Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem csuklós 16 os dugó kulcs van T alakban végződik pont befér még.
Most azt nem tudom megmondani, hogy hányas, de a kocsinkhoz való(vékony gyertya) jó hozzá. Viszont hosszúnak és csuklósnak kell lennie, másképp nem megy!
Asszem 16-os hosszított kulcs, de el kell köszörülni a favastagságból, mert másképp nem fér be a lyukba!
Helló. Szezon kezdés előtti szervizt akartam végezni a motoron. Szeptember vége óta van meg a motorom és most akartam először kivenni a gyertyát belőle és legnagyobb megdöbbenésemre egyik gyertyakulccsal se tudtam kivenni ami itthon volt. Tudnátok abba segíteni, hogy milyen gyertyakulcs való hozzá vagy egy képet róla. Előre is köszi!
ez a tükör kérlekszépen csak dísz a rendőrnek, 150 ft votl biciklikre árulják flexibilis szárral, beállítom, kb 60 km/h ig jó aztán a menetszél elhajlítja és már mást látsz mint kéne :) ,de hátra nem nagyon szoktam nézni, Pesten meg nem közlekedek, sajna még jogsim motorra nincsen oda nem merészkedem.
Inkább én is motoroztam volna... :(
Mondjuk nekem még csöpög az olaj a bovdenekből.
Egy éj alatt átér, egy nap míg kifolyik a felesleg olaj, holnap én is gurulok, ha megint szép lesz az idő
érdekes a tükör megoldásod, én a kézvédőkbe fúrtam be két robi tükört.
Mai menet 4 órát motoroztam :) hurrrá! Alcsút Platánsor-nál készültek a képek, a golfpálya közelében.
Szia. Megjött a gumi,fel is dobtam, de nem kell vele nagyon menni ekkora hóba mert kicsit csúszkál
Ha tényleg kuplung beverődés, akkor lehet javítani, ha még ezt a módszert nem vetették be, ha már csinálták akkor nem szabad használni, mert nagyobb baj lesz belőle, letörnek a kuplung kosár karmai!
Ki kell szerelni a kuplung kosarat és akkor már jól láthatóak a beverődések a karmok oldalán, ezeket szépen egyenesre le kell reszelni,de csak a "dombokat" szabad leszedi belőle és nagyon egyenesen kell csinálni, különben nem lesz jó!
Ezek a bemaródások,akkor keletkeznek ha nagyon nagy gázra hirtelen rádobják a kuplungot, pl motocross verseny rajtjánál szokott ilyen lenni.
hm?
Igen valószínű hogy ez az,de hol lehet ilyet beszerezni?
Hali mindenki!
DRZ 400 E-S-SM motorok bontott cuccai eladók!
e.mail nagy.david@kalocsakom.hu
tel.20-5-636-213
És mi lett a megoldás, kuplung kosár csere, vagy ki lehetett javítani?
Ha nem tudod, akkor mennyi lett a szla.?
Nekem ezt a kuplung felengedésénél hirtelen megindulást orvosolták a szervízben, kuplungbeverődés néven. Sztem itt is hasonló lesz a hiba.
Sztem ő lesz az:
Nem vagyok szaki ebben a témában, de mikor mész megnézni, akkor szánj rá sok időt, előtte írd össze, hogy miket kell megnézni, milyen tartozékokat akarsz elhozni, mert ott nem leszel toppon, pláne ha már kipróbáltad :)
Ellenőrizd az olajat, hűtőt, kormánycsapágyat, láncot, motor hangját, kormos-e a kipu belseje, kotyogások, lógások, zörgések. Menet közben minden sebesség, fel-le, kuplung nem csúszik-e, stb.
Pár hete vettem az enyémet, így nem tudok hasznosat írni, de más nem írt :D
Köszi az infót, elmentettem!
Csak még nem tudom, hogy milyen áttételt válasszak...
Gumiból is keresnem kell olyat nemsoká, ami aszfalton is megállja a helyét, de terepen is jó
Köszi!
Helló
Nem, ebbe xenon van azért ilyen kékes a színe!
az enduro E nek 14-47 , az S nek 15-44, SM 15-41, én SM szettel 14-43 amit most használok, nekem bevált, jol gyorsúl, 3.ban kerékre jön még és bőven lehet vele menni 90 et ami a megengedett...
Hali mindenki!
DRZ 400 E-S-SM motor bontott cuccok eladók!
e.mail nagy.david@kalocsakom.hu
tel.20-5-636-213
Üdv.
A te motorod első lámpájában egy sima kék színű halogén izzó van?Ha igen,hány wattos?Köszi előre is!
Ezt egy műanyagos fillérekért megcsinálja,mire megveszed a gyantát meg szövetet+elkezdesz vele maszatolni 10X annyiba fog kerülni.
Hacsak nem célod hogy utána foglalkozz vele akkor hagyd a fenébe,irány a műanyagos ezért max 3-4 rugot kér.
Köszi a választ! enjoy87-nek is!

Kuplung kosár kiverődést el tudnám képzelni..., egyszerű kuplung kopást már nem annyira, akkor csúszna a kuplung szerintem.
Elég jó dolog történt, mikor már szerszámokkal közeledtem a géphez a berúgós cipőmben :)
Megijedt a dörzi, bemelegítés után próbáltam elindulni a pincegarázsban, és olyan finoman ment a dolog mint még soha sem, nem fulladt le, lehetett csúsztatni a kuplungot, a végén még egy kis gumifüst helyett gumi forgatás is volt :)
Lehet, hogy a múltkori olajcsere miatt helyrejött magától, vagy csak tévedek és később megint szívat majd...
Hálából meg olajoztam a bovdeneket, reggelre talán végigfolyik bennük az olaj, egy zacskóból tölcsért csináltam, abból megy az olaj, had dolgozzon a gravitáció...

Milyen áttételt érdemes választani aszfaltra, hogy ne pörögjön nagyon, mikor lakott területen kívülre megyek 90 plusz km/h-val?
Most 13/47
Mi lehetett a gyári? (azért gyorsítás közben hozza fel az elejét legalább 2-ban, áttétel módosítás után is)