Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló
Köszi a gyors választ, sajnos ezeket már megcsináltam.
Azon gondolkodtam, hogyan lehetne meghosszabbítani
a blokkba menő tengelyen lévő, ricnis valamit,
aminek a másik végébe megy a bovden?/na ezt jól körülírtam/
Akkor talán könnyebb lenne a kuplung.
Attila
Rakjál előre egy 15-öst, úgy még jobb lesz és valószinű, hogy még hosszabb lánc sem kell! CBR felni? Akkor a lánc és a gumid közé egy papirlapot sem kell betenni, ha jól gondolom.
a kész matricákat leszoktam húzni egy lamináló fóliával a többi a használattól függ... az én motorom is így készült.
mennyire lenne tartós?
én ezt megtudom neked csinálni 3500/2db színesbe.
megköszönöm
nekem 17 colos CBr 600 kerék van benne 14-43 én lakott területen 4. ben...
Nekem elöl 15, hátul 39. Brutál hosszú. Lakott területen 3. fölé nem kell kapcsolni!
Én vettem ilyet. Annyi kis különbséggel, hogy a "Z" nem volt színes. Ha jól emlékszem 2500Ft volt/2db, de nagyon strapabíró.
Este dobok linket.
Le kell venni a bowdent és át kell mosni féktisztítóval aztán minden mozgó részt próbálj beolajozni. Ha van lehetőséged használd a bowden tisztítására kialakított szerszámot.
Így sem lesz 1 ujjas, de határozottan jobb lesz (egy darabig).

Ha tartósan jó kuplungot szeretnél vegyél rá egy univerzális hidraulikus kart. Mondjuk az nem olcsó, viszont k...rva drága.
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Hogyan lehet, 1 újasra megcsinálni a DRZ kuplungját?
Van evvel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Attila
Sziasztok olyan kellene hogy mi ként lehet megnézni az e be hogy lehet megnéni a benzin szintet a karbiba ? Sürgős lenne Köszönöm !
oké!
Ugyan ez mint a képen mind a kettő helyre Csak a Kézvédőre 10*4 cm es méretbe.
kb 1 hét és 10ből max kijössz
oké !
a színek milyenek legyenek, lengővilla kézvédő ?
Szia.Hát megoldható lenne az hogy a lenti villára, ez a Dr-z felirat kellene amit a képen mutatok, nekem az oldalidomom fehér szóval csak a csíkok kellenének ugyan úgy kinézve mint a tieden van, az one felirat is rajta lehet mert azthiszem azt kitörültem amit küldtem képről, és még az első kézvédőre kellene ugyanez a stílusú Dr-z felirat csak kisebbe, a méretet múltkor e-mailba átkldtem, csak nem válaszoltál és azt hittem nem lesz matricám Jah és akkor erre mondanál egy árat meg időtartalmat mikorra lenne kész?
Hello !

Most néztem meg csak a mail-eket, az oldalidom az egybe van azok nem csak csíkok ,de ha neked csak a csíkok kellenek megtudom csinálni. kb össz:8-12 körül jön ki.
Az enyém akkor már nem is kell?....
Ez a matrica engem is érdekelne, ha találsz
Jah, sokkal jobb lett már vasárnap elhoztam Dávidtól és aznap bele is raktuk Neked hátúl mekkora van? Jah és nem tudsz valakit aki lemezből tud nekem kivágni konzolt a Km órához?
Ők szerintem elkészítik, ha a logó megvan: Foliavagas
Még nem találtam :(
és itt Magyarországon valahol?