Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Peti vagyok. Láttam hogy árulsz alkatrészeket. Nekem Henger fej kellene drz E- típushoz.
Az még meg van?
Tudsz a belsejéről fényképeket küldeni?
Mennyiért adnád?
ennyiért meg már tartsd meg ...kéthavi fizetésed ....a szarból nem húz ki ez a pár forint viszont egynap alatt elköltöd valami hülyeségre és motorod se lesz.....
Nem hirtelen rángatom hanem csak rá akarom huzni.
Megprobálom még feljebb venni az alapjáratot aztán majd meglátom.
Csak kicsit idegesit!
Ha teljesen be van tekerve,akkor merre tudsz?
Emelj picit az alapjáraton,meg ne rángasd a 4 üteműt hirtelen.Az a tutempi-nek való!
Az nekem asszem teljesen be van tekerve.
Merre tekerjek rajt ?
Mennyit ?
Néha korrigálni kell az alapjáratot. Nem mindeggy mit tankolsz bele pl. 95-öst vagy jobb oktán számút,mert a gyengébb benzinnel kissebb az alapjárat
Erre van az a kis műanyag fehér csavar bal oldalt a szivató körül
Nálam csak hidegen fordul elő.
A gázkarnál tekertem a bovdenen de még igy is leáll.
Többet tekerjek ?
Meg akkor is lefullad ha menetközbe teljesen visszaengedem lassitáskor.
Volt nekem is ilyen.Ha hirtelen rántottam rajta akkor leállt....Az alapjáraton állitottunk és azóta nem csinálja!
Hali !
Ha alapjáraton van a DRZ-m, és rá huzom a gázt akkor
gyakran lefullad. Mitől lehet ez ?
Nem kap benzint vagy kicsi az alapjárat ?
Vagy mitől lehet ez ?
eeeöööööööööjjjjjjjjjjjjj ! Kié az a kipuffogó nekem pont ilyen kell ha fel lehet valahogy pattintani wr 450 f emre.
nem
ez lett szétbontva?
drz re is fel lehet rakni 30000.
nincs valakinek eladó sportkipufogója 400 s-re?
Felhívlak és megbeszéljük,OK
Most keztem el a blokk felújítását, illetve szerelő csinálja. Még igazából nem tudom mi kell bele. Egyenlőre csak hajtó kar. Többi majd ki derül ha szét szette a blokkot.
Én is innen rendelem!
Aha feketét!Nemtom milyen kék a kék és maradok a feketénél!
Aha belül látszik az elusín kívül pedig műanyag van rajt bellről rácsavarozva! nem tudom pontosan h utánzat valaki h nem nem érdekel engem olcsó és jó cucc mert sehol sem lehet ennyiért alubetéteset kapni ha a műanyag letörik netalántán akkor is az alu megmarad és véd

http://www.kepesmotor.hu/prote...

én innen rendeltem utaltam előre a pénzt rá 2-3 napra itt volt a cucc így volt nekem 10850 be utánvétellel is küldte volna de így olcsóbban jött ki utánvétellel azt hiszem 11800 lett volna
jah és felfogató szettel mindennel együtt
sok sikert
Aha belül látszik az elusín kívül pedig műanyag van rajt bellről rácsavarozva! nem tudom pontosan h utánzat valaki h nem nem érdekel engem olcsó és jó cucc mert sehol sem lehet ennyiért alubetéteset kapni ha a műanyag letörik netalántán akkor is az alu megmarad és véd

http://www.kepesmotor.hu/prote...

én innen rendeltem utaltam előre a pénzt rá 2-3 napra itt volt a cucc így volt nekem 10850 be utánvétellel is küldte volna de így olcsóbban jött ki utánvétellel azt hiszem 11800 lett volna
jah és felfogató szettel mindennel együtt
sok sikert
Persze,feketét veszel?