Szia Peti vagyok. Láttam hogy árulsz alkatrészeket. Nekem Henger fej kellene drz E- típushoz.
Az még meg van?
Tudsz a belsejéről fényképeket küldeni?
Mennyiért adnád?
ennyiért meg már tartsd meg ...kéthavi fizetésed ....a szarból nem húz ki ez a pár forint viszont egynap alatt elköltöd valami hülyeségre és motorod se lesz.....
Hali !
Ha alapjáraton van a DRZ-m, és rá huzom a gázt akkor
gyakran lefullad. Mitől lehet ez ?
Nem kap benzint vagy kicsi az alapjárat ?
Vagy mitől lehet ez ?
Most keztem el a blokk felújítását, illetve szerelő csinálja. Még igazából nem tudom mi kell bele. Egyenlőre csak hajtó kar. Többi majd ki derül ha szét szette a blokkot.
Aha belül látszik az elusín kívül pedig műanyag van rajt bellről rácsavarozva! nem tudom pontosan h utánzat valaki h nem nem érdekel engem olcsó és jó cucc mert sehol sem lehet ennyiért alubetéteset kapni ha a műanyag letörik netalántán akkor is az alu megmarad és véd
én innen rendeltem utaltam előre a pénzt rá 2-3 napra itt volt a cucc így volt nekem 10850 be utánvétellel is küldte volna de így olcsóbban jött ki utánvétellel azt hiszem 11800 lett volna
jah és felfogató szettel mindennel együtt
sok sikert
Aha belül látszik az elusín kívül pedig műanyag van rajt bellről rácsavarozva! nem tudom pontosan h utánzat valaki h nem nem érdekel engem olcsó és jó cucc mert sehol sem lehet ennyiért alubetéteset kapni ha a műanyag letörik netalántán akkor is az alu megmarad és véd
én innen rendeltem utaltam előre a pénzt rá 2-3 napra itt volt a cucc így volt nekem 10850 be utánvétellel is küldte volna de így olcsóbban jött ki utánvétellel azt hiszem 11800 lett volna
jah és felfogató szettel mindennel együtt
sok sikert
Az még meg van?
Tudsz a belsejéről fényképeket küldeni?
Mennyiért adnád?