GUMI MÉRETEKKEL AZ IRJON BÁTRAN, de én a 140/80as metzellerrel szemezek ( még E3-jelzés is van benne)
Meg tudná valaki mutatni google maps-en a Dunaföldvári cross pályát.
Lemennék holnap fotozni, de utoljára 6 éve voltam ott és már nem emlékszem pontosan merre van...
Ilyen fejidomot szeretnék vásárolni, most kaptam meg a norvég gyártó címét, ha kell valakinek jelezze, lehet ha többet rendelünk lesz kis kedvezmény, de most még árat sem tudok.
Ha valakit elméletben érdekelhet szóljon, aztán ha tudok árat akkor konkretizálhatjuk!
A motorom olyan,hogy hidegen nehezen indul,a balra döntős módszerrel sikerült beindítani,gondoltam a karburátorral lesz baj...
Elvittem megnézetni,ma szóltak hogy 4es a kompresszióm,jöhet a dugószett csere,rosszabb esetben + henger,szelep
Szép! :(
karburátor levegő keverék csavar legyen a gyári értéken, teljsen betekert állapottól számítva kifelé tekerj 1,5 fordulatot, és ezek után meleg motornál majd állítsd be az alapjáratodat , és nem szabad lefulladnia, én ma mentem a géppel iridiumos gyertyát vettem bele, ma mentem vele 2x és jól indult vele...
Szia!
Nekem legalábbis 2800Ft-ba került az ngk cr8e (úgy tudom, hogy ez a gyári gyertya) de szikrám van is, csak benzinben úszik, ezért nem szokott indulni időnként.
Azt tudja valaki, hogy mitől lehet az, hogy menet közben motorfékre fullad a motor? (tehát, ha a gázt visszaengedem - amikor ráengedem kuplungot is, akkor persze beindul.. de mondjuk ahogy egy lámpához érek, visszapakolgatom, 1-es, kuplung, és le is fullad. ilyenkor kitámaszt, berúg...)
én most vettem iridiumosat, könnyebben indult, ez a baj a hasznát motorral hogy ha volt már legalább 2 tulaja fogalmad sincs mi lehet vele, ha nem ismerted őket, én pl abban biztos vagyok hogy több mint 1 éve nem volt szelephézag ellenőrizve, úgyhogy gyorsan meg is teszem....talán a km ami körülbelül stimmel a motoromban, most járhat 10 e km nél a gép, de a blokk még tuti nem volt megbontva
2800 FT OS GYERTYA?
NA pont ez a baj hogy ilyen gyertyát raktál bele.
Iridium gyerty a 4500ért és még jobb is lessz tőle a gép.
Ja és évente cerélni a gyertyát!
üdv.
Kifelé dúsabb, befelé szegényebb a keverék. Apránként állítsd, valószínű, hogy többször is kell rajta állítanod egészen addig, míg egyenletesen felkapja a fordulatot.
Én csavarhúzóval alányúltam,és óvatosan leválasztottam a műanyag részről. Magyarul lefeszegettem. Szivacsos markolatra cseréltem a gyárit,sokkal jobban elnyeli az apró rezgéseket. Vízben nem ajánlom mert megszívja magát.
Igaz ez se olcsó amikor utoljára néztem 40-50eFt körül volt...
Lehet annyiért már lehet venni külföldön nagyobb henger kittet?!