Látod ez egy elég ravasz kérdés! Nem tudok rá válaszolni! Élből azt mondanám hogy bele kellene mennie de ha bele gondolunk hogy az E valtozat némikép más belülről igy nem tudom hogy ezek a változások a berúgó szettre milyen hatással vannak:S
Motor szállító futó eladó!
2db motor szállítására alkalmas.
Én Enduró és SM motoromat szállítottam vele.
Horganyzott vasból van(nem rozsdásodik),C-s gumikkal+pótkerék,rámpa.
Friss műszakis.
Ir.ár:160e ft.
Motort beszámolok értékegyeztetéssel.
tel.20-5-636-213
Szerintem hátul azért el kellene bírnia a 110 -es, elől pedig a 80 -es gumit még akkor is ha mindenhol be van csavarozva. A koppig való berúgózással viszont tényleg vigyázni kell! tud az a csavar pusztítani is elég rendesen...
Hello!
Neharagudj hogy még nem tudtam elküldeni a méreteket, csak kaptam egy vadászati lehetőséget. Most jöttem haza, de ígérem holnap el fogom küldeni!
nekem idáig minden motoromon beleért a hátsó gumi a kipuffba,tehát ha beletekerek egy rövid csavart akkor egyből letépné,rmz-n is látni hogy beleért a gumi.azzal még nem ugrattam akkorát.de a drz is beleért,lehet ferde volt a kipuff.
nincs rá keret sajna, pedig szerettem volna nagyon ... csak közbejött a kocsi, így arra kellett egy nagyobb összeg s elvitte a moci pénzt jövőre viszont mindenképpen szeretnék valami dagonyázós mocit
tervek már vannak, csak kedv kell hozzá
nyáron elrabollak talikra, ha van kedved jönni sok sok vw közé
motorkáról sem feledkeztem ám meg, rá is vár egy wellness hétvége a szervizben, ahol mindent átnéznek
Van néhány értékes cuccom, ha érdekel valakit:
LeoVince X3 dob+ összekötő cső 40.000Ft
UFO alu betétes kézvédő 28-as felfogatással 7.000Ft
Hátsó sárvédő 5.000Ft
Új 14-es elsö lánckerék 2.000Ft
Új első lánckerék alátét 1.000Ft
Állítható kormánymagasító 8.000Ft
22-28 fordító 6.000Ft
Sárga- fekete Wind cross ruha szett 10.000Ft
Tükör+tartó SM-hez (jobb-ball) 4.000Ft
06-20-5-636-213
2db motor szállítására alkalmas.
Én Enduró és SM motoromat szállítottam vele.
Horganyzott vasból van(nem rozsdásodik),C-s gumikkal+pótkerék,rámpa.
Friss műszakis.
Ir.ár:160e ft.
Motort beszámolok értékegyeztetéssel.
tel.20-5-636-213
egy kis nosztalgia soha nem árt
Neharagudj hogy még nem tudtam elküldeni a méreteket, csak kaptam egy vadászati lehetőséget. Most jöttem haza, de ígérem holnap el fogom küldeni!
Nekem mindkét téligumi-szettemben van a szélső sorban is csavar...
csak akkor ne az air ride-et nézegesd
nyáron elrabollak talikra, ha van kedved jönni sok sok vw közé
motorkáról sem feledkeztem ám meg, rá is vár egy wellness hétvége a szervizben, ahol mindent átnéznek