Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben azért elég komoly elektronika is van...nem tudom ahhoz mennyire értesz (én semennyire, azt a részét haverom csinálta)...de ha nem olyan fontos a méret/súly és a fogyasztás (van akksi), akkor meg lehet csinálni autós ködlámpából is...
A felfogatás amúgy az EXC gyári indextartó konzolja+szénszálas L-profil

http://youtu.be/E5DZwCYhMmI
hello
megvan tankolva a gép lehetne menni,de most valahogy bepunnyadtam
de valószinüleg fogok menni ha minden klappol majd
pl:aránylag kellemes idö(+1-2 fok),meg nagy hó ami tapad
hohohohóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
én is teleraktam az első gumit lemezcsavarral, teljesen jó. a hátulja meg hadd csússzon
Jó kis megoldás! még a tükrözés is meg van oldva Lenyúlni nemszeretném tőled, mert nekem is van hozzávalóm majd csinálok valami hasonlót. Konkrétan a felfogatásra voltam kíváncsi, hogy tuti ne csattanjon oda a földhöz mégegyszer.
Ez lemaradt...
Egyedi gyártmány...LED-es..."kicsit" jobban világít mint a gyári - és még kevesebbet is fogyaszt
Persze van az az összeg amiért hajlandó vagyok megválni tőle
Nem is motorozol pedig most van hó mi van veled
Hello!
Tetszik az EXC -n az a két kis lámpa a fejidom melett! Ezek direkt motoros lámpák? vagy valami más? Hogyan van felfogatva? Érdekelnének ezek a dolgok, mert én is próbálkoztam már hasonlóval csak az első egykerék után letört...
havazni jók lennének
én idén csak januárban voltam havazni

halihóóóóóóóóó kollégák
Ilyen lökhárító és sárvédők lesznek rajta
Szia!

Ma mentünk el az alkatrészeket megvenni és a két ünnep között fogják összerakni, lefújni.. A 2 lökhárítóra + 3 sárvédő + 2db szemöldök fújására mondtak 100-110e-ret + 50-70e kasznis munkadíj lesz rajta..
Mondjuk meg fognak dolgozni a pénzükért azt hiszem 3utcányira van a mühely hozzánk és szerintem a kasznishoz napjában 2szer átsétálok, mivel azt ígérte, hogy minimális gitt lesz alatta..majd ellenőrzöm
NINCS SAJNA.
2 szervolt használva
13e ft az ára
szinte új.
Hali... Kocsiddal mi újság?
Sziasztok.
Hogy találtat meg a kommentemet? Már másfél éve írtam.
De azért köszönöm a választl
Kuplung tartó konzolod nincs véletlenül? Ha már fék van..
üdv!
levegőszűrő mennyi? és mennyire használt?
nem tudom kérdezd meg a gazdáját
Tudom, tudom.. a végén megveszek valamit aztán az az érzékelő nem lesz bekötve..
akkor ROCK AND ROLL volt keverés?
csa voltak!elvitték
szeva mentek a vevök ?
holnap szerintem ki megyek egy köre
ma késön értem haza lemaradtam rola