Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyibe volt a fogaskerék?
De neked mitől szorult az ott meg?
Indításkor csattanás, járatáskor kopogás.
De én barom még azért mentem vele egy kicst!
Most nem lett semmi baj hálistennek, de legközelebb a kulcsot elhajintom ha ilyen van!
Azért szerencsére nem teljesen hülyék azok a motortervező mérnökök...
Felkellett hívnom a szerelőm,ugyanis már nem emlékszem,de kiderül az igazság
Nekem olyan volt,h asszem 3ban megragadt a váltóm,nem tudtam semerre váltani,szerencsére közel lakik hozzám,úgy h egyből odamentem,szétszedtük mert úgy gondolta h megvan lazulva egyik csavar,kiderült h kiesett egyik csavar és attól szorult meg a fogaskerék,mázli h műanyag,ugyanis otta a csavar csunya dolgokat csinált volna....
Ez az LC4-ben is ugyanígy műanyagból volt...de az szerencsére eredetileg olajpumpa nélkülire volt tervezve, úgyhogy egész jól elműködgetett nélküle is...
És ezt a fogaskerék hibát hogy vettétek észre? valami előjel, mert nem akar szerintem senki későn beavatkozni ha így jár
haveromnak cr125 ben meg úgy általában nekem is EXC 200 on a vízpumpa fogaskerék műanyag, , havernak ledarálta totál...de ott nincs gond mert észreveszed ha forr a vized, de olajknést azt már csak ha beállt a motor akkor :S
Hello!
Tavaly pont így jártam énis....
Ha jól emlékszem mi (szerelőm) a rodeo ride 34-től rendeltük kecskemétről!
Végül is még jó hogy műanyag, mert az a 3 fog ha fémből lett volna, elég nagy rendetlenséget csapott volna odabent.
Mondjuk akkor lehet hogy nem törik el...
Igen az viszont elég nyugtalanító hogy ettől függ a kenés.
a kibaszot müanyag azt tudnám mit keres a motorba
de halotam már hogy autóba is elrejtetk pár hasonlo ilyen alkatrész hogy jóbb kedvedlegyen
a kurva anyját , műanyag fogaskerék, nehogy sokáig bírja , na de ugye ez az olajszivattyút hajtha? nem elég ez még a kenés is befuccsoljon....? kegyetlen :S
miből van ez?vaníliás karikából?
Heló!
Járt már valaki hasonlóképpen?
Tudja valaki honnan lehetne ilyen fogaskereket rendelni?

Hello! Én tudok neked csinálni....
Hali!

DRZ-hez keresek hűtővédőt, ha valaki tudna segíteni hol lehet beszerezni megköszönném.
oké de ujtba ejthetnék Tarcsát is
meg lesz jóbbulást
egy Fót?kanalas gumival?vagy rücskössel?vagy banán ízüvel?
Hali emberek.. Ismerősöm keres drz 400 s-es típushoz hengert hengerfejet esetleg még főtengelyt. Ha tud valaki tippet hogy honnan azt megköszönném.
hajrá :) én is örülnék majd ha siekredne a műszaki vizsga valahogy március környékén, meg lekerülne a törött újjamról a sín aztán VIdám motorozás...bár ahogy hallom megint jön a szar idő, szóval használjátok ki a hétvégét és menjetek helyettem is...
ni ná hétvégén egy vidám motorozás
és jobb lesz a köridőd is
Nem, azt azért átraktam C fokra
de majd holnap megjáratom kivi leszk mit ír
most már felszabadultan tudok motorozni