Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez ilyen nem kell aggodni
A gyári nekem is az.
köszi.nem vmi szép.tied is ilyen?
fémből van. 3 rétegű
nem repedés. öntési hiba
segítség kellene. ma olajat cseréltem és az olajszűrő mögött hajszálrepedéseket vettem észre. ez öntési hiba vagy a használattól repedezett meg? valaki látott már ilyet? vélemények?
Hello!
Ne haragudj, de csak ma tudtam beszélni a sráccal, és sajnos már eladta..
Helló, én sose kuplungolok csak gangolok felfele egykerekezés közben. Elvileg nem árthat neki én úgy tudom, csak ügyesen kell a gázzal játszani mikor rakod feljebb. :)
Igen, erre küldheted: eddydesign@freemail.hu
A hengerfej tömítés a nem fémből van?
Akár hány készletet néztem, sehol nem az.
Hengerfej tömítés 7100ft
Hengertalp tömítés 4500ft
Blokk (nagy) tömítés 4000ft
Fogaskerék 5500ft

Miskolci suzuki árak.
Ha valaki tudna ennél olcsóbbat, sokat segítene!
Szia. Tudnál adni vagy egy msn vagy egy e-mai cimet ahová át tudom üldeni hogy milyen matricák kellenének?
hali ! vettem 2 flakon motul 5100 ast,de az egyikben sötétebb az olaj színe mint a másikban.tapasztalt már valaki ilyesmit?
Ti mikor egy keréken váltotok nem használtok kuplungot ugye:?

mert probáltam és tök jól lehet felfelé kuplung nélkül váltani csak féltem a motor váltóját azért kérdezem meg.
én is így gondoltam, köszi a választ!
Szia!

Nincs, az igazából az önindítóhoz kellene, viszont így, ha nem jár a motor világításod sincs..(tehát, ha este lefulladsz a lámpánál, van rá esély, hogy hátulról telibe csapnak.. )
helló,
olyan kérdésem lenne hogy a berúgós változatban van akksi?
Sziasztok!

Egy hete vettem egy 2001-es berúgós Drz 400e-t, nem sok tapasztalatom van vele ezért kérném a segítségeteket:

-Miután bemelegedett a motor és visszatolom a szivatót, motorféknél leáll a motor (csak az alapjáraton keéne emelnem, vagy dúsítani a keveréket?) nem tudom, hogy volt-e már valakinek hasonló gondja..

-a második napon miután megálltam 15 percre, nem indult sem rúgásra, sem pedig tolásra, szerencsére 2 házzal odébb volt egy motorgumit, ahol a srácnak gyertyája is volt, kicserélte, és úgy tűnt, hogy minden ok. Ma, a 4 napos gyertyával is ugyanezt játszotta - mi teheti szét a gyertyát? (az előző is elég újnak tűnt)

Előre is köszi a segítséget,
bence
Hali!

A 106 fok az nem sok, nekem tavasszal a babodi erdőben saras viszonyok között 120-125 fokra is felmegy, viszont ahol van egy kis tempósabb rész egyből visszamegy 90 környékére. Szóval nem kell ettől parázni. Esetleg cseréld le a fagyállódat egy új jó minőségűre, mert nekem a 8 fokkal jobb lett a hűtésem vele. Haveromnak is DRZ-je van Vaporral neki a műszer szerint mindig 4-5 fokkal melegebb a gépe mindig. Bár most ő is fagyállót cserél és állítottak a karburátoron mert keveset kapott, és ugye az is eredményezhet enyhe túlmelegedést. Majd legközelebb kiderül, hogy használtak-e a beavatkozások.
megnézni ,a keresőbe írd be" az új kabátom" és ott meglátod. Ezt is én csináltam.. de a képek között is megtalálod a motoromon
mérd le pontosan,hogy te mekkorát szeretnél, a szín bármilyen lehet ami neked bejön.
Viper-Biker
Pápa
Van egy bontott blokk náluk, én az önindítómhoz veszegettem onnan cuccokat,ha pedig nem bontottat akarsz,rendelnek neked újat is,
vagyis én mikor a szabadonfutót megérdeklődtem leírták a bontott és az új árat is!
okés és mennyi be volna vagy milyen szinben tudod? Meg képet tudnál küldeni róla?
6-7 körül azt hiszem,de elég rossz a memóriám úgyh nemtom pontosan
Forgács ékelődött bele és nem bírt forogni, a hajtás meg elnyalta a fogakat.