Indításkor csattanás, járatáskor kopogás.
De én barom még azért mentem vele egy kicst!
Most nem lett semmi baj hálistennek, de legközelebb a kulcsot elhajintom ha ilyen van!
Felkellett hívnom a szerelőm,ugyanis már nem emlékszem,de kiderül az igazság
Nekem olyan volt,h asszem 3ban megragadt a váltóm,nem tudtam semerre váltani,szerencsére közel lakik hozzám,úgy h egyből odamentem,szétszedtük mert úgy gondolta h megvan lazulva egyik csavar,kiderült h kiesett egyik csavar és attól szorult meg a fogaskerék,mázli h műanyag,ugyanis otta a csavar csunya dolgokat csinált volna....
Ez az LC4-ben is ugyanígy műanyagból volt...de az szerencsére eredetileg olajpumpa nélkülire volt tervezve, úgyhogy egész jól elműködgetett nélküle is...
haveromnak cr125 ben meg úgy általában nekem is EXC 200 on a vízpumpa fogaskerék műanyag, , havernak ledarálta totál...de ott nincs gond mert észreveszed ha forr a vized, de olajknést azt már csak ha beállt a motor akkor :S
Végül is még jó hogy műanyag, mert az a 3 fog ha fémből lett volna, elég nagy rendetlenséget csapott volna odabent.
Mondjuk akkor lehet hogy nem törik el...
Igen az viszont elég nyugtalanító hogy ettől függ a kenés.
a kurva anyját , műanyag fogaskerék, nehogy sokáig bírja , na de ugye ez az olajszivattyút hajtha? nem elég ez még a kenés is befuccsoljon....? kegyetlen :S
hajrá :) én is örülnék majd ha siekredne a műszaki vizsga valahogy március környékén, meg lekerülne a törött újjamról a sín aztán VIdám motorozás...bár ahogy hallom megint jön a szar idő, szóval használjátok ki a hétvégét és menjetek helyettem is...
De én barom még azért mentem vele egy kicst!
Most nem lett semmi baj hálistennek, de legközelebb a kulcsot elhajintom ha ilyen van!
Nekem olyan volt,h asszem 3ban megragadt a váltóm,nem tudtam semerre váltani,szerencsére közel lakik hozzám,úgy h egyből odamentem,szétszedtük mert úgy gondolta h megvan lazulva egyik csavar,kiderült h kiesett egyik csavar és attól szorult meg a fogaskerék,mázli h műanyag,ugyanis otta a csavar csunya dolgokat csinált volna....
Tavaly pont így jártam énis....
Ha jól emlékszem mi (szerelőm) a rodeo ride 34-től rendeltük kecskemétről!
Mondjuk akkor lehet hogy nem törik el...
Igen az viszont elég nyugtalanító hogy ettől függ a kenés.
de halotam már hogy autóba is elrejtetk pár hasonlo ilyen alkatrész hogy jóbb kedvedlegyen
Járt már valaki hasonlóképpen?
Tudja valaki honnan lehetne ilyen fogaskereket rendelni?
DRZ-hez keresek hűtővédőt, ha valaki tudna segíteni hol lehet beszerezni megköszönném.
de majd holnap megjáratom kivi leszk mit ír