Köszi, de az lenne az igaz ha olyan lenne amibe az érzékelőt is bele tudnám rakni. Arra a ketyerére gondolok ami érzékeli, hogy a kuplungot behúztad-e az indításhoz..
az volt a bajom az 530al,hogy később adta le a nyomatékát! a 450es kb ugy mint a drzm és ezért tetszett az sokkal jobban! majdnem el is dobott amikor már hulla voltam
Igen, ott mentem vele először crosspályán, inkább az a brutál benne hogy kurva nagy nyomatékgyár, egy ismerősöm is DRz után váltott erre, ezt is kipróbáltam még vagy 3x aztán Ő is rájött sok lesz, vissza ült 400 EXC re , az után meg 250 SXf , kicsit fordítva járta be a létrát :D... ennél brutálabb amivel valaha is mentem az a Husaberg FE 650 , nah gyerekek az igazi "gőzkalapács"(csak mostmár 1 éve kosárban van a blokk a srácnak :S)..., amit nem szeretnék kihagyni a repertoáromból az még az RXV 550
Most láttam a Facebookon a motorod képét, az új tulajnál :)
KTM re visszatérve ha supermotozol biztos jól jön a több erő, de terepre felesleges az 530 ezt tapasztalatból mondom, szerintem egy 250 4T a legjobb választás oda. Nekem pl a legjobban eddig a 2009 es 400EXC tetszett mert az nem nagyon okoz meglepetést olyan kezes motor, de mivel én már nem ma kezdtem , venném a bátorságot hogy 450 legyen a következő, bár a 60kg omat a DR-z is repíti :D ...
A tartó+kar, és a vezeték egyben, külön nincs: kb 13-14 ezer pénz.
A sima tartó+kar kb 3-4 ezer. Gondold át.
Majdnem olyan ügyes mint én :)
Méghogy nem lehet télen motorozni...........
Itt tudsz venni!
http://www.moto-complet.hu/?/m...
Keresnék kuplung kar tartót! Arról van szó ami a kart rögzíti a kormányhoz..
Egy kép amit itt találtam..
E-hez kéne ha esetleg ez érdekes és 22-es kormány
a kipufogó szelep 0.15 mm
üdv:Dani
Küld a címed sms.ben.
06-20-5-636-213
MÉG MA FELADOM HA KELL.
Sárvédő vég 12e ft.
Lámpa körüli keret 18 eft.
A hátsó sárvédő toldat és a fejidomra való müanyag mennyibe kerül?
Csináltam fotókat a cuccokról.
Üdv.
a sárvédö kellene tutira
amit mondtál be tudod dobni oda vagy hogy legyen ?
ha jól emlékszem XI kerületbe mondtad?
Csak szólok, hogy kopnak a cuccok.
Vasárnap délután küldök Bp-re kormánymagasítót, ha gondolod megspórolhatod a postát.
Hívj, ha kell valami.
KTM re visszatérve ha supermotozol biztos jól jön a több erő, de terepre felesleges az 530 ezt tapasztalatból mondom, szerintem egy 250 4T a legjobb választás oda. Nekem pl a legjobban eddig a 2009 es 400EXC tetszett mert az nem nagyon okoz meglepetést olyan kezes motor, de mivel én már nem ma kezdtem , venném a bátorságot hogy 450 legyen a következő, bár a 60kg omat a DR-z is repíti :D ...