szia itt van nálunk ferihegy mellet
de ha eljöttök visszlek én kirándulin máshova is garantáltan tetszen hétvégén jó csak
amit mondanak azért nem vészes mert döntötem ki fát
és szélesedet van olyan kanyar ahol döntheted a motort jó befekszik a kerék járatba mondjuk tény hogy 1 és 2-be kell vele
menni de lehet tempozni
Helló!
Voltunk ma motorozni. Újdonsült DRZ-vel sikerült teljesen megmártóznom egy patakban úgy, hogy telement vízzel a légszűrő, karbi, égéstér, kipufogó...aztán leállt. Hazahúztuk, másik motorral, alig átfagyva vizesen, miközben rendőrhöz is volt szerencsénk.
Be voltam szarva, hogy hajtókaros lesz. Úgy gondolom, megvan az esélye. Gyorsan gyertya ki, karbi leereszt, összerak, és simán indul, simán megy. Így a végére csak egy kis-szervizes jó sztori lett, nem nagygenerál.
Óvatosan a vízzel!
Köszi hogy segíteni akartatok és sok jó tanáccsal láttatok el
Itt egy kink ahol körbe tudok nézni ha úgy érzitek hogy az évjárattal nem stimmel valami..... http://www.suzukicycles.org/Al...
Sziasztok lenne egy nagy kérdésem hogyan tudom hogy egy DR 350 fojtott vagy valami külső jel is vagy csak seggre lehet megérezni? meg valami web oldal ahol szín alapján be lehetne azonosítani az évjáratot szín vagy alvázszám alapján és így talán meg lehetne tudni hogy fojtott-e a gép sárkány mert egyik cimborám nagyon szemez eggyel de a tulaj nm túl informatív
volt 1 évzáró qudos rendezvény arra megcsinálták (mint az asztal) hogy azóta milyen nem tudom de általában jó szokott lenni
milyen nozsid pályája hogy még 2. is sok? feljárok vagy mi?
de hol van
addig meg sajna ki kell kerülni