Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudsz egy képet mutatni nekem? Nem akarok bizalmatlankodni de igy a tiszta sztem! Mellesleg hogy bonyolitsuk le a dolgot?
szia bocs hogy nem jelent keztem de munkátol kezdve sok minden közbe jött
esteleg átköldenéd a teloszámod emailon mert elkeveredet
VWPUSEK@gmail.com
a sárvédö kellene tutira !
és a kézvédön töprengek de holnap felhivlak és addig kitalálom
küldtem e-mailban képet.
Azért elárulok valamit, csak Neked:

Megnéztem a DR-Z kupa 2-3. fordulóját, és a szívem szakadt meg.
Szerettem a DR-Z-t, és sok jó emberrel hozott össze.
Még nem csaptunk egymás tenyerébe, de az biztos, hogy a motor megvár. Főként, hogy még mindig a garázsomban pihen.
Ha nem felejtem el készítek néhány képet, és felrakom.
Tesztelgetem. Nagyon bejön.
Nekem az exc 530 tetszik nagyok.
előzőleg én is a narancstól jöttem és azt hiszem arra is tartok mondjuk 450 EXC
Van igen szép állapotú. 6eft.
Hali! Az akksit takaró idom is eladó? Nekem arra lenne nagy szükségem! Köszi
Hali.
Köszi de ő volt az én gépem.
Hát nem tudom lessz e másik.
Még töprengek hogy mi legyen.
De lehet hogy átpártolok a narancs márkához.
üdv.
DRz supermoto fejkamera felvétel
http://youtu.be/JQvIeRLNG_M

Hozzá tartozó Weboldal
http://172.hautetfort.com/
nagyon szép DR-z volt, remélem nem hagyod abba a motorozást , miután már eladtad...
HALIHÓ!
LENNE PÁR ELADÓ CUCCOM!
DRZ SM TELESZKÓP KOMPLETTEN. 100eft.
SM KERÉKSZETT KOMPLETTEN(LÁNC,LÁNCKERÉK,BUKÓGOMBÁK,JÓ GUMIKSÁRVÉDŐ) 200eft.kerekek külön gumival 170e ft.
PRO TAPER Kormánymagasító 22es ről 26ra alakít.6e ft.
KIPUFOGÓ KOMPLETTEN S-TIPUSRA. 20eft.
KÖNYÖK ÚJSZERŰ E-TIPUSRA.18eft.
MŰANYAGOK OLDALIDOMOK,SÁRVÉDŐ VÉG LEDSORRAL.
VÁLTÓ FELÖLI DEKNI ÚJ 33eft.(ajándék tömítéssel)
SM FELSŐ FÉKMUNKAHENGER GYÁRI(TÜKÖRTARTÓS) 15eft.
06-20-5-636-213
kopott henger, kopott dugattyú és dugattyúgyűrűk, esetleg nem megfelelő olaj, lehet még a szelepszárszimeringed is rossz és úgy jut be az olaja az égéstérbe a hengerfejből. Az olajad is lehet öreg, és nem megfelelő viszkozitású. Én ilyen öreg léghűtéses vasakba elsősorban 15W50 vagy 20w50 es olajat tettem...
jah ez olyan általános érték, kb szerintem a 20 fokra adja meg. Én mindig ha állítok valamit számolom a fordulatot a kiindulási helyzettől, hogy az alap beállítást mindig tudjam...Ez is hasznos. Köszi az infót amúgy :)
szia
a kérdésesre pontosan nem tudom a választ, de a gyári érték a teljes becsavarástól számítva 1,5 fordulat ki. Hasznos ha esetleg nagyon elállítanád.
Csá van 1 dr 650 em ami eszi az olajat kéken füstöl mitöl lehet és hogy lehet megszüntetni?
Szia. A kormánymagasító mekkora kormányhoz való? Képet tudnál róla mutatni?
köszi megvan akkor az enyémen valaki kicserélte a csavart, akkor ha befelé csavarom veszem el a levegőt magyarán dúsabb a keverék...nektek a teljes becsavartól nézve mennyit van kitekerve kb 5 fokos időben?
Srácok vasárnap nagyon jót mentem de hidegben rakoncátlankodik a szerkezet, hajlamos gázelvételre leállni , lehet át kéne karburálni a szentemet :S alapjárati levegőt hol tudom pontosan belőni? a karbi keihin fcr az alján van valmi gomb szerű réz színű akármi szerintem az lehet, szerintetk?
Igazánnincsmit
Kösz!Ezek alapján nem hiszem,hogy gond lesz!Van hozzá mindenem csak a mérettel voltam meglőve!Holnap neki is állok!Remélem nem fagyok oda!Még egyszer kösz!
Ma már megrendeltem az önindítóhoz való áttételes kuplungrészt (vagy valami ilyesmit)... Bízok benne hogy a héten már készre vágom a DRZ-t és végre kipróbálhatom,ha már megvettem...