Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenkinek!

DRZ 400 E-m van, azon nagyon szép hangú, eléggé hangos kipufogó van. Arra gondoltam lecserélem egy gyári S típusúra.
Mi a kettő jözött a különbség?
Kompatibilis az egyik a másikkal?
Ha kicsit erőtlenebb lesz a motor, az nem baj, úgyis csak ritkán van kihasználva mind az 50 ló.
Te szedted szét?menyire bonyolult szétszedni-összerakni
esetleg képet tudnál felrakni a szétszedett önindítóról DR-Z bontott alkatrész
tudom tudom...
Az a gumi most szó szerint azért van feltéve hogy legyen rajta valami, mert a frissen vásárolt új gumimat sikeresen lenulláztam
Sziasztok

dr 650se-hez keresek kerekeket.
Itt az en DR-em is:)
Vigyázz a kis patkánykára! Ne legyen semmi baja!
Sziasztok,új vagyok!
A problémám az hogy a 2004 es DRZ400S önindítóm szét van kapva és az abban lévő lamellák kopottak,és sehol nem tudok szerezni...
Esetleg valakinek valami tipp,vagy valakinek bontott önindító?
Ha valaki tudna segíteni,megköszönném!
Krisz
Az a hátsó gumi, rendesen megszolgálta az árát!
Szia.

Láncvédőm van. 2000ft
Ha érdekell írj.
címem:

crisler@citromail.hu

Széles utat!
Dr 600 bontott alkatrészek eladóak, nagyon jó állapotú, és baráti árakon!

Több info:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes estét mindenkinek!
Sziasztok!

DR650SE-hez keresek utas lábtartót, láncvédőt és ülést.
Na majd jól kipróbálom!
persze! nyomod a kart amíg megfogja a kompresszió, ezután behúzod a dekompresszort, kicsit túlnyomod a berugót(kb 2cm-t) visszaengeded a kart teljesen, majd tiszta erőbül rárugsz. nekem bejött!
Hello!
Én is a napokban csináltam egyet, rakok fel rólla pár képet hátha segít a kivitelezésben.
köszi!
érdemes egy gyárit lemásolni ami előtted van és tudod a méreteit...csak az erőkar miatt hogy ne legyen nehezebb felemelni
egyébként még annyi,hogy a gyárinál picit magasabbra kell csinálni...pl 2-3 centivel,hogy sm szettel is aláférjen egyébként akkor már SOKKAL nehezebb felemelni mert lejjebb került a súlypontja
hahó valaki tud nekem képeket küldeni cross motor emelőröl hogy tudnám megcsinálni.
hali. jobb hátsó irányjelző fehér 2008as sm-re vkinek van eladó?
bakker az E-re 3000ért vettem
mi kerül ebben 28ezerbe?
ÉS ez S vagy SM verzióé?
Hali tudna nekem valaki olyanba segiteni hogy vettem a drzmre ledes indexeket, és hát a relét nem tudom negyon bekötni, vagyis nem tudom melyik részére rakjam mert csak 2 kábel jön ki a reléből, nem 3 mindt általába.
Elárulod a titkot? Bár nekem indul könnyedén, de hátha tudsz valami hasznos furfangot.