Ebben azért elég komoly elektronika is van...nem tudom ahhoz mennyire értesz (én semennyire, azt a részét haverom csinálta)...de ha nem olyan fontos a méret/súly és a fogyasztás (van akksi), akkor meg lehet csinálni autós ködlámpából is...
A felfogatás amúgy az EXC gyári indextartó konzolja+szénszálas L-profil
hello
megvan tankolva a gép lehetne menni,de most valahogy bepunnyadtam
de valószinüleg fogok menni ha minden klappol majd
pl:aránylag kellemes idö(+1-2 fok),meg nagy hó ami tapad
Jó kis megoldás! még a tükrözés is meg van oldva Lenyúlni nemszeretném tőled, mert nekem is van hozzávalóm majd csinálok valami hasonlót. Konkrétan a felfogatásra voltam kíváncsi, hogy tuti ne csattanjon oda a földhöz mégegyszer.
Egyedi gyártmány...LED-es..."kicsit" jobban világít mint a gyári - és még kevesebbet is fogyaszt
Persze van az az összeg amiért hajlandó vagyok megválni tőle
Hello!
Tetszik az EXC -n az a két kis lámpa a fejidom melett! Ezek direkt motoros lámpák? vagy valami más? Hogyan van felfogatva? Érdekelnének ezek a dolgok, mert én is próbálkoztam már hasonlóval csak az első egykerék után letört...
Ma mentünk el az alkatrészeket megvenni és a két ünnep között fogják összerakni, lefújni.. A 2 lökhárítóra + 3 sárvédő + 2db szemöldök fújására mondtak 100-110e-ret + 50-70e kasznis munkadíj lesz rajta..
Mondjuk meg fognak dolgozni a pénzükért azt hiszem 3utcányira van a mühely hozzánk és szerintem a kasznishoz napjában 2szer átsétálok, mivel azt ígérte, hogy minimális gitt lesz alatta..majd ellenőrzöm
A felfogatás amúgy az EXC gyári indextartó konzolja+szénszálas L-profil
http://youtu.be/E5DZwCYhMmI