Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Merre laksz?
sziasztok srácok, ma eszeveszett jót motorztam utcán viszont egyszer nagyon beszitált a kormány rumplis úton SM szettel, nagy sebességnél, én 65 kg os vagyok, nektek hogy van beállítva a Teló? E drz telón
Szia. Én is most vettem ilyen vaport, Mennyiért tudnál ilyen tartót csinálni nekem, az oldalsó rész nem kellene ahól a visszajelzők vannak , és a felfüggesztésnél is nekem az E verzióhoz kellene.
Hali. Zsír lett a 15 ös fogaskerék
Ülés ügyben hívj föl, vagy írj egy emailt, ha érdekel!
06 20 365 8385
herrfp@gmail.com
Érdekelne a dolog. Kb mennyit emel a kormányon? Nincs semmi baja? Csavarjai megvannak?
Nem lakunk olyan messze egymástól (kb 70 km), de ha autóval szeretnék elmenni akkor min. 3000Ft. Úgyhogy a posta jobb ötletnek tűnik. Ha postán tudod küldeni utánvétellel és az árból egy picit engednél akkor megvenném.
Köszi!
Köszi. Egész jó ötletnek tűnik. Amit [Phoenix] írt, azzal az a baj, hogy nekem a kézvédő nem túl biztonságos ilyen célra. Tegnap voltunk hegyet mászni és egyszer kétszer eldobtam, el is tört a kézvédő csavarja.
Köszönöm még1* a segítséget!
Nekem van 1 pro taper átalakítóm.
5500ft ért a tied.
Keskenyebbel fordulékonyabb lesz, szélesebbel meg stabilabb.
köszi, bár ránézésre a 140es és a 120as egyforma szélesnek tünik igy felrakatlanul
nekünk a keskenyebb méret vált be jobban 110-s,120-s,a 140-s DRZ-re szerintem tul széles mintázatban pedig ha laza,homokos,sáros talajra azok a gumik jók amiknek ritkák a bütykeik,Pl:MITAS C12vagy C14 kemény talajra nem nagyon tudom milyen a jó nincs tapasztalatunk de vegyes használatra jó a MICHELIN AC 10
hellló, feltettem 1-2 képet 2 gumiról vagy 1 oldallal visszább, van egy 140es és egy 120as, melyiket érdemesebb felrakni szerinted? azért kérdezlek mert nektek van 2 drz is ugytudom
variáció a gyújtás kapcsoló felrakásához
kézvédő csavarjához hozzáhuzatod, kicsit megkell csavarni a gyújtáskapcsoló lemezét
Gyújtáskapcsolót villabefogóra(fékcsőtartó,vezet),műanyagjához tudod felfogatni kicsit +kell hajlítani a lemezét
Helló!
Szeretnék venni a drz-re egy kormányt és egy átalakítót (28-asban ezt találtam legolcsóbban)
Eddig is gagyi kormányom volt (másodszor hajlott el és ha megint visszahúzom félek, hogy eltörik), gondolom ez sem lehet valami nagyon komoly.
Azt szeretném kérdezni, hogy a gyújtáskapcsolóval mit lehet ilyenkor kezdeni?
A választ előre is köszönöm!
Ááá, dehogy
Nocsak, készülsz valahova?

eladó gumi ha érdekel valakit.

http://www.kepesmotor.hu/sport...
Én is
egy olyan tankot elfogadnék
Szép darab :)
Szia!Köszönöm segítséged!
Már megvan a dolog,köszi mindenkinek!
Engem érdekelne egy ilyen fejidom.
Hali!