Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo! Ez a két deknivédőt mennyiért adod?
Karácsonyra való tekintettel 14e postával!
sziasztok!

Ltz-400 vagy drz 400 hoz kellene nekem szerelési könyv! ( az onindito resze erdekelne)

Aki tudna nekem ebbe segíteni dobjon már rám 1 mailt (gwiky@hotmail.com) vagy írjona fórumba
Hol van ott körmös anya?
Kormánycsapágy kipipálva!
Igazad van!
Albert féle alublokkvédőm van, és szénszálas dekni védőim is már...
Körmös anyát össze szoktuk jelölni szétszedés előtt
után húzáshoz mért kell szétszedni?
Ha több mindent veszel úgy tudom ad kedvezményt.
szerintem megéri ezekre beruházni,mint pl:új hűtőt,deklit venni(fék és a váltó kar könnyen beüti)
Szép jó estét!
Tudja valaki hogyan kell helyesen beállítani a kormány csapágyat? Az addig oké hogy meghúzom annyira hogy még forogjon a kormány, de elvileg az még mozdul/illeszkedik az első próbakör után. A fő probléma, hogy ilyen időben nem tudok próbakört menni, és nem akarom majd tavasszal azért szétszedni hogy utánahúzzak. Ezért érdekelne hogy hogyan is kell helyesen beállítani a csapágyat.
Köszi :) név alapján megkerestem fórum hozzászólásban ott 15 e- mondott a hűtővédőre
Itt van még pár kép Itt az elérhetősége
Keresd TRobee-t neki vannak ilyen alu védő cuccai.
valakinek tapasztalata CRD hűtővédő radiátorral kapcsolatban? Ár /érték arány? estleg olcsóbban valaki tud?

http://www.auctiva.com/hostedi...
az a baj olyan sok helyre hogy nem tudom hol kezdjem
talán a hátújánál... fékpofa+ csapágy meg himbát rendberakom. Bár ahhoz csak annyi kéne h elszaladni az esztergályoshoz megcsináltatni...de ebbe a téli időbe semmihez nincs kedve az embernek
szart helyett szert akartam
én is én is teltház
csak van hova rakin azt a kis pénz magot
hát mérni nem mértem de h majd szétdurran a belem az biztos
lesz mit ledolgozni
viszont karácsony alkalmából sikerült 1-2 forintra szart tenni így 1-2 apróságot nyilván tudok venni a géphez
csak még nemtom h mit kéne
szeva Balikám na mesél csak hány kiló + van
ha hóóóóó
itt mindenki meg dagadt
Hello!
A legjobb ha berakod a kerekeket, és mindent szépen lemérsz! Majd a méretek alapján csinálsz róla műszaki rajzot és elviszed egy marógépes emberkének aki elkészíti a fékadaptert.
Sziasztok!
Most vettem mito kerekeket a drz-mbe,és fékátalakítót keresnék hozzá. Valaki nem tud segíteni ebben? Előre is köszönöm!
Mesélj, ne kíméld a motor nélküli réteget.