Sziasztok kéne nekem egy kis segítség a képen látható G.P.T giditális kilométer órához kellene nekem valami használati útmutató ha bekapcsolom van kép de egy service kulcs villog rajta sajna nem tudom mit tegyek használati útmutatóm meg nincs hozzá és kéne nekem hozzá egy jeladó is mert az sincs meg vele előre is köszönöm mindenkinek
nem sikerült, viszont megtanultam könnyedén elindítani berugóval, szintén itt a fórumon kaptam rá tippet. úgyhogy azóta inkább berugok! de ha esetleg szert tennék egy önindis blokkra akkor lehethogy beledobnám. nem tud valaki egyet esetleg?
Hali Mindenki!Lenne Pár ELADÓ cuccom!
DRZ SM gyári szett kompletten.
Láncal(D.I.D 520 VM 500km van benne)Lánckerekekkel (JT) 13-14-15 ös első,41-44 es hátsó,Féktárcsákkal 310es első-220as hátsó,,Lukas adapterrel(arany szinű),Sárvédővel,Bukó gombákkal.Jó gumikkal.200e ft.
SM Teleszkóp kompletten 100e ft.
Műanyagok:Lámpa körüli mask ÚJ E-Tipusra 18eft,Kipufogó felöli 10eft,Akku takaró 6eft,Hűtő idomok 6e ft,Lánckerék védő Alu CRD és a Gyári műanyag 5-5eft,Sárvédő vég ledsorral 15e ft ÚJ!
Lánckerék hátsó Új bontatlan (JT) 5eft.
Üllés Sárga-Fekete 20eft Újszerű!
SM Felső munkahenger,Kapcsolók,Sport légszürő.
Motorszállító futó 150 eft. Friss vizsgával.
Csere érdekel.
06-20-5-636-213
Hali Mindenki!
Eladó SM gyári szett kompletten.
Láncal(D.I.D 520 VM 500km van benne)Lánckerekekkel (JT) 13-14-15 ös első,41-44 es hátsó,Féktárcsákkal 310es első-220as hátsó,,Lukas adapterrel(arany szinű),Sárvédővel,Bukó gombákkal.Jó gumikkal.200e ft.
Műanyagok:Lámpa körüli mask ÚJ E-Tipusra 18eft,Kipufogó felöli 10eft,Akku takaró 6eft,Hűtő idomok 6e ft,Lánckerék védő Alu CRD és a Gyári műanyag 5-5eft,Sárvédő vég ledsorral 15e ft ÚJ!
Csere érdekel.
06-20-5-636-213
Jó estét fiatalok
Motoros témám nem túl sok van. Yamaha és Doki együtt alszik a garázsban, aksitól megfosztva...
Így marad a mai kedvenc mondat:
Az éttermek dohányzó és nem dohányzó részre osztása olyan, mintha a strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák.
Sziasztok!
Meg van a forgalmi, a törzskönyv, van biztosítás a motoron. Kell még valamit intézni, bejelenteni, stb. , vagy így már kész van? Hallottam olyat, hogy az APEH-nál be kell jelenteni, ez igaz?
Érdeklődni szeretnék Drz Sm ülésmagasságáról.Valaki tudna nekem ebben segíteni?
azt mondta az ember hogy alkatrész lessz belőle.
ha valaki kéri a számát, elküldhetem.
3 ember társam hívott telefonon nekik annyi az ára amit mondtam.
és nem több.
(el mentettem a számokat, ha elkelne a big nektek szólok)
DRZ SM gyári szett kompletten.
Csere érdekel.
06-20-5-636-213
Eladó SM gyári szett kompletten.
Csere érdekel.
06-20-5-636-213
Motoros témám nem túl sok van. Yamaha és Doki együtt alszik a garázsban, aksitól megfosztva...
Így marad a mai kedvenc mondat:
Az éttermek dohányzó és nem dohányzó részre osztása olyan, mintha a strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák.
Meg van a forgalmi, a törzskönyv, van biztosítás a motoron. Kell még valamit intézni, bejelenteni, stb. , vagy így már kész van? Hallottam olyat, hogy az APEH-nál be kell jelenteni, ez igaz?
Amúgy mennyi lehet árban egy ilyen összekötő csináltatás?
Mármint a kipugoshoz?
Mondjuk azt nem tudom, hogy hogy megyek motorral + egy kipufogóval, meg még veled is