motoroztam most jötem vissza
egy kicsit nyilt terepen csuszos
de huzni kell ,ben a magánpályámon visszont királyminden
kivéve hogy a kedvenc kanyarkmbináciomba
bedölt egy kibaszot fa kurvára kellene egy motoros fürész de leszmitva ezt jól lehet tempozni és fogos
Állítólag hamisítják...
Anno én is vettem valami nevetségesen alacsony áron, egy boltból, ami egy családi ház garázsában van Szentendrén. Kb ott volt az országban a legolcsóbb. De a váltó nem is működött vele
Valakik dicsérik, valakik szidják....
Motul-rol pl nem hallani rosszat. És igazából a többi nagy márkáról sem Csak a castrol körül van ennyi ellentmondás.
érdemes elmennetek kipróbálni a pályáját
csak haggyátok otthon a 3. 4. 5. fokozatokat mert ott ugysincs rájuk szükség
egy kicsit nyilt terepen csuszos
de huzni kell ,ben a magánpályámon visszont királyminden
kivéve hogy a kedvenc kanyarkmbináciomba
bedölt egy kibaszot fa kurvára kellene egy motoros fürész de leszmitva ezt jól lehet tempozni és fogos
Anno én is vettem valami nevetségesen alacsony áron, egy boltból, ami egy családi ház garázsában van Szentendrén. Kb ott volt az országban a legolcsóbb. De a váltó nem is működött vele
Valakik dicsérik, valakik szidják....
Motul-rol pl nem hallani rosszat. És igazából a többi nagy márkáról sem Csak a castrol körül van ennyi ellentmondás.
Castrolt ne!
Most akarom elkövetni az első olajcserét a DRZ-E -men
Eddig Motul 10w50 volt benne.
Gyári adatok szerint 10w40 kell és ez fontos is mivel kicsik a DRZ-nél az olajfúvókák vagy mi a fenék.
Szóval szerintetek ? : MOTUL vagy REPSOL vagy CASTROL -t tegyek bele?
nekem pár hónapja annyi a tvzés h apám nézi én meg amikor arra járok akkor lehet megállok és nézem 1 percig
Bukógomba csak az sm szettel eladó.
4db sérülésmentes bukógomba mennyi?
köszi
SM szett kompletten(lánc,lánckerekek,bukógombák,sárvédő,Lucas adapter stb)
Fordított teló eladó!
Gyári SM-É mind!
06-20-5-636-213
szerintem nem olyan drága boltba
csak vv-t belemerültem
Alekosztol van mit tanulni egy kurmester
a használt auton és motorokra kat
Ha valakinek lenne emberi áron kuplung kar tartó, érdekelne. Arról van szó ami a kart rögzíted és ez a kormányon van..
Ma amikor elestem eltörtem..
1.670.000volt azt hiszem 2010 07-i