Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt ki meri utána csinálni?
http://www.keptelenseg.hu/kept...
ÚÚÚÚÚÚÚ
Akkor ezt nem úszta + károsodás nélkül a motor,levegőszűrőnél,túlfolyó csöveken és a kipufogón is befolyhat a hengerbe és onnan + le a blokkba ,szerintem kár volt beindítani inkább szét kellet volna szedni és úgy kitakarítani mert nem csak víz volt az olajban hanem kosz,homok is
Vizbeeses utan tiszta habos volt az olaj. Lecsereltem 8x. Toltet bele, 5-10 perc jaratas, olaj leereszt. Azt vettem eszre, hogy ami a blokkbol folyik ki, az vizes-habos, ami meg a vazbol, az sokkal tisztabb olaj.
A 8. toltet utan, jofajta olajjal toltottem fel, de szerintem 20-30 kmen belul cserelem ezt is.
Van valami modszer hogy ne szivjon be vizet? Hol szivja be egyaltalan?
Adam
A lényeg, hogy megértjük egymást.
Szerintem olyan magyar szó sincs hogy "unmagyar"...
A "tavaj"-jal mi a helyzet?...
Nem szeretnék kijavítani senkit. De! Valóban néha olyan unmagyar helyesírással írnak -írtok- a fórumba, hogy az nagyon vicces... /hogy finom legyek/ Én azt gondolom -lévén ez egy közösségi oldal- kicsit több figyelmet kellene fordítani a szép magyar nyelvre! (Ha már ráadásul itt-ott megjelenik a hungarista szellem is.) Persze én is tudok hibázni, de a "doptam"-ot meg tudom különböztetni a "dobtam"-tól. És még lehetne sorolni a gyöngyszemeket.
Ismétlem! Senkit sem szeretnék oktatni, vagy leszólni. Akinek nem inge...
Lehet annyira megkímélt, de hát ki tudja..

Nyelvtan.: Olyan szó, hogy MINDHA nincs! csak hülyék írják így, te nem hiszem, hogy az vagy, ezért írd így .: MINTHA, mert így helyes!

Bocs, de szúrta a szemem.
mikor megvettem csereltem olajat de akkor olyan tiszta volt mindha azelott lett volna cserelve 1 oraval nem eszi az olajat sem 3600 km be vettem olcson.
Ezt tényleg a motor megvásárlása után másfél évvel kérdezed ? Nézz olajszintet
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy tavaj nyár vegén vettem egy drz-t 2OO1 es évjárat olcsón vettem és kevés km-el hamis a km benne?
De szerintem jó állapotban van.Mi a véleményetek mit kell megnézni rajta?
tényleg szép
nálunk is!
Bár este számolgattam, hogy a 15-47ed szinte ugyanaz mint az én 13-43am lesz.

elől két fog minusz, hátul általában ez 4 pluszt jelent... Megcsinálom a féket, aztán majd nyilatkozok.
Nagy vég nekem se kell...
király akkor hivlak meg esetleg akkor elcseréljük azt a bizbazt ?
ha nem esik akkor igen.
szia nem ,de holnap esetleg kijösz egyet hajtani
szia Karcsi,te hivtal elöbb?
szia te kis lázadó csak nem depis vagy
nálunk szépen égtek a gyertyák finom volt a bór és a kaja puja is örömel szöszmötölt több nem is kell
ugrik ugrik bizony ,
és én másként nem is használnám
mentem 14 /41 meg 38 körülivel nekem nem tetszet
lehet hogy végre jól megy csak gyözem kivárni
és szerintem nem gyorsasági motor akkor meg minek a nagy vég
de visszont ahogy lök az király érzés
Szia.Hallod kenem én neki rendesen azzal nincs gond, de szabájzásnál láttam csak fekete füstöt kijönni, amúgy meg mondom hogy kékes szinű jön belőle ha nekirántom hirtelen olyan 4-5 perc járatás után
Hello!
Gyere,bár olyan marha meleg nem lesz biztos.
Előtte majd még adok egy kis helyzetjelentést!
Hú. 15-47 az gondolom h ugrik SMként.

Nekem perpill 13-14-15 és 43-as lánckerekem van csak SM-hez Na majd tavasszal variálok hátra nagyobbal.
Békés, boldog karácsonyt kívánok minden fórumozónak..
Merry Xmas! Klmszabi, nem tudod miből maradtál ki...